Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צימרים זה נדוש,בחיי כמה שזה נדוש.

אם כבר,רק אילת.

למרות שגם זה נדוש,המחירים הרבה יותר זולים... ויש הרבה יותר אפשרויות פתוחות.

במחירים הרבה יותר שפויים,זה יומולדת 18 זה יומולדת חשוב.

ב 2000 שקל אפשר לעשות המון באילת...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חשבתי על זה. ואם אתה לוקח בחשבון נסיעות, לינה, אוכל ובטח ובטח שהם ישתו קצת. זה קצת מקצץ את חלון האפשרויות.

GS300.

פורסם

הייתי עם החברה יומיים בצימר בצפון, טיול טרקטורונים, קיאקים, מרכז קנדה, דלק ואוכל = 2000 ש"ח.

אגב, בתור עוד אחד מערד, מי זה אח שלך?

פורסם

מה?

כולה בת 18 וכבר אחיך עושה כזה בלאגן? ?:shock:

ומה יהיה שהיא תיהיה בת 20? יקח אותה לירח..:?

שתצבור קצת פז"מ , אחרי זה שיתחיל עם דברים בסגנון כזה.

הבנתם,אנחנו במו ידנו יוצרים את הדרישות הגבוהות של הבחורה הישראלית מהגבר שלה.

יוגב

פורסם
מה?

יוגב

:mm_yeah:

מסכים בהחלט.

כשהייתי בצבא אני לא חושב שהוצאתי יותר מ200-300 ש"ח על מתנה ובנוסף ארוחה. ותאמין לי - זה היה מספיק והשיג אפקט מצויין.

מה שחשוב זה לקלוע היטב עם המתנה ולאו דווקא כמה שהיא עולה.

מצד שני, לא היה לי אח גדול כמו ויטלי שיממן לי מתנות לחברות :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני קצת לא קשור לכאן אבל ראיתי את השירשור בדף הראשי.

אפשר בהרבה פחות להכין ארוחת ערב לאור נרות בכל הבית עם שוקולדים בצורת לב על המיטה + מתנה חמודה ב300/400 שקל, עוגה וזר פרחים יפה.

לא נראה לי שהיא מצפה ליותר מזה ואחיך לא יצטרך להתמסטל מריח של בנזין כדי להחזיר לך.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

למה בלאגן?

תסתכל על זה ככה: אחיו חייל, חוזר בטח פעם בכמה שבועות הביתה אחרי טחינה בצבא, תנו לו לקחת את החברה לסופ'ש שקט באמצע שום מקום שיהנה קצת :twisted:

פורסם
צימרים זה נדוש,בחיי כמה שזה נדוש.

אם כבר,רק אילת.

למרות שגם זה נדוש,המחירים הרבה יותר זולים... ויש הרבה יותר אפשרויות פתוחות.

במחירים הרבה יותר שפויים,זה יומולדת 18 זה יומולדת חשוב.

ב 2000 שקל אפשר לעשות המון באילת...

למה לעזאזל לנסוע לאילת? ב-2000 ש"ח הוא יכול לטוס איתה לטורקיה ל-2 לילות בסופ"ש (הכל כלול).

הכל אופן, צימרים זה אחלה דבר - אני ממליץ.

פורסם
מה?

יוגב

אויש. מה הסיפור הגדול?

קודם כל הם איזה 4-5 שנים ביחד.

חוצמזה שאחי בצבא. גם ככה הוא בקושי רואה את חברה שלו. יש לה יום הולדת 18 והוא רוצה לעשות לה משהו מיוחד.

"אנחנו יוצרים את הדרישות הגבוהות של הבחורה הישראלית מהגבר שלה."

כנראה שעדיין לא מצאת מישהי שיהיה לה יותר ערך לרומנטיות ולהשקעה מאשר לכסף.

כאחד שכסף זה סוג של עבודה בשבילו - כסף בא? כסף הולך! אם אתה לא נהנה מכל שקל שאתה מוציא בשביל מה להתאמץ?

ובקשר אליי? אני יודע שאח שלי יהנה מכל שניה בדיוק כמוה. שיהיה להם לבריאות! אני נותן לו את זה בלב שלם. כמה פעמים יצא לו לעשות את זה בשנתיים וחצי הקרובות?

ואחיך לא יצטרך להתמסטל מריח של בנזין כדי להחזיר לך.

נראה לך שאני יקח ממנו שקל? מגרד שכר מינימום באיזה תחנת דלק פעם בשבועיים.

GS300.

פורסם

שמע, אתה לא מסכים עם דעותיי, ואין לי בעיה עם זה.

אבל אני חושב שזה מיותר להוציא על בחורה בגילה כזה סכום, ולא משנה כמה זמן הם ביחד.אבל רק הזמן יגיד אם צדקתי.

בקשר לדברים שהגבת אליי, אני לא מתכונן להגיד את הפילוסופיה שלי על הבחורה הישראלית, כי זה לא נושא הדיון.

אבל אם אתה לא שמת לב מה קורה פה עם הבחורות בארץ, אז כנראה שבאמת אין לנו מה לדבר בנושא הזה.

יוגב

פורסם

יוגב, אתה שוכח שהחופשה הזו היא גם בשבילו...

זה לא שהוא מוציא 2,000 ש"ח על משהו שהוא רק בשבילה, הוא ייהנה מהחווייה לא פחות ממנה.

ועבור בנאדם שתקוע בצבא וטוחן עבודה כשהוא בבית (אני מכיר "קצת" את הנפשות הפועלות),

חווייה כזו לזוגיות יכולה להחזיק אותה יפה מאוד לא מעט זמן (מבחינת התרגשות וזכרונות וכו')...

לך נראה לא הגיוני להוציא כזה סכום על בחורה, כמו שלאחרים לא נראה הגיוני לשלם מעל מחירון על אוטו מיוחד...

כל אחד והשריטה שלו בחיים, לך תבין... :roll:

כנראה שעדיין לא מצאת מישהי שיהיה לה יותר ערך לרומנטיות ולהשקעה מאשר לכסף.

מחזק את מה שהבחור שחסרים לו 200 סמ"ק כתב... :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עוד לא יצא לי לבזבז יותר מ 1500 ש"ח על סופ"ש בצימר.

הכי הרבה שהגעתי זה 1200 ש"ח לשני לילות כולל ארוחת בוקר (ואני לא לוקח צימרים מעפנים) + טרקטורונים + דלק

2000 ש"ח יכסו הכל ובכיף , סופ"ש - חמישי,שישי,שבת פשוט תענוג.

פורסם
עוד לא יצא לי לבזבז יותר מ 1500 ש"ח על סופ"ש בצימר.

הכי הרבה שהגעתי זה 1200 ש"ח לשני לילות כולל ארוחת בוקר (ואני לא לוקח צימרים מעפנים) + טרקטורונים + דלק

2000 ש"ח יכסו הכל ובכיף , סופ"ש - חמישי,שישי,שבת פשוט תענוג.

ישנת באוהל?

רוב הצמירים, הזולים, לוקחים לפחות 500 ש"ח לילילה בסופ"ש = 1000 ש"ח, איפה אוכל? איפה טרקטורונים? דלק?

פורסם

אתה מציג את זה כאילו מדובר באילוף של חיית מחמד, לא מבין למה להכנס לכיס של הבחור? בא לו לפנק ולהתפנק והוא יכול להרשות לעצמו אז למה לא?

• תוכן חדש...