Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי יונדאי לנטרה מודל 99 ידנית

היא צורכת בערך 1 ליטר שמן כל 1500 קילומטר.

כאשר עומדים ולוחצים על הגז ( בערך 5000 סל"ד ) יוצא עשן לבן של שמן שרוף מהאגזוז אם כי לא ממש עשן סמיך.

האים זה בעיה של רינגים או של גומיות שסתומים

איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?

איפה יש מוסך טוב שיכול לטפל בי ?

כמה בערך עולה טיפול לבעיה כזו ?

פורסם

אנא ציין את ק"מ של הרכב.

בדגמים אלו יש נטיה לגומיות השסתומים להתיייבש וזה גורם תצרוכת שמן גבוהה עקב שמן שחודר דרכן לסעפת היניקה ונשרף במנוע.

אך המוזר הוא שדווקא עשן שמופיע בהאצה או סיבובים גבוהים מתאים יותר לבעיית טבעות בוכנה או צילינדרים מה שיצריך פתיחת מנוע וביצוע שיפוץ חלקי (חצי אובראול).

פורסם

קצת הגזמת עם הבוכנות שבורות, לא? ואיך קבעת שהמנוע צרך שמן דרך הגומיות לאחר פירוק מנוע?

גומיות שסתומים אשר גורמות לתצרוכת שמן יגרמו לעישון במיוחד בזמן תאוטה או האצה לאחר תאוטה ממושכת כמו נסיעה בירידה עקב וואקום מנוע מקסימאלי שעוזר לינוק שמן דרך גומיות מובילי השסתומים, ניתן לבדוק זאת בנסיעה ובקלות.

פורסם

טוב מדובר על 130000 ק"מ

לא אמרתם לי כמה אמור לעלות טיפול כזה

והאם אפשר בלנטרה להחליף גומיות שסתומים ללא פירוק ראש מנוע ?

• תוכן חדש...