Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר היתעמקות שמתי לב שיש שני סוגי פרארי. האם אני טועה? או שיש 2 כאלו בארץ?

(אל תתנפלו עליי כאילו אני אמור לדעת דבר כזה ואני בור כסיל ואידיוט שאני לא יודע את זה, הצבא לא עושה לי טוב:roll:)

האמת שיש בתמונות 3 אקזמפלרים ולא 2.

זו המצויידת בבודי קיט לטעמי מצועצעת,לא אהבתי את איך שהקיט נראה עליה,יותר אוהב את המראה הנקי (והמקורי) של הפרארי שמצולמת שם המון (של ראובן ?...).

פשוט מקורית ויפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זו M קופה, לא Z3M.

ומהיכן הגיחה הM קופה הזאת ? חסרת דגם ?

Z3 קופה בגרסת M המכונה Mקופה .(אותו סיפור בZ4)

iiiiido18 - הדבר האחרון שאמנות קשורה אליו הוא סוג הכלי שעל ידו היא נוצרת .(בקיצור זה היה אומנות גם אם היית מצלם זאת עם מצלמת קרטון חד פעמית)

פורסם
האמת שיש בתמונות 3 אקזמפלרים ולא 2.

זו המצויידת בבודי קיט לטעמי מצועצעת,לא אהבתי את איך שהקיט נראה עליה,יותר אוהב את המראה הנקי (והמקורי) של הפרארי שמצולמת שם המון (של ראובן ?...).

פשוט מקורית ויפה.

אכן כן.

תודה

שתי האחרות הן 308 GTS ושלי היא GTB, בודי קופה (שלי) לעומת גג טרגה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

פשוט מדהימה !

אגב ראובן,אם יש לך קושי בהשגה של חלקים מסויימים לרכב, אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני אנסה לעזור (בהונג קונג יש את הריכוז הכי גדול של פרארי בעולם ביחס לשטח,כך שיש פה מוסכים וחלפים לכל הדגמים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אשמח אם תוכל למצוא לי את המראה הפנימית המקורית של ה-308 שנת 1976-1977, היא באה גם בפרארי 328.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

רכבים ממש יפים ואני שמח לדעת שיש רכבים כאלו בארצנו הקטנה

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

יסלחו לי כל מעריציו של הדוד סם מדטרויט... אבל הקורבט משתלבת בנוף הזה פחות ממאזדה לאנטיס.

לגבי כל השאר - מרהיב.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

תמונות נהדרות, ורכבים אפילו יותר! טוב לראות מפגשים איכותיים כאלו גם בארצנו... (-;

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...