Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות אז נתחיל בראשונה - במחשב abs היתי בשתי מוסכים מורשים של פולקסווגן ושתיהם החליטו שהמחשב מקולקל כמובן שזה אחרי ניקוי של חיישנים בדיקת פיוזים וחיבור מחשב של בדיקת תקלות , הציעו לי מחשב מקורי בסביבות 7 אלף ש'ח וחלופי ב 3 וחצי אלף , שאלתי היא כזאת איפה אני יכול להשיג מחשב מרכב אחרי תאונה או מפרוק או כל מקום שהמחירים יותר הגיוניים . לשאלה הבאה - יש לי בעיה שהאוטו לפעמים לא מעביר לי הילוך ולא נותן לי קיקדאון הוא מטפס בטורים עד ל 6 וחצי ולא מעביר לי הילוך , זה קרה לי לפחות 3 פעמים השבוע, זה קורה שהאוטו קר בדר"כ , סוג הרכב גולף שנת 99 אוטו 1800 דגםcl תודה רבה לעוזרים ואני מקווה שלא עברתי על החוקים .

פורסם

האם תוכל לתאר מה בדיוק הבעיה עם ה ABS? יש לי גם בעיה עם המערכת בגולף

ואיזה גולף יש לך MK4 ?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אותה תקלה הופיעה ברכב של חבר וטופלה בהצלחה במוסך קלדס ברשל'צ.

מקריאה בפורום קראתי חוות דעת שלילית מאוד על אייל ושות' לכן המלצתי לקפוץ לקלדס.

פורסם

הבעיה ב abs שבכל נסיעה כמעט אני שומע רעש מוזר מהגלגל הקדמי שמאלי רעש כאילו שהרפידות בלם גמורות והברזל שלהם זה שעוצר ולמרות שהם נבדקו והם חדשות והצלחת חדשה וכמבון שבמחשב תקלות זה מראשה שה abs פעם עובד ופעם מכובה וזה ממש לא קשור למנורה שנדלקת כי גם שהיא דלוקה ה abs נכנס לפעולה ולפעמים לא , הצורה mk4 , תודה רבה לכולם בחיים שלי לא ראיתי פורום כזה ברמה שעונים כל כך מהר .

פורסם

זה מוזר שה ABS עובד לך גם אחרי שהמנורה נדלקת

כשהמנורה דלוקה זה אמור להתנטרל לגמרי ולעבוד כמו ברקסים רגילים בלי ABS

אתה בטוח לגבי מה שאתה אומר?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

כן אחי אני בטוח במליון אחוז שחיברנו תמחשב תקלות ועשינו נסיעת מבחן הוא הראה לי שהיא נכנסת לפעולה למרות המנורה .

פורסם

אני חייב להגיד באמת שאתם אתר ברמה אחת מעל כולם נפתרה לי הבעיה , קניתי יחידת abs ב 1300 ש'ח משומשת וקיבלתי 3 חודשים אחריות שבמוסך מורשה דרשו על אותו חלק 3500 ש'ח ולא נתנו לי אחריות לקחו לי התקנה במוסך סגול כרמיאל 300 ש'ח ועדיין יצאתי בזול מהסיפור ובאמת שאני לא יודע איך גם הבעיה בגיר נפתרה לי אני לא יודע איך זה שייך אחד לשני אבל זה עובדה , באמת תודה לכל המומחים לרפי לין ול corrado88 שהמליץ לי על המקום שממנו קניתי את החלק ,עם יהיה מותר לפרסם את שם המקום אני יפרסם. עירכה : www.tg-parts.co.il

נתנו יחס חם שירות אדיב אפילו התקשרו לברר עם החלק עובד והכל בסדר .

פורסם

מותר לפרסם את שם המקום.

גם אני לא יודע במדוייק איך הבעיה של הגיר נפתרה אך אנסה לנחש.

מחשב הגיר מקבל מידע לגבי מהירות הרכב גם מחיישני ABS וייתכן עקב תקלה במחשב ABS המידע לא זרם בצורה תקינה למחשב הגיר ומסיבה זו הגיר לא תפקד כראוי.

נמתין לתשובה של מומחי רכבי VAG ותיבות אוטומטיות.

איזה כייף לי :)

פורסם

בגירים אוט' מתקדמים יותר כמו 09m/09g מודל מחשב הגיר מקבל נתונים ממחשב ה-ABS לגבי מהירות גלגל הרכב ומתזמן את החלפות ההילוכים גם מנתון זה.

כנראה והדבר קיים גם בתיבות מסוג 01M כמו שיש לרכב שלך.

• ספונסר פורום
פורסם

במקרה של תיבה מסוג 01M כמו זו שמותקנת ברכבך אין קשר בין יחידת ה ABS לבין

תיבת ההילוכים מאחר ובמערכת זו חיישן מהירות הרכב נמצא בתיבה עצמה

ומשדר את נתון המהירות ישירות למחשב של תיבת ההילוכים .

ולכן כנראה שהקשר בין החלפת ה ABS לבין התקלה בתיבה היה מקרי ויתכן

שהתקלה תחזור .

הקשר היחיד שאני כן יכול לחשוב עליו הוא שבאותו מעמד של החלפת יחידת ה ABS

המכונאי שעבד על הרכב ביצע איפוס למחשבי הרכב ובכללם למחשב התיבה וזה

יכול לעזור בהתנהגות התיבה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

המכונאי איפס לי את המחשב אבל לפני יומים בערך אני גם איפסתי את הרכב { ניתקתי את ה+ במצבר ל 10 דקות בערך } וזה לא פתר לי תבעיה בגיר דרך אגב יש הבדל באיפוס שאני ביצעתי לאיפוס דרך מחשב שהמוסך ביצע ?

• ספונסר פורום
פורסם

כן יש הבדל כי לאחר איפוס כזה או בכלל ,יש לבצע לימוד של

המצערת וכיוון מצב ה קיק דאון של התיבה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...