Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הרכב בחתימה מטה.

היום הוצעו לי הצמיגים הבאים:

dunlop- DL-1

במחיר 640 ש"ח לצמיג

toyo במחיר 550 לצמיג

falcon ze-912 במחיר 480 לצמיג

מה לדעתכם הכי איכותי ומהיר? ןאם ישנן הצעות נוספות בטווח הסכומים הנ"ל אשמח לשמוע.

מידות הצמיגים: 195-55-15

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

הדגם המדויק של ה-toyo הוא protex -tpt , זה די דחוף כי מחר אני רוצה להחליף, אז כל מי שיגיב יעזור מאוד!

תודה מראש,

טל

פורסם

לדעתי מבין כל הצמיגים שציינת הייתי רוכש את ה-TOYO נותנים עליו ביקורות טובות.

ולמה כלכך למהר חפש צמיגים מייצרנים אחרים!

תברר גם לגבי TOYO T1R

rafi

פורסם

המחירים שציינת בהחלט גבוהים יחסית.

לא קשה למצוא צמיג טוב במידה שלך בטווח המחירים שסביב 350-400 ש"ח. אין שום סיבה לשלם כל כך הרבה על הצמיגים שציינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תנו לי כמה אפשרויות בטווח מחירים של 300-400 ש"ח לצמיג עם אחיזה טובה וספורטיבי. הוצע לי falcan ze-912 ב-405 ש"ח לצמיג +עבודה (ה-toyo t1r נגמר בארץ ויגיע רק בעוד מספר חודשים, כך גם יוקוהמה שרציתי.)

מאוד דחוף לי, אני צריך להחליף צמיגים קדמיים בדחיפות!

פורסם

אהלן, אני צריך גם הפניות לצמיגיות באיזור השרון שמחזיקות סחורה איכותית ולא יקרים מדי+ המלצות לצמיגים כפי שכתבתי בהודעה.

תודה.

פורסם

לפני כמה שבועות הייתי אצל אנטון ביפו. ראיתי זוג צמיגי Dunlop DZ101 טריים (אמצע 2008) במידה שלך, והוא הציע אותם ב750 ש"ח לזוג, לפני מיקוח. כמעט התקנתי ב206 שלי, אבל אז גיליתי שאצלי הסוליה היא ברוחב 185 :roll:

אצל י.מ צמיגים, ליד קניון איילון, אפשר למצוא תמורת 400 ש"ח +- Toyo T1R במידה שלך. לא בדקתי תאריכים, אבל נאמר לי שהם טריים וטובים. יש לו גם יוקוהומה C.Drive ישנים, אם ממש בא לך.

שני אלו לא באזור השרון, אבל לדעתי שווה לך להאריך את הנסיעה בעוד 10 דקות בשביל הפרשי מחירים כאלו.

שני הצמיגים נחשבים לספורטיביים וטובים, למיטב הבנתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...