Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאומרים יש שוטרים טובים ויש רעים.

אני נוסע בכביש החוף(מחלף אולגה),ואז מחכה לי הפתעה ניידת משטרת תנועה ארצית אומרת לי לעצור בצד.

סבבה מאותת עוצר בצד מכבה מנוע,אומר להדליק שוב תאוטו-מקשיב לאגזוז אמר הוא רועש ממ נחמד נחמד אתה יודע שהוא לא חוקי אמרתי כן ,אור רוורס לא היה לי אמרתי זה בטיפול הינה הבית מנורה והכל פה בפנים,ברקס-המנורה הימנית לא עבדה כל כך טוב פעם הופיע אור פעם לא. אמרתי אני יודע אדוני השוטר אני חייל ואני חוזר רק ימי חמישי בערב וכו'

ואין לי כל כך זמן לטפל ואין לי מישו שיקח תאוטו לסדר אותו..ואני מסדר הכל תוך כמה ימים,אגזוז פתוח מאושר -אמר סבבה כל עוד יש אישור. והביא לי 48 שעות לסדר תדברים,לא הוריד לי תאוטו לא דוח פשוט היה שוטר חביב מאוד

היה שוטר וקצין בוחן תנועה איתו.

תוך 48 שעות לא הספקתי לסדר את זה אז היתקשרתי ואמרו סבבה תסדר מה שצריך ותבוא תראה לנו.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה מכיר מקרים בהם שוטר מתנ"א ויתר למישהו אני ארצה לשמוע ממך.

לפני כחודש משטרת תנועה ארצית עצרה אותי בלילה על תמרור עצור, השוטר אומנם לא יצא מהאוטו הוא אמר לי את דבריו מהחלון "לא עצרת עצירה מוחלטת בעצור, מה לא ראית את התמרור"? אמרתי שראיתי ועצרתי, הוא אמר שהוא ראה שלא עצרתי ואז אמר שאני אסע בזהירות ופעם הבעה זה דו"ח.

ותאמין לי שאני לא אוהב לא משטרת תנועה ולא משתרת תנועה ארצית אבל יש ויש.

פורסם

אז כאן אני מודה שטעיתי בהכללה שלי ומבין שיש ויש.

היו לי כמה פעמים ניסיון מר איתם וגם ככה קשה לא לשנוא אותם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

גם לי יצא לקבל דו"ח על עבירה דמיונות כאשר השוטר גם הראה את פחדנותו כשרכב שעמד לפני פשוט ברח

לו מהמחסום והוא המשיך לתפור דוחות לכל השאר.

שוב יש דוגמאות לכאן ולכאן, כמו שציינתי בשרשור הזה יצא לי להתקל בשוטר שהסביר את עצמו ובמקום להוריד

אותי מהכביש הסביר לי את מהות העבירה ואיפשר לי "לתקן" את המעוות אבל עדיין שוטרי התנועה ברובם חסרי הבנה

ומחפשים למלא מכסת דוחות.

Peugeot 208GTI

פורסם
ולי קשה עם אנשים ששונאים שוטרים לשווא.

פעם קיבלת דו"ח על עבירה שלא ביצעת?

הלבישו עליך פעם תיק על עבירה שלא ביצעת?

אף אחד לא שונא שוטרים לשווא, הם עשו כל מאמץ אפשרי כדי להרוויח את זה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נניח שאתן לך את הפרטים המלאים - אתה חושב שאתה מסוגל לשנות משהו? באופן כללי, "הלבישו" עליי אור אדום, ע"ס עדות ראייה כביכול של שוטר שלא נכח במקום. עכשיו לך תתמודד בבית משפט.

פורסם

ואותי פעם אחת הכשיל בוחן על מגבים (שהיו יחסית טובים) במבחן הרישוי השנתי, ואז ניסה לדחוף לי את המגבים שלהם בסכום מופקע, ואחרי כמה שבועות זה קרה גם לדודה שלי.

