Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לנו בעייה, בתור משפחה אנחנו מתבלטים בקניית אוטו חדש כאשר האוטו הנבחר יהיה ככל הנראה פולקסווגן Polo כאשר ההתלבטות היא בין ידני לאוטומט [אוטומש נחשב טיפרטוניק?]

השאלה היא בעניין הטיפולים והבלאי לאוטו [בשימוש נכון], באיזה מצב הבלאי גדול יותר וגם מה מחירם של הטיפולים [הן בידני והן באוטומט והם יש הבדלים ביניהם].

אנחנו פשוט מנסים להבין איזה אפשרות משתלמת יותר בין ידני לאוטומט במיוחד בדגש על מחירי טיפולים [וביטוח אם יש הבדל]

פורסם

הפולו מיושנת ובקרוב תוצג מחליפה - טיפשי לקנות אותה.

הייתי בודק את הפביה החדשה (שמתבססת על רצפת הפולו החדשה) או את האיביזה החדשה (שגם היא מתבססת על רצפת הפולו החדשה - שאמורה להגיע לקראת ינואר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בעלות הטיפולים השוטפים לא אמור להיות הבדל משמעותי.

ברכב אוטומאטי, בד"כ אורך חיי רפידות הבלמים קצר יותר מאשר בדגם ידני (תלוי בנהג), ולכן סביר להניח שברכב אוט' תחילף יותר רפידות מאשר ברכב ידני.

לפי הוראות יצרן (VAG) לא מחליפים את שמן הממסרה של התיבה האוט', אולם המהדרין מקרב מומחי הפורום ממליצים על החלפה לטובת הארכת החיים של התיבה. היצרן כן מורה על החלפה של שמן הממסרה הידנית פעם ב-75K ק"מ או 5 שנים.

כמו כן, אורך החיים הממוצע של תיבה אוט' קצר משמעותית מתיבה ידנית (כ-100K עד 150K ק"מ תלוי באופי השימוש).

קח בחשבון שמכונית המצויידת בגיר ידני חסכונית יותר (10%-15%) מדגם מקביל עם גיר אוט'.

וכמו שאוראל ציין, הפולו כבר בסוף דרכה, קח שעדיף שתתעניינו באיביזה (החדשה שאמורה להגיע בתחילת 2009), או בפביה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ההורים שלי בדקו את הפאביה והעדיפו ללכת על הפולו (לא ברורה לי הסיבה).

מה היא המחליפה מבית סיאט? איך קוראים לדגם ומה יהיה מחירו?

תודה.

• תוכן חדש...