Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] דפיקות של הסאב - גילויים לאחר בדיקה

omrishalev
שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול ישבתי באוטו עם חברים (שברולט קוואליר) בשברולט יש רדיו מקורי ובשביל להחליף לרדיו דיסק קניתי פאנל מיוחד מברזל, אתמול שישבתי באוטו דפקתי עם האצבע סתם על הפאנל הזה, שדפקתי על הפאנל הסאב התחיל לדפוק גם כן, והבנתי שהדפיקות לא מהמגבר ורק מהרדיו דיסק, השאלה שלי כזו, אם אני יעשה עם ה RCA כמו שיש פה במדריך זה יעזור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה דפיקות עם האצבע?

סתם מכות כאלה על הרדיו דיסק קטנות כמו שעושים שמחכים אצבע אחר אצבע.או מכה רצינית?

על איזה מדריך את מדבר עם ה-rca?

והרעש שאתה שומע זה כאילו נכנס לסאב מכת מתח קטנה כזו? אם כן תבדוק את חיבור הסאב ברדיו דיסק שהוא לא רופף או שמשהו אחר חשוף(מתכת כבל אחר חשוף)אינו פוגע היכן שכבל ה-rca של הסאב יוצא.

זה לפי מה שהבנתי אותך אלה אם כן תפרט יותר.נדע יותר.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בקוואליר פאנל שחור כגדול ובאמצע שלו יש את הרדיו, הרדיו דיסק המקורי בגודל של דאבל דין, אז יש פאנל מתאם מיוחד, לאחרונה התחילו לי דפיקות בכל קפיצה שיש בכביש או בכל בור וחשבתי שזה מהמגבר כי החלפתי לאחרונה מגבר, לאחר שגיליתי שזה לא מהמגבר, התחלתי לחשוב מה זה, ואתמול ישבתי באוטו ודפקתי על הפאנל המתאם עם האצבע (לא בצורה חזקה) ובכל פעם שדפקתי על הפאנל המתאם הסאב השמיע דפיקה כאילו אני שומע מוזיקה, והנמכתי את המוזיקה ודפקתי עם האצבע.

כל מה שמחובר למגבר וממנו הלאה בסדר גמור חיברתי הכל כמו שצריך.

אני בטוח שזה מה HU עצמו, והמדריך של ה RCA עם המינוס שחושפים חוט ושמים אותו על אחד מהברגים של ה HU יחד עם ה RCA, יכול להיות שנשרף הצ'יפ של ה RCA או איך שקוראים לזה?

יש לי רדיו דיסק פיוניר לא זוכר את הדגם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BNC. זה סוג של חיבור. הוא נפוץ כחיבור של אות וידאו בעיקר בציוד מקצועי.

RCA. זה גם סוג של חיבור. אבל הוא נפוץ במגוון של תחומים. וידאו. ואודיו. וסיגנלים שונים.

ולגבי הבעיה שלך.

תתחיל בלפרק את הרדיו החוצה. ולהרביץ לו שם. אם זה ממשיך. תחליף מכשיר עם חבר.

אם זה מפסיק תקלה במכשיר. אם לא. תמשיך הלאה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה RCA היה רופף בחיבור שלו ברדיו, בכל מקרה יש לי RCA שעולה 160 שקל, שנקרא כבל איכותי במקום שממנו הבאתי והיום גילו לי שזה הכבל הכי זבל שיש הוא שובר את היציאות שיש ב HU, בכל מקרה השבוע אני יקנה זוג כבלים.

תודה למי שעזר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הRCA שלך לא בהכרח זבל כמו שאתה מתאר אלא יש לו מחברים מאוד חזקים - זה דווקא טוב.

אבל צריך להתנהל עם כבל שכזה בעדינות.

הרעשים שאתה מתאר הם רעשים שנובעים ממגעים לא תקינים וזה יכול להיות או כבל RCA רופף או קרוע (גם הכבלים היקרים הם מאוד עדינים, למען האמת בדרך כלל הם עוד יותר עדינים מהזולים שבחבורה) וזה יכול להיות יציאת RCA שההלחמה או התושבת שלה לא תקינים.

תקלה שכזו גרמה לי לנזק ב4XS לאחרונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הRCA שלך לא בהכרח זבל כמו שאתה מתאר אלא יש לו מחברים מאוד חזקים - זה דווקא טוב.

אבל צריך להתנהל עם כבל שכזה בעדינות.

הרעשים שאתה מתאר הם רעשים שנובעים ממגעים לא תקינים וזה יכול להיות או כבל RCA רופף או קרוע (גם הכבלים היקרים הם מאוד עדינים, למען האמת בדרך כלל הם עוד יותר עדינים מהזולים שבחבורה) וזה יכול להיות יציאת RCA שההלחמה או התושבת שלה לא תקינים.

תקלה שכזו גרמה לי לנזק ב4XS לאחרונה.

אצלי חבר שלי היא שרפה לו את הרמקולים של דראגסטר (לא יודע מה זה חחח)

בכל מקרה אתמול פתחתי את כל העניינים שם והסתכלתי ראיתי שה RCA לא היו מחוברים טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשרפו לו רמקולים של דראגסטר? באמת? מצווה!

אני שמח שהבעיה נפתרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בכבלים. יש לי כבלים לא זולים (DLS הסדרה הגבוהה ביותר) הראשים עם הלחמה. והברגה לנעילה.

כאשר קניתי אותם. עשיתי תיקון להלחמות. ולפני כמה זמן הייתי צריך לעשות שוב ל2 ראשים. בגלל שאני מוציא את הרדיו הרבה.

אז קורה.

גם במגברים. יוצא לי לתקן הלחמות שמתנתקות בגלל חיבור / או שקיבל מכה וההלחמה התנתקה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם דבר כזה קורה לי שוב - אני הולך על אולד סקול ואני מוציא את התושבות של הRCA ופשוט מתקין חוטים עם כניסות מוזהבות וזהו - נגמרו הבעיות.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...