Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם שווה את הניסוי?הורדת 3 חודשי מלווה

Ultras Macbbi
שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ככה

להורים שלי איו אוטו

או למישו מהמשפחה...רוב המשפחה ברוסיה,ארצות הברית ועוד מקומות

לסבא שלי יש פה ושם חברים שיכולים להיות לי כמלווה פעם בשבוע או פחות

אם אני יבקש ממשרד התחבורה יפה ויסביר להם שאיו לי מלווה

יש סיכוי שהם יורידו לי אפילו קצת את החודשי מלווה?י

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופטימיות היא דבר חשוב.תשמור עליה.

ולעניינינו,אין סיכוי.בירוקרטיה בארץ היא ארוכה,מיגעת,קשה,וחסרת הגיון.אתה יכול לנסות,אבל עד שתקבל תשובה(חיובית(2%),או שלילית(98%)) כבר ייגמרו לך חודשי המלווה,יהיה לך אוטו,ויש סיכוי שגם אישה וילדים,אולי גם איזה נכד חמוד.

אבל שוב - אופטימיות היא חשובה בחיים.נסה,ומקסימום תטעה.לא תנסה לא תדע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר פניתי למשרד הרישוי בשאלה הבאה:

"אמא שלי אם חד הורית ללא רישיון, אני הוצאתי רישיון השבוע ובשבוע הבא עומד לקנות רכב, איך כל המשפחה[4 נפשות] יכולים ליסוע ברכב בצורה חוקית"[שכל זה שקר מוחלט, אנחנו משפחה שלמה ומאושרת].

התשובה שקיבלתי מהם לא שווה את הזמן שאני אקליד על המקלדת.

----

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אתפלא אם התשובה שהם נתנו לך היא - "תיקח מידי פעם שיעור נהיגה כדי לרענן את הזיכרון".

משרד של אטומים יותר מפרופוקסי.

שודד בנקים בפוטנציה8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר פניתי למשרד הרישוי בשאלה הבאה:

"אמא שלי אם חד הורית ללא רישיון, אני הוצאתי רישיון השבוע ובשבוע הבא עומד לקנות רכב, איך כל המשפחה[4 נפשות] יכולים ליסוע ברכב בצורה חוקית"[שכל זה שקר מוחלט, אנחנו משפחה שלמה ומאושרת].

התשובה שקיבלתי מהם לא שווה את הזמן שאני אקליד על המקלדת.

אולי בגלל אנשים כמוך שמנסים וחושבים שהם יכולים לשקר את כל העולם כולם אטומים כשאנשים עם בעיות אמיתיות מגיעים.

to finish first first you have to finish

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אתפלא אם התשובה שהם נתנו לך היא - "תיקח מידי פעם שיעור נהיגה כדי לרענן את הזיכרון".

משרד של אטומים יותר מפרופוקסי.

ומה הבעיה פה?

יש חוק. בכל מקום יש חוקים. ואם אחד החוקים הוא לנסוע שלושה חודשים עם מלווה או לא לנסוע בכלל,אז צריך לקבל את החוק.

אני לא רוצה לחשוב כמה תאונות הייתי עושה בשלושה חודשים האלה בלי המלווה. אלה חודשים קריטים ובהתחלת הנהיגה זה טוב שיש מישהו עם ניסיון איתך.

ואם אין, או שתמצא חבר או שבאמת תיקח כמה שיעורי נהיגה.

זאת בעיה,אבל אתה לא יכול לצפות שיקופפו את החוק בשבילך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוצה לחשוב כמה תאונות הייתי עושה בשלושה חודשים האלה בלי המלווה.

:shock: אפשר לחשוב שנסעת עם מלווה שהוא לכל הפחות מדריך נהיגה מוסמך, או בעל סופר-לייסנס... פטנט הליווי הוא אחד ההמצאות המטמטמות שיש (אלא אם מדובר על נערת ליווי), כי הוא מנציח טעויות שמועברות ב"ירושה". במקום זה - עדיף לחייב בקורס נהיגה מתקדמת או משהו בסגנון. קורס של יומיים ייתן פי אלף מכל תקופת ליווי.

אגב - מקופפים זה טוב לבננות. דברים אחרים אתה יכול לכופף.

הפרתון הפשוט למי שאין לו מלווה - לא לנסוע 3 חודשים, תחשבו פשוט שדחו לכם את קבלת הרשיון בתקופה זו. :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.מישהו יכול לפרט איך מגישים בקשה לנהוג בלי מלווה?

2. בקשה כזאת קיימת בכלל?

3.כמה זמן בדר"כ לוקח לקבל תשובה לבקשה?

4. אפשר להגיש לפני שעוברים טסט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.מישהו יכול לפרט איך מגישים בקשה לנהוג בלי מלווה? כל נוסח שיעלה על דעתך, תרגיש חופשי.

2. בקשה כזאת קיימת בכלל? בוודאי, אתה יכול לבקש כל מה שיעלה על דעתך. אני ביקשתי את אנג'לינה ג'ולי וביונסה יחד , בלבוש מינימלי , בלמבו מורצ'ילגו, בדרך לסוויטה המלכותית בפלזה NY - בקשתי עדיין בטיפול.

3.כמה זמן בדר"כ לוקח לקבל תשובה לבקשה? יומיים אחרי שיצליחו במשרד הרישוי לעצור את פרצי הצחוק הבלתי נשלטים למראה בקשתך. בד"כ זה לוקח שבועיים עד שהם קמים מהרצפה.

4. אפשר להגיש לפני שעוברים טסט? רצוי אפילו. זה יזכה אותך בתואר "חביב הקהל" במשרד הרישוי.

:cry::?:|:-):lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תחפש טוב בפורום, תראה שציינתי כבר מספר פעמים שאין לי חברים, כך שזה לא רלוונטי.

אם היית טורח לקרוא את שנכתב בשרשור, לא היית כותב את ההודעה שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין - אין לך חברים אז אתה מנסה להוציא את התסכולים שלך עלי? לא באתי לשאול שאלות, כדי להכנס לויכוחים חסרי משמעות.

קראתי שוב ושוב פעם לא ראיתי תשובה למה ששאלתי.

אם אתה לא יכול לתרום בנושא, אנא המנע מלהשתתף בו.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור נהג חדש שחושב ומאמין שהמלווה מאוד עזר לו אני חושב שכדאי לך להתאמץ ולהשיג מלווה אפילו לפעמים מעטות.

אצלנו בחבר'ה יש לנו חבר שאין מי שילווה אותו (להורים אין רישיון וגם לא לאחותו הגדולה) אז ההורים של שאר החברים נותנים לו לנהוג מדיי פעם ומלווים אותו, שווה ניסיון.

מקווה שעזרתי,

דרור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...