Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרשום בכותרת היום נתפסתי עוקף בפס הפרדה רצוף.

נסיבות העקיפה לא כל כך חשובות ועד כמה שיראה תמוה,זה ממש לא היה מכוון אלא שבגלל חוסר באוויר באחד הגלגלים בדיעבד הרכב משך אותי שמאלה,לא יכלתי לחזור לנתיב הימני מיד ולכן המשכתי עוד קצת ואז חזרתי.

השוטר היה בדרגת סמ"ר ולא קצין ,הוא לקח לי את הרישיון ונתן לי רשיון זמני עד מחר ונתן לי דף התיצבות במשטרת התנועה בתחנת זבולון,לקצין באגף התנועה.

הוא אמר לי שאין לו מסוף אבל אם מחר יוודע שהעבר שלי נקי יתכן והקצין לא ישלול לי את הרישיון.

לעומת זאת,כמה אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שאני תמים ומחר בבוקר רישיוני יפסל מנהלית ל-30 יום ואין על מה לדבר עם הקצין.

האם יש אפשרות לאור עברי הנקי שבכל זאת לא אקבל שלילה ? אשמח לקבל דעות מכאלו שחוו על בשרם דבר דומה,לאו דווקא על אותה עבירה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע לי מאוד תמוהה מה שאתה אומר בנוגע לחוסר אוויר בצמיג, :lol:, בכל אופן אני לא רוצה לצאת מצתדק אבל אני באמת מקווה שתקבל את עונשך, אם יש עבירות שאני באמת לא סובל זאת אחת מהראשונות.

אבי.

פורסם

בתור נהג על הכביש אתה אמור לדעת, שחוסר אוויר מהצמיגים באופן קיצוני עלול להוביל למשיכת ההגה לאחד הכיוונים.

היה חוסר אוויר בגלגל קידמי שמאלי ופשוט הרכב משך שמאלה,כאמור העקיפה לא ממש היתה במתכוון.

כמובן שזה לא אמור לעניין,אבל אלו העובדות היבשות.

פורסם

תראה,בעקרון אין פה שחור ולבן ,כן יקח לא יקח.

כשתבוא להתייצב במשטרת זבולון הקצין שידבר איתך יראה מה העבר שלך ומה הצד שלך בזה שעברת בפס לבן רצוף, הוא יעשה את השיקולים שלו , ויכול מאוד להיות שלא תקבל שום שלילה וכל זה יסגר ותקבל אזהרה או משהו.

פורסם

אין לי בעייה להבין זאת, גם לי יצא מספר פעמים לנהוג ברכב שהיה בו חסר אוויר אפילו פעם אחת בצורה של אין אוויר בכלל והרכב משך אבל עדיין גם עם המשיכה לא יצאתי לעקיפות במתכוון או לא, לא מעניין. את הקצין לא יעניין מחר אם הרכב שלך היה תקין, לא היה תקין, וכו' מבחינתו אם הרכב לא תקין אז הרכב צריך להשאר בבית ואו על גרר.

אבי.

פורסם

שכחתי לציין פרט חשוב מאוד שניתנה לי גם הזמנה למשפט לעוד 3 חודשים,האם גם לזה תהיה השפעה על החלטתו של הקצין ?

פורסם

מומלץ להתייעץ עם עו"ד, אפילו לפני שאתה מגיע לקצין מחר. יש פרטים של עורכי דין מומלצים בפורום. תעשה חיפוש.

כל מה שתגיד לקצין יירשם ויוכל לשמש נגדך במשפט.

וכמובן כל מה שכבר אמרת לשוטר.

לדעתי הסיכוי שלא תקבל שלילה ל30 יום קלוש ביותר.

ולי התירוץ נשמע ממש עלוב.

כדי לעקוף רכב צריך להאיץ למהירות גבוהה יותר ממנו ואז לעבור שמאלה ולחלוף על פניו.

ההאצה הזו קשה לי להאמין שהתבצעה לבד בלי כוונה.

נראה לי שאם אני חושב שהתירוץ צולע (ואני לא מת על שוטרים), הקצין משטרה גם כן לא ממש יאמין לך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ולי התירוץ נשמע ממש עלוב.

כדי לעקוף רכב צריך להאיץ למהירות גבוהה יותר ממנו ואז לעבור שמאלה ולחלוף על פניו.

אתה לא מבין.

בנוסף לזה שהיה חסר לו אויר בגלגל השמאלי והאוטו משך בטירוף, הוא במקרה נעל נעליים צבאיות כבדות (לא קלות !!) והרגל הימנית בטעות נדבקה לו לרצפה. כשהוא רצה להרים אותה הוא הבין שזה לא אפשרי ולכן המשיך עוד קצת ואז משך את הרגל בחוזקה מדוושת הגז.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחרי המילים "חוסר אויר" הפסקתי לקרא

התירוץ הכי עלוב שיכול להיות, כאילו אתה נוסע אחרי מישהו ופיתאום אין אויר זה ממש לא מציאותי אלא אם כן שכשאצר אותך השוטר הרכב במצב של פנצ'ר טוטאלי ואם זה היה המצב אז בטוח כבר היית מצלם את זה המצלמת פלאפון במעמד השוטר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלא נדבר על כך שזוהי אחריות הנהג לוודא כי רכבו תקין טרם הנסיעה.

לא הייתי משתמש בתירוץ הזה, זה חטא על פשע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הוא בכלל לא נהג באוטו. זה הנהג האוטומטי ולכן צריך אותו להעמיד לדין ולא את פותח השרשור שנפל קורבן לנהג אוטומטי פרוע. אני במקומו הייתי תובע את יצרן הרב שהנהג שלו מסכן אותי ככה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם זה היה בכוונה לא הייתי אומר כלום

אבל אם באמת בגלל חוסר אוויר הרכב משך אותך (מה שלא נשמע הגיוני כלל - אולי אם אתה נהג הכי מסכן בארץ וגם לא )

אז צריך להוריד אותך מכביש לתמיד .

(אם הייתי שופט ששומע תירוץ כזה , הייתי מעניש אותך כפול מנהג רגיל שחצה קו הפרדה לבן ושותק )

בגלל נהגים כמוך יש תאונות סופר קטלניות .

פורסם

מה חשבת לעצמך לפני שהחלטת לבצע את ההחלטה לחצות קו הפרדה לבן רצוף?

נושאים כאלו ואחרים של משתמשים שבאים בשאלה על עבירות תנועה חמורות אלו ראויות לחוסר יחס ומענה , היית גבר לחצות רמזור אדום , פס לבן רצוף? או כל עבירת תנועה חמורה אחרת , תדע לשאת בתוצאות לכך.

עם כל הכבוד אני לא מצדיק את עצמי , לי ולהרבה מכאן אני בטוח גם יש את האנדרלין ללחוץ ב 210 קמש בתנאי כביש ובשעות שלא יסכנו אף אחד (לא יהיה לי את האומץ והטיפשות אף פעם לחצות רמזור באדום , או פס לבן רצוף = מתכון לתאונת דרכים ולמוות) אך ידעתי את ההשלכות לכך ואת הסיכונים למעשה ולקיחת אחריות במידה ויתפסו אותי.

היית גבר גבר לבצע את המעשה? תהיה גבר עד הסוף!

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

• תוכן חדש...