Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוכל להחזיק מעמד בקיץ החם שלנו?

אם כן איזה סוג עץ? עלויות בערך?

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה התחדש? הרבה . פורק מחדש כל הפרונט לחלקים . חולצו בולגוינטים בני 37 שנים הורכבו חדשים הוחלפו כל התפוחי הגה . זרועות היגוי פורקו לוטשו ונצבעו מחדש . הותקן מוט מייצב וגומיות מייצב חדשות . הורכבו ברקסים חדשים קליפרים צלחות הדיסק נשלחו להשחזה . צינורות ברקס חדשות .

ממש כיף לעבוד על האוטו הזה . כמו חיפושית שעברה הגדלה :)

פורסם

זה נראה אוטו אחד היפים, החלום שלי זה לקחת אחד כזה.

או T2 או T3.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

איזה אוטו מדליק!:twisted:8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מנוע סטנדרטי מקורי 1600 לא צריך חיזוקים :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי קריאה בפורום the samba לגבי איך בנוי הארגז של הטרנספורטר החלטתי לעשות מעשה ורגע לפני שאני מכסה את הארגז בנירוסטה החלטתי לבדוק מה יש למטה.

החלטה נבונה לכל הדעות! בוצע התחלת קילוף הברזל הישן ומה שהתגלה תחתיו היה קשה מאוד. חלודה שטחית ופנימית על המון מהקורות רוחב . קורות אלו לא קשורות לשאסי עצמו (שלשמחתי התגלה במצב מצוין.אחר סיום קילוף כל החלק האחורי שכמיטב המסורת הגרמנית מותקן שם בצורת ריתוכים נקודתיים מאוד מאוד קשים לגילוי והשחזקה או קידוח.

לאחר סיום הקילוף יבוצעו תיקונים בריתוך יסוד כמו שצריך באתה הזדמנות טנק הדלק ישלף החוצה בקלות וגם הוא יצבע ויתוקן כל הצנרת וכל מערכות הגיר שהופכות גלויות יפורקו וישופצו .

פורסם

קובי שלום

קבל רעיון שרציתי אז לעשות בדבל שלי

אם אתה הולך לבצע חיפוי בנרוסטה

הייתי ממליץ לך להשאיר פתח חלון מעל המנוע

תחשוב איזה יתרון זה לפתוח ברגים מלמעה מבלי לדחוף את הידיים לכול מיניי מקומות

יש לי שרטוט ותמונה של זה איפה שהוא הפתח בעקרון באותו הרוחב של דלת תא מנוע

יוסי

IMGP0035.JPG

פורסם
קובי שלום

קבל רעיון שרציתי אז לעשות בדבל שלי

אם אתה הולך לבצע חיפוי בנרוסטה

הייתי ממליץ לך להשאיר פתח חלון מעל המנוע

תחשוב איזה יתרון זה לפתוח ברגים מלמעה מבלי לדחוף את הידיים לכול מיניי מקומות

יש לי שרטוט ותמונה של זה איפה שהוא הפתח בעקרון באותו הרוחב של דלת תא מנוע

יוסי

כן כמו במנועי טייפ 4 . בנגו ידידנו עשה את זה כבר. אצלי מאחר ויהיה חיפוי אני לא יודע אם אני אחתוך אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת מאתמול.

פורק המתלה האחורי לטובת הנמכה מאחורה. (צריך שיהיה שווה קדימה ואחורה: ).

על הדרך פורוקו והוחלפו זרועות הקרדן גירוז . לכשאצליח לקלף את הארגז תהיה גישה לניקוי חול וצביעה איכותיתית אחרי תיקונים ריתוכים ושאר ירקות.

פורסם

עדיין מחפש פלטת ברזל לחלק האחורי במקום אותו פח שהיה שם .

מקומות שמוכרים כזה לא למפעלים במחירים שפויים יש מקום כזה? מחירים? אם מישהו יכול לעזור אשמח. אין לי בעיה של אזור גאוגרפי כמובן.

כמו כן החלטתי על ברזל על מנת שיהיה חזק האם יש למישהו השגה לגבי עניין זה? בשלב זה לא מתוכננות דלתות.

למרות שבשרשור של הגאנק ירד ראיתי דבל קבינה עם משהו שדומה לדלתות אחוריות . .. אני רק פוחד שהוא ירצה על הדלתות מחיר עם 4 ספרות ..

אגב יכול להיות שיש למישהו כאלו דלתות במחיר הוגן?

בתמונה המצורפת ככה הוא הגיע ללא הדלתות המקוריות .

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...