Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח סובארו , לא תצטער לרגע.

לא שאני חלילה שולל את הרכבים האחרים,אני פשוט מדבר מנסיון של 5 שנים עם סובארו,

0-תקלות,והכי חשוב שהרכב לא "יבגוד" בך גם אם תשכח לטפל בו בזמן.

משפט מחץ :shock:.

זה באמת הכי חשוב?

אולי לטפל בזמן יותר חשוב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום:

התקציב שלכם בהחלט יכול לתת לכם תמורה מעולה לרכב חסכוני, בטיחותי, אמין וזול.

אני לא חושב שכאנשים שלא נוהגים הרבה תצטרכו להחזיק רכב משפחתי שחיסכון מה אני יגיד לכם, אין ממש.

אני ממליץ לכם לנסות פיאט גראנדה פונטו.

רכב מעולה, נסעתי עליו שבועיים בערך כרכב חלופי עם התיבה הרובוטית, מעט מציקה אבל שווה את המאמץ.

ישנם שתי גירסאות, האחת ידנית בעלת 2 כריות אויר והיא הכירסה הזולה.

השנייה היא עם תיבה רובוטית, 6 כריות אויר והיא הגירסה היותר יקרה.

לטעמי, הפונטו משדרת משהו יותר יוקרתי מהמתחרות עם איכות החומרים הלא רעה, ועם העיצוב המרשים.

בטיחות גבוהה של 5 כוכבים במבחני הריסוק האירופים, חיסכון עצום בדלק של כ 13 בעיר ושל כ- 18 מחוצה לה.

חלקי הרכב הם דיי זולים והרכב אמין מאוד..

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=904029

שלומי.

פורסם

עדיף לך לא להתעסק בצרפתיות כי הם ידועות כמכוניות שהאחזקה שלהם גבוהה ויש להם הרבה תקלות

לפי דעתי תקנה טויטה קורולה שנת 2004 ומעלה כמה שניתן לפי התקציב במצ טוב עם קילומטארז סביר ואתה לא תצטער

זה אחלה רכב והוא לא סופר הרבה מכוניות .. ומי שאמר לך שיש לו תקלות אז זה נדיר לשמוע

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם
עדיף לך לא להתעסק בצרפתיות כי הם ידועות כמכוניות שהאחזקה שלהם גבוהה ויש להם הרבה תקלות

לפי דעתי תקנה טויטה קורולה שנת 2004 ומעלה כמה שניתן לפי התקציב במצ טוב עם קילומטארז סביר ואתה לא תצטער

זה אחלה רכב והוא לא סופר הרבה מכוניות .. ומי שאמר לך שיש לו תקלות אז זה נדיר לשמוע

מעניין על סמך מה אתה מסתמך כאשר אתה מוסר את המיידע הזה, כיוון שהוא כוללני ומכליל את כל התוצרת, ומה לעשות שהוא גם אינו נכון.

לגבי ה 307 , עברו אצלנו במשפחה 3 כאלה, הבעיה היחידה הייתה שסתומי חשמל בגיר האוטומטי, החלפה עולה כ 2000 ש"ח במוסך מורשה .

מדובר על רכב מוצלח ומציוד בגירסאות ה XT , ניתן למצוא רכב שמור במחיר מצחיק עקב חיבתו של לוי יצחק לצרפתיות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמו שכתבו לך כבר פה, האקסנט שייכת לסגמנט אחר. היא קטנה יותר מהאחרות אבל נותנת הרגשה "גדולה" בגלל מבנה הסדאן שלה.

אם אתה אוהב לנהוג, המזדה 3 תעשה את העבודה הטובה ביותר. מדובר ברכב אמין ומאוד נפוץ בישראל (אפשר למצוא רכב במצב טוב מיד פרטית) אבל מחירי הביטוח שלו גבוהים (4.5K למקיף, מה שחבר שלי משלם) ואין לה ESP (בקרת יציבות). צריכת הדלק של המזדה בינונית...אני עשיתי איתה 1 ל-10 עם רגל כבדה על הגז.

הפוקוס מצויינת, אבל עצלה.

הקורולה תהיה אמינה כמו ה-3 והפוקוס, אבל תהיה משעממת יותר לנהיגה (לא בטוח שזה חיסרון עבורך). בזמן המכירה היא כנראה תשמור על הערך בצורה הכי טובה, אבל גם הפוקוס וה-3 לא "יתקעו" אצלך לזמן רב. שים לב שאני מדבר על הדגם לפני הנוכחי, לקורולה הנוכחית יש תיבת הילוכים מציקה ולא נעימה.

את הסובארו הייתי מוריד מהרשימה. מיושנת, חלשה וצפופה יותר מהאחרות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה לכולם.

איזה רכב ידוע בעל הכי פחות קילקולים? (לא חדש כמובן)

קורולה, פוקוס או מזדה 3?

כזה שיעשה הרבה קילומטרים ולא ידליק נורות או ילכו ריפודים או משהו.

פורסם

אם אתה לא נוסע הרבה כמו שאתה אומר, מדוע לך משפחתי?

כלכלית, לא עדיף לך...

לא עדיף לך מכונית מיני מרווחת, חסכונית כדוגמת גראנדה פונטו?

שלומי.

• תוכן חדש...