Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ראיתי שבזאפ המחירים לא כוללים תיבה. ויש לי תיבה של הסאב שיש לי כרגע והתיבה היא ממש מעולה היא ענקית מעץ וממש איכותית.

אז חשבתי אולי לקנות את ה p3 ולהרכיב אותו במקום ה jbl שמותקן לי בתיבה כרגע ואולי יצא לי משהו מאוד נחמד בסופו של דבר.

עכשיו התיבה שיש לי כרגע הערכה שלי היא לפחות 32 ליטר היא דיי גדולה ורחבה. היא ממש מתאימה לשני סאבים.

עכשיו שאלתי הכללית היא בעצם אם נאמר ותגידו לי שה p3 מותאם לתיבה של נאמר 25 ליטר ולי יש 35 ליטר בתיבה שלי, האם זה יגרע את צליל הסאב? או להפך? האם יהיה פחות בדיוק מצד הסאב? על חשבון מה זה יבוא? ומה יהיה יותר טוב בזה?

זה בעצם מה שאני מחפש להבין.

תודה רבה וחג שמח

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

למה לא להיכנס לאתר של רוקפורד ולהציץ במניואל?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם לי יש p3 בתיבה של בערך 35 ליטר.

לפי איך שאני מרגיש ההבדל בין תיבה זו לתיבה של 28 ליטר,(אם אני זוכר נכון אלו נתוני יצרן), הוא שבתיבה של 28 ליטר הסאב יותר מדויק אך פחות חזק.

בתיבה שלי הסאב גם חזק ובנוסף יש בו פאן של דיוק(הוא לא נמרח כמו קיקר אבל הוא לא מדוייק כמו ארסנל או id).

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

בעיקרון זה תלוי בגודל הסאב שתקנה.

הנה קישור לאתר של רוקפורד פוסגייט לנתונים ולמידות של ה-p3.

p3 ''10 :

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=31&family_id=11&item_id=108286&locale=en_US&p_status=

p3 ''10 :

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=31&family_id=11&item_id=108288&locale=en_US&p_status=

בגדול ההמלצה לתיבה ל12'' היא:תיבה אטומה-בין 21.24 ליטר ל-35.40 ליטר כשהרצוי הוא 28.88 ליטר.

לתיבה עם פורט ההמלצה היא:בין 50.69 ליטר.

ההמלצה לתיבה ל10'' היא:תיבה אטומה-בין 14.16 ליטר ל-21.24 ליטר כשהרצוי הוא 16.42 ליטר.

לתיבה עם פורט ההמלצה היא:39.64 ליטר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

עם פורט?

הכוונה תיבה סגורה אלו הנתונים שנתת? ופורט זו תיבה פתוחה? עם היציאה לאוויר? כמו רוב הסאבים?

זו הכוונה שלך נכון?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

כן זו הכוונה,בשביל להבין טיפה יותר טוב מה אומר כל נתון או פרמטר טכני אני ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום,תתפלא כמה מידע מקצועי ומדוייק יש כאן.:-)

• תוכן חדש...