Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפילטר נמצא עמוק בתוך המנוע. ניסינו להגיע אליו גם מלמטה אולם כיוון שהגישה כ"כ קשה לא הצלחנו להפעיל מספיק כח לסובב אותו. האם כדי להחליף אותו צריך לפרק בדרך חלקים אחרים ?

פורסם

לא.

אתה צריך בוקים או ליפט , להיכנס מתחת לאוטו ולפתוח רק עם מפתח פילטרים ! לא שום קומבינה אחרת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ניסיתי כבר את זה - העמדתי את האוטו על 2 בוקים וזחלתי מתחת, אולם הפילטר נמצא בצמידות לשאר החלקים כך שלא היה לי מקום או כח לסובב אותו ידנית. אולי מפתח פילטרים יתן את התשובה - פשוט לא היה לי מושג שקיים כלי כזה. ידוע לך היכן משיגים אותו ? או שניתן לאלתר home-made ? והאם מפתח הפילטרים ארוך מספיק ובעל מומנט כך שיוכל לסובב הפילטר ?

פורסם

מפתח פילטרים הכי פשוט יעשה את העבודה (בהנחה שהפילטר הזה נסגר בכוח היד , ולא באמצעים לא קונבנציונלים).

מאיפה קונים? כל חנות חלפים קרובה.

גם לי היה סרט עם הפילטר הזה , מפתח פילטרים הכי פשוט ב-15 שקל סגר (או פתח :lol: ) לי את הפינה הזו.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה ארז פד-

בעיקרון את טיפולי ה 12,500 (על פי הוראות היצרן) אני מבצע בעצמי. החלפת השמן, ופילטר אוויר היו אפיזודות פשוטות. פילטר הדלק דרש הפעלת כח לא אלגנטי לשחררו מהצינור. אולם שיאו של הטיפול היה בכישלוני להגיע לפילטר שמן. למעשה אני נודע כבר מעל 20,000 ק"מ עם אותו פילטר - כך שאין לי ספק שצריך להחליפו ASAP.

אחפש חנות הקרובה לביתי המוכרת פילטר זה.

תודה על המידע.

פורסם

היי , לא להתקמצן , קנה פילטר מקורי של ACDELCO , עניין של 45 שקל אם אני זוכר נכון.

הפילטר שמן זה סיפור פעוט לעומת הפילטר דלק, אין לי ספק שתסתדר.

פורסם

המוכר שקרן ! (בהעדר מילה אחרת יותר מתאימה...)

אולי למוכר שהלכת אליו אין כאלו , אבל זו לא בעיה להשיג. מעניין אם גם במורשים הם שמים פילטרים סיניים :?

תחליף מוכר , מהר.

• תוכן חדש...