Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמרתי ששפרה היא מרוקאית אסלית מאשקלון.שפרה היא אשכנזיה לבנבנה ואינטלגנטית,מספיק אינטלגנטית כדי להבין

שיוסי היה הדמות הדומיננטית והאהודה ביותר בבית,בעוד שהיא לא זכתה לפידבקים מבחוץ.

quote]

תגיד לי, ראית בכלל את התוכנית?

אתה יודע מה העקרונות של התוכנית?

על איזה פידבקים מבחוץ אתה מדבר בדיוק?

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמיד כשאני נתקל בהודעות מהסוג שאתה כותב אני נכנס לפרופיל המשתמש כדי ללמוד יותר על אותו אדם. לא נעים לי להגיד לך אבל אצלך אין הרבה מה ללמוד. רדוד, פשוט רדוד.

אתה מצחיק אותי:lol::lol:

אני?,רדוד?.

טוב לא ציפיתי ליותר ממך אחרי התגובות האחרונות שלך.

ועוד אתה מסיק את זה מתגובות שלי בקארספורום,תשמע,לא נעים לי להגיד לך את זה אבל אתה ממש טיפש,אבל ממש.

זה מה שכותבים כשאין מה להגיב כנראה..עצוב.

המסיכה בן אדם,נראה לי שאתה צריך קצת חמצן למח,תוריד אותה קצת.

Rikshanoam-R

פורסם
לא אמרתי ששפרה היא מרוקאית אסלית מאשקלון.שפרה היא אשכנזיה לבנבנה ואינטלגנטית,מספיק אינטלגנטית כדי להבין

שיוסי היה הדמות הדומיננטית והאהודה ביותר בבית,בעוד שהיא לא זכתה לפידבקים מבחוץ.

quote]

תגיד לי, ראית בכלל את התוכנית?

אתה יודע מה העקרונות של התוכנית?

על איזה פידבקים מבחוץ אתה מדבר בדיוק?

הנה עוד גאון:?

מספר פעמים במשך התוכנית הגיעו אנשים\מעריצים אל מחוץ לוילה והביעו את תמיכתם בבובלילים.

Rikshanoam-R

פורסם

אל הבובלילים פעם אחת הגיעו עם מגה פון.

וכמה ימים אחרי הגיעו לפישרה עם מגה פון.

מה זה, המון תמיכה מבחוץ.

צוחק מי שצוחק בדרך אל הבנק :lol:

הפאביה נמכרה.:-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...