Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים ניגשתי לסניף הדואר הקרוב למקום מגורי בכדי לאסוף דבר דואר רשום, וקיבלתי הפתעה לא נעימה בכלל: דו"ח מהירות שנשלח אלי מאת"ן איילון.

בדו"ח מצויין שצולמתי כשאני נוהג בשדרות משה דיין (ראשל"צ) במהירות 73 קמ"ש במקום 50 קמ"ש, בשעה 14:21 בתאריך 21/8/08.

ברור לי מעל לכל ספק שלא נהגתי (לא אני ולא אף אחד אחר) ברכבי במקום, במועד ובשעה המצויינים בדו"ח. הגדלתי לעשות, ובכדי לתת לעצמי "אליבי" אף התקשרתי לבעל עסק ברעננה, והוא אישר כי אכן שהיתי אצלו בזמן שצולמתי כביכול.

אני מאמין כי נפלה טעות בהקלדת מספר הרכב מתוך פענוח התמונה, או בפענוח המספר עצמו מתוך התמונה.

שאלותי אל הבקיאים שביניכם בלבד הן:

1) שאלה כללית - בהתאם לנסיבות שתארתי, מהם הצעדים שעלי לנקוט בכדי להביא לביטול מהיר ויעיל ככל שניתן של הדו"ח?

2) מהי הפרוצדורה לקבלת התצלום (הנושא לא מפורט בגב הדו"ח, רק רשום שניתן לקבלו)? האם אני נדרש להגיע עד את"ן איילון לשם כך? אם לא, האם עלות המשלוח ע"ח משטרת ישראל או ע"ח מזמין התצלום?

3) במידה וכבר ראיתי את התמונה ובמקרה סוג הרכב שבתמונה זהה לשלי (פיז'ו 306 האצ'בק בהירה) ובעל מספר קרוב לשלי (ספרה אחת מטושטשת שגרמה לטעות באבחנה מצד המפענח, נניח) - מה עושים??

4) אם לא נפלה טעות ואכן מדובר ברכבי, אך במועד ובשעה אחרים מהמצויינים (נפלה טעות בציון המועד והשעה בלבד) - האם זו עילה לביטול הדו"ח?

תודה רבה לעונים!

פורסם

אני לא מכיר את החוקים, בכל אופן, להגדיר את הדוח כמפוברק, זה לא לעניין.

גם אם חלה טעות, עדיין, אין מדובר בפיברוק. אף אחד לא קופץ עליך בכוונה תחילה, ותוך רצון להרע לך אישית.

את התמונה אתה תוכל לקבל. התהליך אינו מוכר לי.

קשה להאמין שיש להם טעות, אולם, הכל יכול להיות.

באם נפלה טעות בדוח, עליך להתייעץ עם עורך דין, שכן, אם בשעה מסויימת יש הוכחה חד משמעית שהיית במקום אחר, ולמרות שספק אם בית משפט יאמין לך (אלא אם תוכיח שהאוטו למשל חנה בחניון משטרתי ובצורה מתועדת..) הרי שיש טעם לדחות את התביעה על הסף, זה לא אומר שלא יוציאו דוח מתוקן, או אז, יש לבחון איך לתקוף אותו, ככל שיהיה קל או ניתן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
היום בצהריים ניגשתי לסניף הדואר הקרוב למקום מגורי בכדי לאסוף דבר דואר רשום, וקיבלתי הפתעה לא נעימה בכלל: דו"ח מהירות שנשלח אלי מאת"ן איילון.

בדו"ח מצויין שצולמתי כשאני נוהג בשדרות משה דיין (ראשל"צ) במהירות 73 קמ"ש במקום 50 קמ"ש, בשעה 14:21 בתאריך 21/8/08.

ברור לי מעל לכל ספק שלא נהגתי (לא אני ולא אף אחד אחר) ברכבי במקום, במועד ובשעה המצויינים בדו"ח. הגדלתי לעשות, ובכדי לתת לעצמי "אליבי" אף התקשרתי לבעל עסק ברעננה, והוא אישר כי אכן שהיתי אצלו בזמן שצולמתי כביכול.

אני מאמין כי נפלה טעות בהקלדת מספר הרכב מתוך פענוח התמונה, או בפענוח המספר עצמו מתוך התמונה.

שאלותי אל הבקיאים שביניכם בלבד הן:

1) שאלה כללית - בהתאם לנסיבות שתארתי, מהם הצעדים שעלי לנקוט בכדי להביא לביטול מהיר ויעיל ככל שניתן של הדו"ח?

2) מהי הפרוצדורה לקבלת התצלום (הנושא לא מפורט בגב הדו"ח, רק רשום שניתן לקבלו)? האם אני נדרש להגיע עד את"ן איילון לשם כך? אם לא, האם עלות המשלוח ע"ח משטרת ישראל או ע"ח מזמין התצלום?

3) במידה וכבר ראיתי את התמונה ובמקרה סוג הרכב שבתמונה זהה לשלי (פיז'ו 306 האצ'בק בהירה) ובעל מספר קרוב לשלי (ספרה אחת מטושטשת שגרמה לטעות באבחנה מצד המפענח, נניח) - מה עושים??

4) אם לא נפלה טעות ואכן מדובר ברכבי, אך במועד ובשעה אחרים מהמצויינים (נפלה טעות בציון המועד והשעה בלבד) - האם זו עילה לביטול הדו"ח?

תודה רבה לעונים!

1. מה איכות האליבי שלך? בעל חנות שיעיד שהיית אצלו בזמן הדו"ח זה לא אליבי מספק.

2. לא יודע מה הפרוצדורה, חכה לתגובות נוספות.

