Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה M5 חדשה בארצנו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים לא חשבתי שהיא עולה כל כך הרבה :shock:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
M3 יותר טובה מSTI??

STI זה אוטו יותר ספורטיבי מה M3. לגבי כח אתה יכול בSTI בלי הרבה משחקים להיות יותר חזק מה M3

ואם הרבה משחקים להגיע ולעבור גם M5 :lol:

שורה תחתונה סובארו 8)

פורסם

דיון הSTI מול ה M3 הבלתי נגמר.

בתור התחלה, ממתי טובה יותר זה מהירה יתר? (לכל אלו שהתייחסו לקו ישר)

אין סיבה להשוות M3 ל STI. ראשית - המחיר, M3 תעלה יותר מכפול, הרבה יותר. כמה בדיוק קשה להאריך, מישהו פה נקב ב650K, שזה 2 STI ונשאר עודף.

חוסר האפשרות להשוואה היא בגלל המחיר בעיקר וגם בגלל שהרכבים שונים לגמרי, 4 על 4 מול אחורית, טורבו חזק מאוד שנכנס מאוחר, מול מנוע אטמוספרי גדול יותר (3.2)ולינארי יותר , וגם חזק יותר (סטנדרטים!) לא מוגדש. הSTI אכן בעלת אופצית שיפורים מרשימה. למרות שמי שרוצה יוכל גם לשפר M3 הM3 מפוארת הרבה יותר. בקיצור אני לא חושב שהן פונות בכלל לאותו קהל.

מי שיש לו כסף לקנות M3 חדשה, אם זה ממש יציק לו , יקנה גם STI בתור רכב שני :wink:

אם כבר ויכוחים מול STI, אז EVO ולא M3.

פורסם

מאיפה ההשוואה המטומטמת הזאת בין ה-sti ל-m3???

חוץ מהעובדה שבמגזין של אוטו ערכו מבחן אחת נגד השניה וה-m3 אכן פירקה את הסובארו אין מה להשוות בין רכב שיש לו שם עולמי מדהים בכל העולם לעומת רכב שאני בספק אם בחו"ל מתייחסים אליו כמו פה בארץ..

הבימר עולה כמו 2.5 מכוניות sti, ואם כבר דיברנו על שיפורים- בואו נגיד שבסכום של כ-600000 שקל (הפרש) או יותר אפשר לשפר את ה-m3 בצורה מאוד מפחידה ככה שלא יעזור עד כמה הסובארו מצויינת לשיפורים...

(ובלי לשים לב נגררתי גם לויכוח החסר חשיבות הזה :shock: )

פורסם
מי יקנה את ה M5 הזאת במחיר הזה :shock:

לדעתי בחיים לא יהיה פה M5 כי במחיר הזה אתה מביא כבר פורשה.

אבל העניין הוא שה M5 היא לא רכב ספורט

היא פשוט הסלון המהיר ביותר בעולם....

:roll:

אז בסופו של דבר יהיה מי שיביא אותה.

אפרופו M5 ,תקנו אותי אם אני טועה אבל אותו מנוע ששוכן ב M5

שוכן גם בקרביה של ה Z8 ?

נכון לירן

זהו אותו המנוע ששוכן גם בקרביו של ה M5...

לתיקון קטן לכל הספקנים...

קיימים מספר M5 בארץ! אני יודע על אחד שיש באזור חיפה או הצפון או משהו כזה... וגם באשדוד/אשקלון יש אחד (האחרון זה די שמועתי)....

ובקשר למחירי M3.. מכר שלי מוכר את ה M3 שלו... שנת 98, צהובה, יד ראשונה עם 30,000 או משהו כזה... רכב באמת מדהים! נראה פצצה... 270K... לא כל כך גבוה בהתחשב ברכב...

אם רק היה לי את הכסף!!!

דרך אגב...

הוא מוכר את זה רק בגלל שהוא רוצה להחליף לאחת חדשה.. (הוא גם שם עין על STI... משום מה זה גם קורץ לו, בנאדם מוזר... STI לאחר M3... פחחח)

תסביר לי בדיוק למה 270 אלף שקל לבמוו סידרה שלוש זה לא הרבה משנת 98 ? אמ3 חדשה בחו"ל עולה בדיוק 270 אלף וגם שם לא הרבה קונים את האוטו הזה ואתה טוען שהמחיר לא גבוה ? 650 אלף על אמ3 חדשה ... פחחח אם עולים בכמה רמות למכוניות פאר אפשר להביא כמעט כל מכונית סלון/פאר עם נפח מנוע של 4000 ומעלה ... כך שבקיצור רק מי שחולה על במוו ועל מכוניות ספורטיביות יוציא סכום כזה על האוטו הזה כי המחיר שלו בארץ באמת מגוחך ...

XJR

פורסם
מי יקנה את ה M5 הזאת במחיר הזה :shock:

לדעתי בחיים לא יהיה פה M5 כי במחיר הזה אתה מביא כבר פורשה.

