Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעילות הקוויק-שיפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת לגבי הקוויק שיפט, עד כמה הוא שווה את ההשקעה שלו.

הוא באמת עוזר?

או שהוא סתם יותר גאדג'ט כזה לאוטו?

תגובות מבעלי נסיון עם זה יתקבלו בשמחה...

Back to the original - NC again.

פורסם

מכמה נסיעות קצרות ברכב עם קוויק שיפט (VR6 לצורך הענין), זה מבלבל בהתחלה ומעט מסרבל. אבל אחרי תקופת התרגלות קצרה זה מתחיל להיות מאד נוח ואפילו חוסך שניות ספורות בהחלפת הילוכים.

כעיקרון - זה אביזר נוחות, שאולי מוריד לך שניה (וגם זה נדיב..) בהחלפת הילוכים.

אם התרגלת ונקשרת לתיבת הילוכים רגילה - סביר להניח שיהיה לך מסורבל ומוזר עם קווק שיפט. בכל מקרה רצוי שתעשה נסיעת מבחן קצרה על קוויק שיפט לפני שאתה קונה. חלק אוהבים וחלק ממש לא, ענין של טעם והעדפה אישית.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מהלך ידית ההילוכים מתקצר. יש שמעדיפים את זה כך.

לנהג הממוצע לא נראה לי שזה מי יודע מה חוסך בזמני העברת הילוכים, אבל ניחא. מי שמרגיש יותר מהיר ככה שייהנה.

מה שכן - זה גם יכול להיות מסוכן. ההילוכים מתקרבים זה לזה וכבר שמעתי על מקרים ספציפיים שבהם נסיון להעביר מרביעי לחמישי בסל"ד גבוה הסתיים בהעברה בטעות לשלישי, ובאוברול.

פורסם

אני פשוט חולה על זה :!:

קל מאד להתרגל לזה (לדברים טובים מתרגלים מהר) ותוך פרק זמן קצר מאד זה מרגיש הכי טבעי ונכון.

כשלוקחים סיבוב על רכב דומה ללא quickshift זה מסתכם לרוב ב- :shock::shock::shock:

אצלי מותקן quickshift מתכוונן, אפשר לקצר עוד יותר את המהלך אבל לא הגזמתי

איך שהוא מכוון כיום הידית נוחה ומדיוקת התפעול קצר ומעולם לא הייתי אפילו קרוב לטעות בבחירת ההילוך הנכון.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
אני פשוט חולה על זה :!:

קל מאד להתרגל לזה (לדברים טובים מתרגלים מהר) ותוך פרק זמן קצר מאד זה מרגיש הכי טבעי ונכון.

כשלוקחים סיבוב על רכב דומה ללא quickshift זה מסתכם לרוב ב- :shock::shock::shock:

אצלי מותקן quickshift מתכוונן, אפשר לקצר עוד יותר את המהלך אבל לא הגזמתי

איך שהוא מכוון כיום הידית נוחה ומדיוקת התפעול קצר ומעולם לא הייתי אפילו קרוב לטעות בבחירת ההילוך הנכון.

הקוויק שיפט שאני רוצה להזמין הוא מחברה מבריטניה (לפי מה שהבנתי גם אתה הזמנת משם). המחיר הוא כ 45 ליש"ט בלבד, לפני מכס וכל השטויות. אחרי מכס המחיר יכול להיות טיפה יקר, ולכן בדרך של המכתב (לשלוח לו מכתב, שיצהיר על מחיר אחר) זה בעצם רק 320 שקל בערך, וזה משתלם אני חושב, לא?

לפי מה שהבנתי אפשר לקצר את המוט הילוכים ב 30 אחוז, 50 אחוז, ו 70 אחוז.

בכמה קיצרת?

בכמה מומלץ?

פורסם
אצלי הוא מכוון ל-50% מיכולת הכיוונון הקימת במנגנון, לא של המהלך בידית !

וההבדל הוא...?

פורסם
אצלי הוא מכוון ל-50% מיכולת הכיוונון הקימת במנגנון, לא של המהלך בידית !

וההבדל הוא...?

משמעותי...

לא מדדתי אבל להערכתי המהלך התקצר ביותר מ-50%.

(מהלך הידית הכוונה היא לאורך של המוט עצמו?).

אז בקיצור, אתה אומר שזה מומלץ לדעתך,

וכשאני יזמין, אני יקצר את זה ב 50% מיכולת הכיוונון שקימת במנגון, ולא של מהלך הידית? (אין לי מושג מה זה אומר, אבל כשאני יביא את הז להתקנה, אני יגיד להם לעשות את זה ככה :lol: ).

פורסם
אתה לא מקצר שום מוט :!:

התקנה תבצע אצל חזי, הוא הרכיב כמה כאלו זה לא סיפור, נותר רק לאחל תתחדש ותהנה.

אני התקנתי אצל חזי במחיר סולידי ביותר. כמה דקות וסגרנו עניין.

הקוויקשיפט שהותקן אצלי ב-106 מבצע הארכה לאחת השטנגות כמו מנוף

וכך צריך לבצע תנועה קצרה יותר בידית למרות שמתבצעת אותה תנועה בגיר עצמו.

באתר החברה ניתן לראות וידאו של לפני/אחרי:

http://www.griff-eng.co.uk

מומלץ ביותר :!:

MCS 2008

• תוכן חדש...