Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הוספת תמונה?


T-Roy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה חזרתי מארה"ב ורציתי לשתף את הפורום בקצת תמונות (האמת שלא כלכך קצת :lol:), אך אני לא יודע איך לעשות את זה.

אני רוצה לצרף את התמונות בגוף ההודעה ולא בקישור חיצוני.

ניסית עם אתר כלשהו להעלאת תמונות אבל זה לא הצליח לי.

 

אם אפשר, אני אשמח לקישור לאתר שאפשר לעלות בעזרתו תמונות, ואולי הסבר קצרצר.

 

תודה!

 

נ.ב: אני לא בטוח אם זה קשור לתת-פורום הזה...

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אתה יכול לצרף תמונה בעזרת לאתר הזה כקובץ מצורף ואז להשתמש בכלי הזה שנראה כמו מהדק נייר (מצד שמאל לסמיילי הלבן).

ככה

BMW_M3_Coupe_2008_20259_20080129..jpg

פורסם

אהאה!

תודה רבה!:-)

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

×
×
  • תוכן חדש...