Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב..אתמול הרכבתי מערכת באוטו הנעתי את האוטו והאוטו הניע(מדובר בשברולט קוואליר מודל 97) לאחר מכן היה קצר קטן שהפלוס נגע במינוס של המערכת ושמעתי שנשרף איזה פיוז..פתחתי את הקופסא של הפיוזים ובטעות ניתקתי את הפיוז של הקודנית לאחר מכן מצאתי תפיוז שנשרף והחלפתי אותו והמערכת פעלה..לאחר ששמעתי מספר דקות באוטו המצבר נגמר וכשבאתי להניע הקודנית התחילה לעשות כל מיני רעשים מוזרים הוצאתי אחד מין הפיוזים של הקודנית ופתאום היה סטרטר קטן ואז המצבר שוב ניגמר..היום בבוקר רציתי להניע את האוטו עם כבלים והאוטו לא נותן לי סטרטר ובנוסף רשום לי בלוח שעונים "theft system" בהיבוב והאיטוטים משתגעים.. בקיצור יש בעיה ואני לא יודע מה היא אם תוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח..

תודה מראש לכולם:wink:

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

ראשית עזרה לא נמצא בבית הוא בשירות מלואים.

שנית עזרה תינתן, גם אם לא תציין זאת בכותרת.

שלישית ולא אחרון, קרא תחילה את כללי הפורום, והתיייחס בעיקר, לסעיפים המתיחסים לכללי הפיסוק, ולאיסור להשתמש ב.....

ולסיום רק בגלל שאתה חדש, נתק את כבל השלילי (-) של המצבר, השאיר אותו מנותק, לכשני דקות לערך, חבר שוב ונסה להתניע.

במידה ותזדקק לכבלי התנעה, פעל לפי כל כללי הזהירות( עד כה לא התרשמתי שאתה חזק בתחום הזהירות), וחבר תחילה כבל שלילי מרכב מסייע, לרכב נזקק, ולאחר מכן , מקוטב מצבר חיובי לקוטב מצבר חיובי ברכב הנזקק.

וודא תחילה בכל מאת האחוזים, שאתה יודע מהו הקוטב החיובי במצבר, ומהו השלילי.

בהצלחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לנסות להניע עם מצבר חדש/כבלי עזר- לפי כללי הזהירות .

יש לבדוק האם המצבר תקין , האם הוא עומד בעומס הנדרש, ואם לא, להחליפו.

קרא בבקשה את כללי הפורום בקישור הכחול בחתימתי, בחלקה התחתון של תגובתי זו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שמע, יש לי קוואליר, ואני לא יודע מה להגיד לך.

ייתכן שנפגמה מערכת "מניעת גניבה" , שהיא זו שלא מאפשרת לך הנעה.

ייתכן גם כי החיבור של הכבלים לא היה טוב, קרה לי כמה פעמים שעם חיבור כבלי עזר, הרכב עדיין לא הניע ו"השתגע" אזעקה נדרכת, קודנית מצפצפת בטירוף, לרוב זה היה עניין של חיבור כבלים לא מהודק היטב.

מעבר לכך, זו כנראה בעיה חשמלית, אתה עשית קצר. ישנם המון דברים שיכולים להפגע מכך, לאבחן דרך המחשב זה ממש קשה.

אתה צריך חשמלאי טוב.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...