אבל העניין הוא שה M5 היא לא רכב ספורט

היא פשוט הסלון המהיר ביותר בעולם....

:roll:

אז בסופו של דבר יהיה מי שיביא אותה.

אפרופו M5 ,תקנו אותי אם אני טועה אבל אותו מנוע ששוכן ב M5

שוכן גם בקרביה של ה Z8 ?

נכון לירן

זהו אותו המנוע ששוכן גם בקרביו של ה M5...

לתיקון קטן לכל הספקנים...

קיימים מספר M5 בארץ! אני יודע על אחד שיש באזור חיפה או הצפון או משהו כזה... וגם באשדוד/אשקלון יש אחד (האחרון זה די שמועתי)....

ובקשר למחירי M3.. מכר שלי מוכר את ה M3 שלו... שנת 98, צהובה, יד ראשונה עם 30,000 או משהו כזה... רכב באמת מדהים! נראה פצצה... 270K... לא כל כך גבוה בהתחשב ברכב...

אם רק היה לי את הכסף!!!

דרך אגב...

הוא מוכר את זה רק בגלל שהוא רוצה להחליף לאחת חדשה.. (הוא גם שם עין על STI... משום מה זה גם קורץ לו, בנאדם מוזר... STI לאחר M3... פחחח)

תסביר לי בדיוק למה 270 אלף שקל לבמוו סידרה שלוש זה לא הרבה משנת 98 ? אמ3 חדשה בחו"ל עולה בדיוק 270 אלף וגם שם לא הרבה קונים את האוטו הזה ואתה טוען שהמחיר לא גבוה ? 650 אלף על אמ3 חדשה ... פחחח אם עולים בכמה רמות למכוניות פאר אפשר להביא כמעט כל מכונית סלון/פאר עם נפח מנוע של 4000 ומעלה ... כך שבקיצור רק מי שחולה על במוו ועל מכוניות ספורטיביות יוציא סכום כזה על האוטו הזה כי המחיר שלו בארץ באמת מגוחך ...

אין שום מכונית בארץ שהמחיר שלה לא מגוחך :!::!::!:

תשווה כל מכונית שנמכרת פה למחיר שלה באירופה או בארה"ב ותראה שאפילו פיאט פונטו נמכרת בארץ במחיר מגוחך..

מה לעשות שאתה חיי במדינה שלוקחת 101 אחוז מיסים על כל דבר שהאזרח הפשוט רוכש לעצמו?!

פורסם

אין מה להשוות בין רכב שיש לו שם עולמי מדהים בכל העולם לעומת רכב שאני בספק אם בחו"ל מתייחסים אליו כמו פה בארץ..

האימפרזה טורבו זוכה להערכה רבה באירופה, (איפה אודי?) וזכרתה באחד המגזינים הבריטים הנחשבים (לא זוכר כבר איזה) כאחת מ 10 הרכבים הטובים ביותר ללא הבדלה של מחיר! שאר הרכבים היו יקרים פי כמה וכמה. כמו כן האימפרזה פופולארית הרבה יותר בבריטניה מאשר בארץ, מועדונים, שיפורים ומה לא.

פורסם

אין מה להשוות בין רכב שיש לו שם עולמי מדהים בכל העולם לעומת רכב שאני בספק אם בחו"ל מתייחסים אליו כמו פה בארץ..

האימפרזה טורבו זוכה להערכה רבה באירופה, (איפה אודי?) וזכרתה באחד המגזינים הבריטים הנחשבים (לא זוכר כבר איזה) כאחת מ 10 הרכבים הטובים ביותר ללא הבדלה של מחיר! שאר הרכבים היו יקרים פי כמה וכמה. כמו כן האימפרזה פופולארית הרבה יותר בבריטניה מאשר בארץ, מועדונים, שיפורים ומה לא.

מסכים בהחלט- אני גם קראתי איפשהו על ההערכה של האימפרזה בין המכוניות הטובות ביותר- אבל שוב, כל התהילה הזאת מול האימפרזה בארץ מוגזמת בצורה גדולה מדיי..

ובמיוחד בהשוואה לאירופה...שהם אכן מייחסים חשיבות לאימפרזה אבל עדיין זו מכונית טובה בגבול הטעם הטוב!!!

לטעמי כמובן...

וגם לא לשכוח שזו המכונית היחידה בארץ שהיא הכי קרובה למכונית ראלי חוקית על הכביש שמיובאת באופן סדיר .. (לעומת המבחר באירופה..)

פורסם

חוץ מהעובדה שבמגזין של אוטו ערכו מבחן אחת נגד השניה וה-m3 אכן פירקה את הסובארו אין מה להשוות בין רכב שיש לו שם עולמי מדהים בכל העולם לעומת רכב שאני בספק אם בחו"ל מתייחסים אליו כמו פה בארץ..

:shock: )

קרא שוב את המבחן באוטו.

ה M3 ממש לא "פירקה" את ה STI.

second is the first looser

פורסם

:D

הוא כבר לא גר בארץ הוא מבקר בפורמים לעיתים רחוקות...

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...