3. אין דבר כזה סיפרה אחת מטושטשת או לא ברורה, במקרה כזה הדו"ח אמור להיות מבוטל. דגמים דומים (306 בהירה) עם מספרים דומים או עוקבים זה דבר שכיח בישראל, אי אפשר להאשים מישהו כשאין הוכחה חד משמעית שהוא ביצע אותה. במקרה כזה הביטול אמור להיות ללא צורך במשפט, בין אם במכתב שלך כתוב היטב ובין אם במכתב שכתב עו"ד.

4. לא יודע, אני מאמין שכן וזאת במידה והמשטרה לא תדע להוכיח באיזה שעה ותאריך העבירה כן בוצעה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כבר שמענו על כמה מקרים בהם היו, לכאורה, טעויות בזיהוי.

הנה דוגמא אחת - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1817826&postcount=1

והנה דוגמא שנייה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1822425&postcount=1

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לכל אורך משה דיין יש תמרורים שמתירים 60, לא?

איך צולמת? שוטר במארב? כולם מגיעים שם למהירויות כאלה.

בהמשך לשאלה זו, האם ציינו בדו"ח את המיקום המדוייק, כולל כוון נסיעה של הצילום?

תוכל לפרט?

אגב, את התמונה אתה מבקש בכתב מאת"ן איילון.

נשמח אם תעלה אותה לפה!

פורסם

פנה ללשכת התנועה במקום הרלוונטי ובקש את התמונה.

יכול להיות שזה היה רכב משוכפל.

אם אתה רואה בתמונה שהמספר לא ברור אתה יכול להגיש בקשה לביטול הדו"ח, ואם זה לא יעזור לבקש להישפט.

לגבי טעות במועד והשעה- איך זה יתכן? הרי התמונה היא אוטומטית. אם הושטר שכתב את הדוח לפי התמונה טעה טעות סופר יגידו לך "אדוני צודק, סליחה" ויתקנו את כתב האישום. זה מותר להם וזה קביל, כי בתמונה יש שעה ותאריך שאינם שנויים במחלוקת.

פורסם

חלה טעות בזיהוי אצלי, מדובר ברחוב משה דיין בחולון מול תחנת הדלק היובל, ולא בשדרות משה דיין בראשון לציון כמו שחשבתי בהתחלה.

ציטוט מתוך הדו"ח:

במקום: רחוב דיין משה ממזרח חולון מול ת.דלק היובל

צרפתי מפה של האיזור כולל מיקום תחנת הדלק הזו.

אני חושב שלא יצא לי מעולם לנסוע ברחוב הזה ובוודאי לא במועד המצויין בדו"ח (הייתי ברעננה)!

שוחחתי היום עם חבר עו"ד, והוא אכן המליץ לי, בתור צעד ראשון, לשלוח מכתב בקשה ליחידת התנועה (בדואר רשום) לקבלת התצלום. אעשה זאת מיד בתום החג, ואז אמתין לקבלת התצלום.

לא הרחקתי לכת לחשוב שיש מישהו שהעז לשכפל את הלוחית שלי, זו בהחלט סיבה לדאגה. עולה שאלה, מה קבועי הזמן (+/-) לקבלת התצלום מיחידת התנועה? אולי כבר עדיף לי לגשת אליהם פיזית ולסגור את העניין (שהרי חוץ מהעניין "הפעוט" של הדו"ח הזה, מי יודע מה עוד יכול לצוץ אם אכן מישהו שכפל את הלוחית שלי :?)

hayovel.JPG

פורסם

תחנת הדלק היא לא במיקום שסימנת אלא מעבר לכביש.

מדובר במיקום ידוע למולטנובה ניידת.

הם עומדים על משה דיין במקביל לתחנת הדלק - סמוך למיקום שסימנת.

תופסים רכבים שממהרים לרדת לפקק באיילון :wink:

אכן שלב ראשון קבל את התמונה ובדוק אותה הייטב.

אם יש "בעייה" בתמונה, לא הייתי מציין זאת לפני משפט, אלא במשפט עצמו, כדי שלא יוציאו דו"ח מתוקן.

פורסם
אם יש "בעייה" בתמונה, לא הייתי מציין זאת לפני משפט, אלא במשפט עצמו, כדי שלא יוציאו דו"ח מתוקן.

ה"בעיה" היא שזה לא הרכב שלי שמצולם שם באמנות בתמונה...

אני מקווה מאד שלא מדובר במישהו ששכפל את הלוחית שלי, ושזו טעות הקלדה או טעות פענוח.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר שניגשתי בתאריך 22/10/08 לתחנת המשטרה בחולון והגשתי בקשה לקבלת תצלום, קיבלתי לפני מס' ימים מכתב רשמי מיחידת פניות איילון ובו נכתב כי ההודעה לתשלום הקנס בוטלה.

לשון גוף המכתב:

1. במענה לפנייתך הנני להודיעך כי ההודעה לתשלום הקנס המתייחסת לדו"ח שמספרו רשום לעיל בוטלה, ההודעה נערכה לרכב אחר.

2. אנו מתנצלים על ההטרדה שנגרמה לך.

3. בברכת נהיגה זהירה.

סוף טוב - הכל טוב.

פורסם

לשון גוף המכתב:

1. במענה לפנייתך הנני להודיעך כי ההודעה לתשלום הקנס המתייחסת לדו"ח שמספרו רשום לעיל בוטלה, ההודעה נערכה לרכב אחר.

2. אנו מתנצלים על ההטרדה שנגרמה לך.

3. בברכת נהיגה זהירה.

4. לפעמים זה מצליח, לפעמים לא.

עלי(לות) מתנ"א וארבעים השודדים.

• תוכן חדש...