Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוטר מתנ"א עצר חבר שלי עם פנס אחורי לא תקין במרחק של 100 מטר מחשמלאי רכב! אמרנו לו שאנחנו בדרך לתקן את זה ושזה בראש סדר העדיפויות שלנו! בכל זאת רשם לו דו"ח.

מיותר לציין את רמת התיסכול והכעס שהרגשנו! כאילו כתוב בחוק שאני צריך להסתובב עם פנס ספייר באוטו.

אם זה מקרה חד פעמי וזה רק אני אז מילא, אבל גם לפניי כתבו על מתנ"א שהם קשוחים.

אולי אני טועה והם לא כל כך חסרי התחשבות, אם אתה מכיר מקרים בהם שוטר מתנ"א ויתר למישהו אני ארצה לשמוע ממך.

במקרים של נורה שרופה, ככל הידוע לי ההנחיה לשוטרי תנועה זה לתת צ'אנס לנהג להחליף את הנורה לפני רישום דו"ח.

זה מכיוון שיש סיכוי סביר שהנהג לא היה מודע לבעיה, ואם יש לו נורה ספייר באוטו הוא יכול להחליף במקום.

גם אם יש חשמלאי רכב במרחק 100 מטר, שוטר סביר אמור לאפשר לך לגשת לחנות, לקנות נורה ולהחליף על המקום.

אני יודע שאני עשיתי את זה כשהייתי מתנדב במתנ"א.

כנראה שהיה משהו שעצבן את השוטר וגרם לו להחליט שהמקרה הזה ייצא עם דו"ח ויהי מה. (כמובן שזה לא לגמרי תקין ששוטר לעיתים מגיע למצב כזה, אבל הם בכל זאת בני אדם...)

חוץ מזה, מתנ"א כבר תפסו אותי על מהירות, וויתרו לי בלי דו"ח, ופעם אחת שוטר תנועה עירוני ויתר לי על דו"ח פלאפון, כשדיברתי בזמן עמידה ברמזור.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'רמי, סתם שתדע, רק לאחרונה הייתה פסיקה של בג"ץ שגם עמידה ברמזור עם טלפון לא בנסיעה היא עבירה.

עד לא מזמן פשוט לא כתבו את הדו"חות האלו, כי לא היית בנסיעה.

פורסם
ג'רמי, סתם שתדע, רק לאחרונה הייתה פסיקה של בג"ץ שגם עמידה ברמזור עם טלפון לא בנסיעה היא עבירה.

עד לא מזמן פשוט לא כתבו את הדו"חות האלו, כי לא היית בנסיעה.

לא אמרתי שזה לא עבירה.

אם אתה מעוניין בנסיבות - אז בזמן שעמדתי ברמזור הטלפון צלצל. עניתי כשהמכשיר ביד, בדיוק התחלף לירוק, ואמרתי למתקשר שימתין שניה עד שאני אעבור את הרמזור ואעצור בצד.

עשיתי את הסיבוב, נעמדתי בתחנת אוטובוס אחרי הפניה והמשכתי בשיחה, ופתאום אני קולט שניידת נכנסה אחרי לתחנה והשוטר יוצא אלי.

הודיתי שאכן החזקתי את המכשיר ביד, והשוטר כנראה הבין שאכן לא התכוונתי לדבר בזמן נסיעה (ולראייה נכנסתי לתחנת האוטובוס כדי לנהל את השיחה בעמידה), ושאל אותי מה לעשות איתי.

אמרתי לו בפשטות שאם הוא חושב שצריך לרשום לי דו"ח, שירשום לי דו"ח. העובדות ידועות ונכונות.

הוא החליט לא לרשום לי דו"ח.

פורסם

ג'רמי,

גם לעמוד בתחנת אוטובוס זאת עבירה.

אולי אפילו עבירה חמודה לא פחות מבחינת מהותה (לא הענישה הגלומה בה), שכן בגללך נוסעים יאלצו לרדת לכביש, האוטובוס לא יוכל להיכנס למפרץ (ואולי גם תגרם הפרעה לתנועה בשל כך), עגלת ילדים או כסא נכה לא יוכל ל"התמשק" למדרכה/אוטובוס וכיו"ב.

אני פשוט לא מבין מה הבעיה להתקין דיבורית בכלי הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה היה בשבת, וכידוע לך ישראל עדיין מדינה מפגרת, וברובה אין תחבורה ציבורית בשבת...

הסיבה שלא התקנתי דיבורית היא כי אני עקרונית נגד שימוש בסלולרי בזמן נהיגה.

גם אם החוק מתיר את זה, אני עדיין חושב שזה מסוכן לדבר בטלפון בזמן נהיגה גם אם זה בדיבורית. זה מפחית מתשומת הלב שניתנת לכביש ומגביר את הסיכון בנהיגה.

אני פשוט נמנע מלנהל שיחות בזמן נהיגה ככל שאפשר. ואם בכל זאת צריך, אני עוצר בצד.

נוכחות של דיבורית תגרום בהכרח להתגברות תדירות השימוש בסלולרי בזמן נהיגה.

פורסם

כשאני נוהג ברכב שאין לי דיבורית, אני לא עונה, אפילו לא מסתקרן לראות מי צילצל וברוב המקרים מכבה את המכשיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

העניין הוא מאוד פשוט.

הציבור ברובו, איבד את האמון במערכות וזה אחד.

שתיים הוא שלמצער רוב העיסוק של ניידות התנועה הוא באכיפת עבירת מהירות בכביש ישר וסרגלי במיוחד.

שלוש הוא שעוסקים כאן למעשה בזניח ובטפל ולא בעיקר כשישנם איומים קיומיים.

אוקיי, מקובל שיש לאכוף עבירות תנועה אבל בכזאת אהבה ורדיפת בצע כסף?

כן, its all about money ושיוכיחו אחרת.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...