Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני במגעים להחליף את הטוויטר שלי (TN-52) של פוקאל אשר הגיע עם הסט K3POWER

אני עובד כרגע פאסיבי ואני רוצה טוויטר שאני אוכל לשים אותו על הקרוסי של הפוקאל ועדיין לקבל ממנו "תמונה" שתהייה טובה מהפוקאל TN-52

עכשיו תקנו אותי אם אני טועה

נראה לי שצריך לשים לב שההתנגדות תהייה אותו הדבר

חשוב שהטוויטר הנכנס (מה שייבחר) יוכל לנגן מתדר 3800HZ (מן הסתם לא בעייה למצוא....)

וחשוב שהעוצמה שלו תהייה חזקה יותר מהפוקאלים כדי שלא יישרף

עכשיו המועמדים להחלפה הם:

1. פיקולו

2. לגטייה פרו

האם כל אחד מהנ"ל יוכל לשבת ולעבוד עם הקרוס של הפוקאל?

אני מזכיר שוב, ההגברה כרגע פסיבית

הציפייה היא לקבל סאונד נעים יותר מה TN52 אך עם זאת לא לרדת באמינות ולהסתכן בסט שיכול לההרס...

נתונים של הפוקאל TN-52 כדי שתוכלו להשוות (קיצור דרך ל PDF):

http://www.focal-america.com/extras/specs/k2power/tn_52x.pdf

מישהו יכול להגיד לי שאני אבין סוף סוף מה ההתנגדות של הטוויטרים??

8 אוהם או 5.8 אוהם??

תודה לכולם

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

לפי מה שאני מבין, ההתנגדות שלו היא 8 אוהם (נומינלית)

תחכה למישהו שמבין יותר טוב שיגיד.

ואני יכול להגיד לך שהלגאטיה טוויטר פשוט מדהים!

לגבי הפיקולו , לא שמעתי אותו.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

Cabasse,

אז אני מבין שהכבלי נחושת תוצרת Van den Hull לא ממש עזרו בריכוך הטוויטר ? :shock:

בכל מקרה לדעתי יש לך טעות בהודעה הראשונה שלך, אי אפשר להמליץ על שני הטווטרים האלה אפילו אם אחד מהם סופר יתאים לקרוס שלך, שניהם שונים באופי הסאונד שלהם, מורל הרבה יותר רך, אני מציע לך קודם כל לשמוע את שניהם.

פורסם

שמעתי את שניהם

אני נוטה 80% לפיקולו ו 20% ללגטיה פרו

לגבי הכבלים? את העבודה שלהם הם עשו, אני מחליף כי אחרי 3 שנים שהטוויטר הזה מנגן מעולה החלטתי שאני מחפש לשנות למשהו הרבה יותר אלגנט ממנו.

עכשיו מישהו יודע אם ההתנגדות היא 8 אוהם או 5.8?

הפיקולו אם אני לא טועה 6 אוהם

מה קורה אם אני שם אותו על הקרוס, יש לו סיבה להישרף?

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...