Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע לקומפומננט xtant xsc2.5

colt96
שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קיבלתי היום מחבר זוג רמקולים קומפוננט 5.25 אינץ' xtant xsc 2.5 120watt

תחילה הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על הרמקול הנ"ל.

עד כמה שאני יודע באוטו שלי ( גולף 2002) הרמקולים מקדימה הם 6.5 אינץ' אבל חשבתי לעשות לו בניה בכדי שיתאים. עוד פרט חשוב הוא שהרמקול הולך להיות מוגבר ע"י מגבר של רוקפורד P4004 ביחד עם סאב וופר של דרגסטר

האם הסט קומפוננט הזה יכול לתת לי תוצאה טובה?

ועוד שאלה בנוגע לקומפוננט עצמו הוא הביא לי אותם ללא הקרוסים שלהם. עד כמה זה פוגע באיכות הרמקול והטוויטר?

תודה מראש לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תתחדש על המתנה מחברך,בקשר לזה שיש לך מידה של 6.5 מקדימה והרמקול הוא 5.25 אינץ' אז זו לא בעיה מכיוון שניתן לעשות טבעות ומתאמים ואז זה יסתדר.

בקשר לרמקול עצמו אז בגדול מורל הישראלית הייתה עושה את הדרייברים ל-xtant ולפי תגובות של אנשים וביקורות אז מדובר ברמקולים טובים שנותנים תמורה טובה למחיר ונשמעים טוב (שוב פעם לפי הביקורות כמובן).

לי אישית לא יצא לשמוע אותם אז ככה שדעה אישית וכנה אני לא יכול לתת לך, אבל מצאתי אתר שביצע ביקורת לסט הנ"ל:

http://www.carsound.com/reviews/spkrs/xtant_xsc.html

מקווה שעזרתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התגובה!

האמת שגם אנימצאתי את האתר הנ"ל פשוט היה חשוב לי לדעת דעה של אנשים לגבי הסט עצמו ( מי ששמע אותו) ולגבי השאלה עם הקרוסים אם אין לי אותם עד כמה זה משפיע על איכות הרמקול?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצאה לי לשמוע את הסט הנ"ל אצל אחד מחברי הפורום ואני חייב להגיד שממש הפתעתי לטובה באמת סט טוב.

האמת שאני שמעתי את הסט עם הגברה מעולה והקרוסים המקוריים שלהם. אני מאמין שזה יגרע באיכות של התוצאה הסופית.

אני יכול להגיד שיש לרמקול הנ"ל עוצמה חזקה יחסית לרמקול של 5.25".

סה"כ אני ממש אהבתי את הסט הזה אבל שהוא במלואו.

אולי תעבוד איתם בבי אמפ אולי תוכל לקבל תוצאה טובה יותר אפילו מאשר עם קרוס פאסיבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסט הנ"ל הוא בעצם המורל דוטק MK1.

בעבר מורל ייצרה 2 סטים לאקסטנט, האחד זהה לדוטק(MK1) והשני זהה להייבריד(הMK1 ולא האוביישן).

אתה יכול לחפש לקנות זוג קרוסים של דוטק , רצוי הMK2 או האוביישן שי זה קרוסים יותר טובים ויהיה לך סט קומפלט.

under construction..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בי אמפינג זה בפשטות, לחבר את האלמנטים ישירות למגבר ללא קרוס אובר חיצוני פסיבי.

אבל אתה נכנס להוצעות גדולות בשביל זה אתה צריך להחליף פאנל ועוד כמה דברים אז אני שוב חוזר בעצמי שכח מההמלצה שלי ממקודם אבל אולי באמת עדיף שתקנה קרוס פסיבי כמו שניר אמר(גריין מסטר) אבל באמת סט טוב.גם הדוטק וגם האקסטנט. ועם ניר אומר אז תאמין לו שהוא יודע.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את הסט של ה-4 אינטש וזה בהחלט סט משובח (יחסית למחיר כמובן).

הסט מורכב אצלי ברכב רק לצרכי מולטימדיה כרמקול אחורי.

אני שמעתי מהמפיץ שיש הבדל בינו לבין מורל אבל יכול מאד להיות שזה אקט שיווקי ומכירתי.

בכל מקרה אני כן יכול לאשר שעל הקרוס המקורי כתוב made by morel כך שלא יהיה לך קשה למצוא קרוס בארץ.

אני מוכן אפילו לבדוק לך מחר בדיוק מה כתוב על הקרוס ואולי אפילו לצלם לך אותו (אם אני שוכח תציק לי בפרטי).

אם תכוון את הסט הזה טוב אתה מאד תהנה.

שמעתי את הסט הזה בכל הצורות שלו, גם ה-5.25 גם ה-6.5 וגם ה-4 ובכולם הוא עובד מצויין.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין פה שום אקט שיווקי.

הדוטק הMK1 והאקסטנט הנ"ל זהים.

בעבר הם שווקו ע"י סאונד-בלאסטר.

זהים לחלוטין.

כמו שאמרתי יש עוד סט שהוא המקבילה להייבריד הישן.

under construction..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי האקסטנט הוא ברמה אחרת, כמעט לגמרה מדוטק,למרות שויזואלית הוא נראה ממש דומה לו.יצאה לי לשמוע את דוטק.צליל סגור יותר.אקסטנט נשמע הרבה יותר חי,ויש לו מיד יפה-יפה...

קנה לו קרוס מקורי....ואחרי שתשמע אותו,לא תצליח להסיג סט טוב ממנו במחיר שלו.ויש גם סטים יקרים ממנו,שנשמעים פחות טוב..., לטעמי. אם היתי משדרג את הסט שלי , הייתי בודק סטים שעולים בארך פי 3....,רק שזה עדיין לא על הפרק.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...