Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי HU של פיונר מהישנים שאני חושב להחליף אותו כבר, ורמקולים 6x9 Pioneer דגם TSA6972E.

מה שאומר שאני מתחיל מ 0 .

אני זקוק למערכת איכותית כאני בנאדם דיי פריק של סאוד איכותי, וכמו הרוב, התקציב שברשותי הוא דיי מוגבל (חייל משוחרר).

כרגע על הפרק סאב של JBL GTO1260BR וקמפוננט Morel Dotech MKII 5.25 יד שנייה.

עם 2 הפריטים שנתתי, נשאר לי כ- 3,500 ש"ח

שזה ל HU, כבלים, מגבר , את ההרכבה אני עושה אצל חבר.

פריט חשוב ששחכתי לציין הרכב הוא פיז'ו 306 97 .

בבקשה חברים המלצות על השימוש בכסף שנותר, חוות דעת על הפריטים שברצוני לקנות תעזור לי מאוד (למי שמכיר כמובן).

פורסם

שמע בתור התחלה הקופפנט שיש לך הוא סבבה לגמרי אבל אם אתה יכול לשים גודל 6.5 עדיף מבחינת באסים

למגבר הייתי ממליץ תלך בנתיים על המגבר המפורסם של גיביאל 75.4 שכבר ידוע פה בפורום כמגבר סבבה

רמקולים אחוריים אם אתה מעוניין ואני לא כל כך ממליץ אתה יכול להביא את 6*9 של מורל פולס ולסגור לך מין סט נחמד

ולגבי הרדיו זה הכל תלוי מה הדרישות שלך מהרדיו למרות שאני יכול להמליץ בתור התחלה על פיוניר 7000 החדש דגם 2008 שעולה בסביבות 1400-1500 שיש בו את כל הפונקציות שתצטרך ואני מאמין שגם ישאר לך עודף

6*9 - 500 בערך

מגבר - 1000 אפילו פחות יד שניה

רדיו דיסק - 1500

ולגבי הסאב הייתי מביא את רוקפרוד p2 סאב יותר מדיוק ונעים לשימוע

ותוודא לעשות התקנה איכותית כי זה הדבר הכי חשוב במערכת לרכב

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם
שמע בתור התחלה הקופפנט שיש לך הוא סבבה לגמרי אבל אם אתה יכול לשים גודל 6.5 עדיף מבחינת באסים

למגבר הייתי ממליץ תלך בנתיים על המגבר המפורסם של גיביאל 75.4 שכבר ידוע פה בפורום כמגבר סבבה

רמקולים אחוריים אם אתה מעוניין ואני לא כל כך ממליץ אתה יכול להביא את 6*9 של מורל פולס ולסגור לך מין סט נחמד

ולגבי הרדיו זה הכל תלוי מה הדרישות שלך מהרדיו למרות שאני יכול להמליץ בתור התחלה על פיוניר 7000 החדש דגם 2008 שעולה בסביבות 1400-1500 שיש בו את כל הפונקציות שתצטרך ואני מאמין שגם ישאר לך עודף

6*9 - 500 בערך

מגבר - 1000 אפילו פחות יד שניה

רדיו דיסק - 1500

ולגבי הסאב הייתי מביא את רוקפרוד p2 סאב יותר מדיוק ונעים לשימוע

ותוודא לעשות התקנה איכותית כי זה הדבר הכי חשוב במערכת לרכב

לקחתי לצומת ליבי רק אני חושב שאין צורך ב 6*9 אחורי זה מיותר, ברגע שאתה מרכיב סאב וקומפ איכותי מקדימה

חבל על הרמקולים מאחורה.

המגבר למה יהיה מחובר?

פורסם

מגבר הייתי מציע לך לקנות rockford t4004, אתה יכול לקנות אותו בתל אביב בסביבות ה-1300

קומפוננט הדוטק עושה עבודה מצוינת

זה משאיר לך 2200 , שבהם הייתי ממליץ לך לקנות רדיו דיסק יד שנייה כגון

alpine 9855

pioneer p880

clarion למיניהם

eclipse למיניהם

וישאר לך עודף לכבלים/התקנה

• תוכן חדש...