Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אנחנו זוג שמחפשים רכב מישפחתי, בסכום 65-80 אלף ש"ח.

חשוב לנו אמינות, תחזוקה, חיסכון בדלק (כמו כולם), ודי מישפחתית כי אנחנו צריכים רכב מרווח עם באגאג'.

חשבנו על מזדה 3, טויוטה קורולה, פורד פוקוס ויונדאי אקסנט. כל אלה לפי היתרשמות חיצונית בלבד.

לאחר בירורים וקריאה פה בפורום אני מיתלבט מאד בינהם כי:

מזדה 3- הבנתי שאמינה מאד אבל כבדה על הכביש וצורכת הרבה דלק, (זה משמעותי לזוג שלא נוסע הרבה?)

טויוטה קורולה- רכב טוב מהרבה בחינות אבל יש לו קצת בעיות במספר דגמים (03-04), האם זה ככה בכל הקורולה?

בשנתונים גבוהים יותר אין בעיות??

פורד פוקוס- רכב אמין וטוב אבל גם הוא הבנתי כבד מאד וזקוקו להרבה דלק כדי לסחוב.

יונדאי אקסנט- ניראה לי טוב חיצוני אבל מכני לא הסקתי משהו מיוחד (אשמח לשמוע)

שאלה נוספת: האם כדאי כיום לרכוש יד ראשונה מליסינג ולחדש כל כמה שנים אצל אותה חברה?

ואם זה כך אז למה כל הרוכשים מליסינג לא מחדשים כך והרבה מתיעים למכירה ביד2 וכו'?

האם כל החברות ליסינג מטפלות במוסכים מורשים? אלבר למשל אמרו לי שהם מטפלים במוסכים שלהם. זה בסדר?

אשמח לפירוט בעיניין.

תודה לכולם.

פורסם

אני לא יודע לגבי הליסינג, אבל אני הייתי מיעץ לך לקנות פורד פוקוס בגלל האמינות או סיטרואן C5 משומשת, אחת המכוניות הנוחות לנסיעה בתחומה.

פורסם

האם 80 אלף ש"ח זה הסכום המקס' שאתם יכולים לארגן?

מכיוון שאם כבר יש לכם את הסכום הזה, שווה אולי לבדוק לקיחת הלוואה יחסית קטנה ולקנות רכב חדש.

האחריות על הרכב שווה הרבה, זו יכולה להיות אופציה טובה.

פורסם
האם 80 אלף ש"ח זה הסכום המקס' שאתם יכולים לארגן?

מכיוון שאם כבר יש לכם את הסכום הזה, שווה אולי לבדוק לקיחת הלוואה יחסית קטנה ולקנות רכב חדש.

האחריות על הרכב שווה הרבה, זו יכולה להיות אופציה טובה.

מבחינה כלכלית, לא שווה בכלל לקנות רכב חדש, שסופג את מרבית ירידת הערך שלו.

אני חושב שעדיף לחפש רכב יד שניה בתקציב הנתון שלהם, ולא למתוח אותו עם כל הלוואות וכדומה.

לעצם העיניין, פורד פוקוס , רכב שיענה על הדרישות שלכם בצורה בהחלט טובה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

בקשר לסכום, זה סכום הכי גבוה שאפשר לארגן. ולמה הפוקוס עדיפה על השאר? אפשר גם היתיחסות לגבי שאר הרכבים?

פורסם

כל הרכבים שציינת הם משפחתומטיות ידועות בארץ.

תעשה חיפוש בפורום ותמצא הרבה מידע שיוכל לכוון אותך.

תקרא מבחני דרכים באינטרנט (למשל ynet).

תבדוק אפשרות לבצע נסיעה קצרה ברכבים שציינת לשם התרשמות.

אני אישית חיפשתי בשבועות האחרונים רכב. התקציב שלי קטן משלך אבל עדיין הפוקוס נכנס לתקציב (אמנם שנתונים ישנים יותר).

הוא ירד מהר מאוד מהאופציות כי כמעט כל רכב היה ליסינג בעברו ולא היתה לי יותר מדי סבלנות למצוא רכב שמור. הפוקוס אינו משאת נפשי.

ד"א, אם אתם רק זוג, למה לא תקנה משהו קומפקטי יותר, נניח דייהטסו סיריון או משהו בסגנון? חסכוני הרבה יותר?

פורסם

אני ממליץ לחפש טויוטה קורולה מודל 2005+ (לא ידוע לי על בעיות ממיר\מחשב במודלים אחרי 2004).

קורולה לא מרווחת כמו פוקוס, אבל לזוג זה לא כל כך משנה.

קורולה אמינה, לא יקרה לאחזקה, חיסכונית יחסית למשפחתיות אחרות (מאזדה 3, למשל) ושומרת על מחיר מחירון בצורה הכי טובה.

היא גם זריזה (יחסית לפוקוס).

יונדאי אקסנט היא לא ממש משפחתית - משהו בין סופרמיני למשפחתית, היא גם נכותה משאר הרכבים שברשימה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי מה שאני מבין מההודעות שלך אתה מגיע למצב שבו אתה רוצה שיגידו לך לקחת רכב מסויים!

זה לא יקרה, אתה כבר כתבת בהודעה הראשונה שלך את החיסרונות והיתרונות של הרכבים, אף אחד לא יגיד לך ללכת על רכב מסויים.

וכמו שroger wilco אמר אתה יכול לנסות לפחות לעשות סיבוב מבחן או התרשמות מהרכבים.

אם אתם רק זוג ואין לך ילדים בדרך לך על רכב יותר קומפקטי בסגנון מנוע 1.4 (יונדאי גטס,סיריון,פונטו ועוד).

אתה לא חייב תא מטען גדול כי תוכל לשים דברים במושב האחורי (אלא אם אתה מתכנן לנסוע איתו מלא כל הזמן).

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

טויוטה קורולה- רכב טוב מהרבה בחינות אבל יש לו קצת בעיות במספר דגמים (03-04), האם זה ככה בכל הקורולה?

בשנתונים גבוהים יותר אין בעיות??

בקורולה ראנקס (runX) תוקנו רוב הליקויים מגרסאת הסדאן.

רכב מפנק, אמין וזול לאחזקה.

בתקציב שלך אפשר למצוא מודל 2004

ממליץ בחום!

פורסם

מהתאור שלך גם לי נראה הגיוני בשבילך לחפש מכונית סופרמיני. כמו שאמרו לך דייהטסו סיריון היא אופציה מעולה (מנסיון), סוויפט או יאריס יכולות להיות אופציות טובות גם הן.

פורסם

לא,

אנחנו רוצים אוטו סדאן סטייל כדוגמת הקורולה, השאלה אם כדאי ללכת על קורולה בשנתון יותר נמוך עם קצת יותר קילומטרים או

מזדה 3 עם שנתון יותר גבוה עם קילומטרים יותר נמוכים באותו מחיר?

ועוד שאלה, ישנם בעיות כלשהם במזדה 3? או שהחיסרון היחידי שלו הוא הדלק?

פורסם

קח סובארו , לא תצטער לרגע.

לא שאני חלילה שולל את הרכבים האחרים,אני פשוט מדבר מנסיון של 5 שנים עם סובארו,

0-תקלות,והכי חשוב שהרכב לא "יבגוד" בך גם אם תשכח לטפל בו בזמן.

סובארו.jpg

• תוכן חדש...