Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו שאני משלם על דלק רגיל (95), לא שקל יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל עוד המיסוי על רכב - יבוא ודלק, ישאר כמו שהוא - עתיר מיסים, אין שום הגיון שמישהו יתנדב לשלם יותר עבור דלק ירוק.

אם המדינה תחשוב שיש מקום לדבר כזה, היא אמורה לנווט את הצרכנים לשם. ע"י העלאת מיסוי לדלק מזהם והורדה לדלק ירוק.

אבל הכל אגדות. משחק ב"נדמה לי"...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ברגע שהמפעלים הקרובים לביתי יפסיקו לזהם את האוויר ולחנוק לי תתחת אני לא מוכן לשלם אפילו אגורה אקסטרה

פורסם

מתנגד לשיווק של "דלק ירוק" - בסופו של דבר הוא אינו ירוק, ייצורו כרוך בתהליכים צורכי אנרגיה (ובמילים פשוטות - מזהמים) ובפגיעה באוכלוסיות על ידי העברת קרקע המיועדת לייצור מזון לשימוש לייצור דלק, תוך גרימת מחסור במזון בעולם ועליית מחיריו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מוכן לשלם אף לא אגורה אחת יותר על דלק ירוק. הסביבה חשובה לי אבל העו"ש שלי חשוב לי יותר.

אם שימור הסביבה מעניין את המדינה שיורידו מיסוי על דלק ירוק וכך יעודדו אנשים לעבור אליו.

V5

פורסם

צריך להבדיל בין זיהום שנגרם בשריפת הדלק לבין טביעת הרגל הפחמנית של הדלק.

מבחינת זיהום (חומרים שיוצאים מהאגזוז ופוגעים בבריאות האדם) - רכב בנזין מודרני תקין כמעט לא מזהם. ביודיזל (וכל דיזל...) מזהם הרבה הרבה יותר. בסדרי גודל.

לגבי הפחמן - כרגע הכדאיות האנרגטית של הדלקים החלופיים לא משהו.

אין שום טעם לשרוף פחם בתחנת כח בשביל לייצר חשמל, עם החשמל הזה להפריד מים למימן וחמצן,

את המימן להסיע במיכלית לתחנת דלק ולתדלק איתו מכוניות.

התוצאה היא מכונית שנוסעת על פחם+כל ההפסדים בדרך.

מימן הוא היסוד הכי נפוץ ביקום אבל אין מימן מולקולרי (H2) זמין בכדור הארץ בלי להשקיע אנרגיה להפרדתו ממולקולות אחרות כמו מים.

רק אם מקור האנרגיה לייצור חשמל הוא נקי (=גרעיני, הידרו כבר מנוצל עד הסוף והאופציות האחרות לא ריאליות כלכלית) אז יש היגיון במכונית חשמלית/מימנית.

גם אתנול וביודיזל לא משהו,

הטרקטורים שחרשו את השדות של התירס לייצורם צורכים בערך אותה כמות אנרגיה כמו מה שמתקבל בסוף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...