Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום,

אני יודע שנפתחו עשרות נושאים כאלו בעבר אך יש לי התלבטות מעט שונה

התקציב שלי לרכישת הרכב הוא 25000 אני מחפש שנתון 2000+ ידני, מכונית קטנה חסכונית, אמינה ובטוחה ככל האפשר.

נפלה לידי הזדמנות לרכוש ב35000 פג'ו 307 XT שנת 2002, נראית שמורה מאוד מבפנים ומבחוץ ושייכת לקרובת משפחה.

הרכב עבר 150000, לדבריה הוא עובר רק מטיפול לטיפול במוסך, הוחלפה לאחרונה חגורת טיימינג. היא עוזבת לחו"ל ורוצה למכור את האוטו עד סוף החודש..

הבעיה שאם אני סוחט את כל הכסף שאני יכול בכדי לקנות אותו, לא נשאר לי שום מרווח לישור קו כלשהו, ושמעתי רבות על חוסר האמינות של הרכב הזה, למרות שהיא אומרת שהוא אמין במיוחד.

האם ה307 זולה לאחזקה ? מספיק זולה לסטודנט ? האם עדיף לרדת מזה ולהשאר צמוד לתקציב ולרכוש רכב פחות טוב(במונחים של אבזור ונוחות שלדעתי ה307 מצטיינת בהם) אך עם אפשרות תנועה כלכלית ?

כמו כן אם אני לא אסתדר איתה, שמעתי שה307 קשה למכירה.. זה נכון ?

אשמח להמלצות גם בנושא הרכבים שאפשר להשיג עד 25000, תודה מראש.

פורסם

אני מקווה שאין קאץ', היא טסה לחו"ל ורוצה למכור את הרכב כמה שיותר מהר, ועושה טובה לקרוב משפחה

מה ההבדל בין האחזקה של 206 ל307 ?

פורסם

15 אלף מתחת למחירון זה מעט חשוד, מצד שני, לפעמים יש מציאות. בכל אופן - אל תוותר על בדיקה יסודית במכון\מוסך.

החלפים והביטוח זולים יותר ב-206.

• תוכן חדש...