Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן עדכון- אתמול לאחר יום מורט עצבים עו"ד שלי הגיעה לעיסקת טיעון עם התביעה וזה פסק הדין הסופי (ציטוטים נבחרים):

"סעיף העקיפה בפס לבן הומר לסעיף עקיפה מסוכנת,לנהג היו ב-10 השנים האחרונות שתי עבירות שהן ברירת משפט ועברו ב-5 שנים האחרונות נקי לחלוטין ולכן":

א- בהסכמת הצדדים יוחזר רישיון הנהיגה למבקש במיידית .

וכהמשך לכך,יותר השימוש ברכב שנפסל מנהלית לשימוש"

ב- קנס של 750 ש"ח ישולם תוך 90 ימים.

ג- שלילת רישיון לחודשיים ע"ת למשך שנה על עבירה דומה.

מיותר לציין שעל אחסנת הרכב שילמתי 40 ש"ח לכל יום ובסה"כ 160 ש"ח ועוד 3000 ש"ח שכ"ט עו"ד.

אבל כל עוד שזה נמדד בכסף מבלי לזלזל בכך כי אני עובד קשה עבורו,זו חצי נחמה שכן אתמול הוחזר לי הרישיון ואני יותר מבטוח שמעכשיו לא אעשה שטויות כאלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זול מאוד (אני לא מדבר על עוה"ד, זה כבר עניין מסחרי פרופר בינך לבינו).

רק מראה עד כמה באמת כל נושא אכיפת העבירות במדינת ישראל הוא מסחרה.

כמאמר האימרה של ארנסט המינגווי, אאל"ט -

את זה שאת זונה, שנינו כבר יודעים - עכשיו רק נשאר לקבוע את המחיר.

פורסם

זה שיצאתי בזול אני יודע וכמו שאני מכיר את עצמי אני לא חוזר פעמיים על אותה טעות ואת הלקח למדתי והיטב.

לעידן,עו"ד היא ניצה כהן,יש לה עבר של קצינה במשטרה כך שהיא מכירה שם לא מעט אנשים.

כמו כן,אני צריך בהחלט לשלוח זר פרחים לתובע, שהסכים לעיסקת הטיעון לאחר שריכך את כתב האישום מעקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף לעקיפה מסוכנת

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...