זהו, כל הבוחנים רמאים, רק מנסים לדפוק אנשים תמימים שסך הכל באו לעבור את הטסט השנתי, וזה במקום לתפוס את הפושעים האמיתיים שהרכב שלהם מזהם, ושהאורות שלהם לא עובדים. :screwy:

נשמע למישהו מוכר המנגינה הזאת?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ההבדל הוא שניידת שכתוב עליה משטרת התנועה היא שייכת לעיר שבה אתה רואה אותה וניידת שכתוב עליה משטרת תנועה ארצית היא רשאית לאכוף בכל כביש בין עירוני בארץ ולא בתוך העיר כמובן שאם היא תיהיה בתוך עיר והשוטרים יראו עבירה הם יכולים לאכוף אותה אבל סדר העדיפויות שלהם הוא בין עירוני. מקווה שעזרתי

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ולי קשה עם אנשים ששונאים שוטרים לשווא.

פעם קיבלת דו"ח על עבירה שלא ביצעת?

פעמיים שלי, פעם אחת של חברה שלי כשאני נוכח באותו.

1.עקיפה מנתיב שמותרת בו הנסיעה ימינה בלבד - עקפתי רק לאחר שהכביש התרחב לשני מסלולים לאחר הפניה ימינה, ניידת סמויה שהייתה 3 מכוניות מאחורי (אחת מהם משאית) עצרה אותי אחרי 3 ק"מ בכך שהיא נוסעת במקביל אלי ומעלה טורים כאילו הוא רוצה לעשות מיאוץ (הייתי בג'ימני כך שזה לא חוכמה).

2.ניידת תנועה עמדה בשוליים, כשהשוטר עומד על הכביש עם הפנס הכתום, בדיוק סיימתי קורס "נהיגה נכונה" (שלוש שנות נהיגה), ולכן עברתי לנתיב השמאלי (הכביש ריק).

כמובן שהשוטר זינק לנתיב הנסיעה ואותת לי לעצור.

העבירה - נהגת במסלול השמאלי שלא לצורך עקיפה, לאחר שהסברתי לו 3 פעמיים (כשכל רגע הוא קוטע אותי) שהוא מהווה מפגע בטיחותי ואני עובר לשמאלי כדי שאם הוא יחליט לקפוץ לכביש (כמו שהוא עשה לפני רגע) אני לא אצטרך לחיות עם ההשלכות שדרסתי אותו.

בסופו של דבר הוא אומר:"שמעתי אותך, אני בכל זאת רושם לך דוח".

אז אמרתי לו:"אין בעיה, תפנה לך זמן פנוי, ניפגש בבית המשפט שם יבטלו לך את הדוח", הוא ניגש לניידת וחזר לאחר 5 דקות ואמר שהוא "מוותר לי"

3.חברה שלי נוהגת ברכב, אני במושב הנוסע, פונים שמאלה לכביש ובאותו הזמן משתלבת ניידת (סיור דווקא), חברה שלי (שאף היא חשה תיעוב קל כלפי ניידות) אומרת בקול:"נו שייסע כבר" ועושה תנועה של חוסר סבלנות בידה.

השוטר עוצר אותנו, דווקא נראה חביב, אומר שהיא דיברה בפלאפון והוא רושם דוח, לאחר שהוא רואה שהטלפון בדיבורית, ואחרי טיעונים שעובדה שפלאפון אין רישומי שיחות לאותו הזמן, הוא מוותר.

וכל זה מלבד הפעמים שעוצרים אותי בוחני תנועה (אוטו סטנדרטי לחלוטין) ומתחילים להיסתובב ולהיסתכל מתחת לרכב, ולחפש על מה לתקוע דוח.

אז כן, יש לי משהו נגד מתנ"א, מלבד זה שהם גורם שאוכף חוקים באופן סלקטיבי, לא מונעים מעשי בריונות בכביש (לעיתים מבצעים אותם בעצמם) ועבירות שבאמת גורמות לתאונות והרוגים.

שוב אני (משתדל) לא להכליל, ומן הסתם שיש כאלה שהם שוטרים מצויינים ואנשים משיכמם ומעלה - אבל כמו שאומרים:"כשהראש דפוק, כל הגוף סובל".

• תוכן חדש...