Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ליישור קו -106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני קורא הרבה שחברי הפורום אומרים שהם מתחילים לעשות יישור קו ברכב, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה זה כולל?!

אין כמו אלפא :)

פורסם

הלינק לא ממש עונה על השאלה כי מה בדיוק צריך להחליף על מנת לדעת שהרכב עבר יישור קו ויהיה ניתן להמשיך להשקיע בו!?

פורסם

לא פירטת אם הרכב נקנה עכשיו או שסתם ראית את המושג "יישור קו " והתסקרנת.

חוץ ממך אף אחד בפורום לא יודע מה מצב הרכב שלך.

קח את הטופס בדיקה לפני קנייה במידה ויש(אני משער שהרכב נקנה עכשיו), בדוק מה נחוץ לתיקון ובצע זאת.

אם לא ידוע לך מתי הרכב עבר טיפול 10,000 או טיימינג בדוק זאת עם מי שקנית ממנו את הרכב, במידה ולא עבר את הטיפולים הנ"ל והרכב עבר את הקילומטראז' המומלץ לאחד הטיפולים או את התאריך לטיפול(במידה וידוע), בצע אותם.

ישנם הרבה תקלות או ליקויים אפשריים ברכב, תבדוק אתה במוסך אם יש צורך בתיקונים נוספים.

כל זאת בפן המכני, בפן הקוסמטי זה נתון לשיקולך.

בהגדרה הכללית, יישור קו לרכב זה להביא אותו למצב בו אין תקלות(בעיקר בטיחותיות) ברכב.

מה שנכתב הוא בגדר המלצה ועל סמך ניסיון אישי, הכל נתון לשיקולך במידה ותחליט לבצע את הנ"ל.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אוקיי תודה על התשובה!.. ואכן כך עשיתי לקחתי אותו למוסך והחליפו לי כל מה שהיה צריך וגם טיפול 10,000

האוטו הגיע עם ספר טיפולים מהשנה הראשונה שלו על הכביש טופל רק במוסך מורשה. אז ככה שלא היה יותר מידי בעיות.

• תוכן חדש...