Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים ת'סקודה שקניתי ב-1400 שקל?

אז אתמול עשינו אור מהפורום ואני טיול שטח לילי באיזור פלמחים - שכלל בעיקר המון גשם, בוץ ושלוליות. סיימנו בסביבות 2 בלילה.

אני כל פעם מופתע מחדש - אין מכשול שהרכב הזה לא עבר. רק פעם אחת נאלצנו להוציא חגורות ולחלץ עם הג'ימני.

אוראל, אחריך. :wink: (סבתא של הפביה שלך אומרת שהיא גם רוצה גג לבן. יבוצע ביום שישי בעזרת מיכל של טמבור).

אגב, בקרוב אני אעלה תמונות של הרכב באור יום עם כל הבוץ. אין מי שעבר לידו ולא העיף מבט :lol:

תמונות מאתמול (הפנסי ערפל זה בשביל הפוזה על הינשופים :lol:

mud.jpg

DSC00990.jpg

DSC00991.jpg

DSC00987.jpg

פורסם

חח התמונות סתם עושות עוול לטיול הזה, לפעם הבאה חובה להתארגן עם קשר + מצלמה איכותית ע"מ לקבל תמונות סבירות (בכ"ז לילה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אלירן, היה למישהו ספק לנושא הנורמליות ?

יש עכשיו ZX 1.6 למכירה בסכום דומה, נשקלת האופציה להעביר אותה את המסלול הזה :)

פורסם

עשיתי פעם טיול בוץ מטורף.

המליצו לי במהלך הטיול לנתק את ה 4X4 ולעבור להנעה אחורית.

למעשה גם בלי 4X4 הרכב עבר הכל בלי בעיות.

הכיף הגדול היה השילוב של בוץ מחליק והנעה אחורית = חוסר שליטה מוחלט ברכב.

משעשע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היי אבי, גם בהנעה קדמית בלבד האוטו מאבד שליטה בקלות.

למעשה בבוץ צריכים גובה, לא הנעה כפולה, כי בוץ זה דבר שוקע.

מה שבעצם קרה עם הסקודה זה שהאוטו נתקע על הגחון בגלל שזה לא ג'יפ, ניתן לראות את זה בתמונה עם המכסה מנוע פתוח.

פורסם

אל תשכחו שחול אחרי הגשם מהודק יותר ולכן רכב פרטי לא מתחפר בו, בקיץ אני מניח שהסקודה היתה מתחפרת הרבה פעמים.

אגב, נסו לנסוע צמוד לגדר של הבסיס בפלמחים על הצד שפונה לחוף, חוויה לראות פונטיאק ישנה וכבדה מלאה באנשים שעוברת את כל המסלול הזה עד אשדוד כמעט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, לפי דעתי אין אפשרות להכנס לאן שאתה אומר ללא 4*4, כיום החול שם מאוד רך אבל אני בהחלט אבדוק את הנושא יתכן והגשם הדק את החול ויהיה נחמד (רק במקום לצאת באשדוד ממשיכים להקיף את הגדר ומגיעים לים)

פורסם

אור אין מה להגיע לים, אתה נוסע שם כשמצד שצד אחד הגדר מצד שני הים.

בכל אופן, הפונטיאק נסעה שם רק בגלל שהנהג יודע לנהוג בשטח. עם הג'יפ שלו בכלל לא היתה בעיה להגיע לכל מקום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב לקנות סקודה! :-P

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אור, אתם לא שפויים :-)

ראיתי את הרכב שלך היום, נראה (שעבר מסע) טוב :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...