Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ותודה מראש יש לי סובארו 1600 סטיישן שנת 92 ושאני מפעיל חימום באוטו זה לא מחמם כראוי זה ממש חלש המזגן בקור עובד מקפיא מה יכולה להיות הבעיה ודרך אגב הכפתור של רמת האיוורור עובד רק ב3 ו 4 אבל שאני שם על 1 או 2 זה לא זורק אויר אבל מפעיל את המדחס מה עושים סורי על האלף שאלות

פורסם

שני פתרונות:

1. גש להחליף את נגד המהירויות, אצלך הוא גמור. זה יפתור את בעיית מהירות 1 ו 2

2. לך למוסך אחר שינסה לבצע ניקוי של רדיאטור החימום - זה די פשוט: דוחפים צינור לקיר האש, ומהצינור שלידו אמורים לצאת מים עכורים ובוציים, עד לנקודה שבה יוצאים מים נקיים.

הפעולה השנייה אמורה לפתור את בעיית החימום - אם גם אז זה לא נפתר, צריך להחליף רדיאטור חימום.

בכל מקרה אין צורך בפעולת המדחס!

פורסם
שני פתרונות:

1. גש להחליף את נגד המהירויות, אצלך הוא גמור. זה יפתור את בעיית מהירות 1 ו 2

2. לך למוסך אחר שינסה לבצע ניקוי של רדיאטור החימום - זה די פשוט: דוחפים צינור לקיר האש, ומהצינור שלידו אמורים לצאת מים עכורים ובוציים, עד לנקודה שבה יוצאים מים נקיים.

הפעולה השנייה אמורה לפתור את בעיית החימום - אם גם אז זה לא נפתר, צריך להחליף רדיאטור חימום.

בכל מקרה אין צורך בפעולת המדחס!

אוקי לגבי הכפתור הבנתי תודה אבל לגבי מה שדיברת לדחוף צתינור אני יכול לעשות את זה בעצמי?

פורסם

אם יש לך ידיים טובות אתה יכול לעשות את זה בעצמך.

כל מה שצריך זה לנתק את הצינור כניסה ויציאה שהולכים מקיר האש לרדיאטור חימום ברכב ולהזרים דרכם מיים מצינור בלחץ עד אשר יוצאים מיים נקיים (יש לפני כן לכוון את המכוון ברכב לחום דבר שפותח את הברז לכניסת מיים לרדיאטור הפנימי ברכב).

אני בד"כ מנקה את שני הרדיאטורים ככה ושם חומר לניקוי כל המערכת ומחליף למיים יעודיים לרדיאטור לבסוף.

השינוי בחימום הרכב הפנים והצלחת המנוע להתקרר הינו דרסטי.

בהצלחה.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

הקיר אש הינו כינוי לחוצץ בין תא הנוסעים לתא המנוע.

עניתי לך גם ב"פ

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם
אם יש לך ידיים טובות אתה יכול לעשות את זה בעצמך.

כל מה שצריך זה לנתק את הצינור כניסה ויציאה שהולכים מקיר האש לרדיאטור חימום ברכב ולהזרים דרכם מיים מצינור בלחץ עד אשר יוצאים מיים נקיים תיזהר עם הלחץ כדי שלא תפוצץ את הראדיאטור יתכן והוא רקוב אז כדי שלא תתחיל לך נזילת מים לרכב ובסוף תצטרך להחליף את הראדיאטור(לא מעט כסף גם החלק ובמיוחד העבודה שכן זה כולל פירוק של כל הדשבוארד וכמובן שאחרי פירוק כזה משהו חייב לא לעבוד) תעלה את הלחץ בהדרגה.

(יש לפני כן לכוון את המכוון ברכב לחום דבר שפותח את הברז לכניסת מיים לרדיאטור הפנימי ברכב).אין קשר בכלל בלאונה אין ברז חימום יש תריס , אז ככה שזה ממש לא משנה

אני בד"כ מנקה את שני הרדיאטורים ככה ושם חומר לניקוי כל המערכת ומחליף למיים יעודיים לרדיאטור לבסוף. לא מומלץ להשתמש בשום חומר כדי שלא יגרום צרות , או שתעשה כמו שהסביר לך , או שתעשה ניקוי ראדיאטור מקצועי עם חוטר במכון ראדיאטורים, רק אל תשתמש בשום חומר ניקיון או חומר כימי אחר מלבד מים!!!

השינוי בחימום הרכב הפנים והצלחת המנוע להתקרר הינו דרסטי. אכן , בלאונה המנוע מאוד רגיש להתחממות והוא מתחמם בצ'יק אם יש סתימה או כשל כלשהוא במערכת הקירור

בהצלחה.

בדוק את הצינורות כמו שהסביר לך, במידה ואחד חם והשני קר, בצע את הניקוי כמו שמוסבר לך בדגש על מה שכתבתי לך.

בקשר לכפתור מדחס יש לך כנראה בעיה כי יש את הכפתור AC שהוא אמור להפעיל את המדחס, בורר המהירות לא אמור להפעיל אותו כלל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
בדוק את הצינורות כמו שהסביר לך, במידה ואחד חם והשני קר, בצע את הניקוי כמו שמוסבר לך בדגש על מה שכתבתי לך.

בקשר לכפתור מדחס יש לך כנראה בעיה כי יש את הכפתור AC שהוא אמור להפעיל את המדחס, בורר המהירות לא אמור להפעיל אותו כלל.

היתכוונתי שאם אני שם את בורר המהירות על 1 או 2 אז לא יוצא אויר ואם אני ילחץ על AC אז המדחס יעבוד אבל לא יזרק אויר לחלל הרכב

פורסם

יכול להיות גם מדף (בורר בין אוויר חם לקר) שלא זז או ברז תקוע אם קיים.

תתחיל בזה שלאחר נסיעה ממושכת תבדוק בזהירות אם שני צינורות המים שנכנסם מתא המנוע לתוך הרכב חמים במידה שווה.

פורסם

ברכב הזה אין כלל ברז חימום יש תריס (מדף).

והצינורות שנכנסים לתוך הרכב אמורים להיות תמיד חמים באותה המידה.

פרטים בה"פ .

פורסם

זה לא אמור להיות שורף ,

אם יש סתימה אתה תרגיש בהבדל משמעותי אחד חם והשני קר.

האם חום המנוע תקין? אם התרמוסטט דפוק אז גם חימום לא יהיה כמו שצריך, אבל אני בספק שזו הבעיה,

מה שיותר נראה לי זה שהתריס חום קור פשוט לא עובד ותקוע על קור. תנסה לשים אותו במצב קור ולהעביר לחום תוך כדי שהמאוור עובד , והסרקולציה במצב שהאוויר נשאב מתוך הרכב, אם לא תרגיש בהבדלי טמפרטורה באוויר שיוצא , ובהנחה שהטרמוסטט תקין , אז התריס שלך פשוט מנותק.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...