Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מאיפה שמעת את זה אמיר אבל רוב מה שכתבת ממש לא נכון, למעט העניין עם הרשומים שחוזרים אחרי שבועיים.

במקרה שלך אין לך תא דואר וכאמור אם לא תלך לאותה כתובת בתדירות יותר גבוהה, ייתכן שדואר רשום כגון חבילות ומעטפות יוחזרו לשולח.

פורסם

מושיקו,

הדבר היחיד שאני בספק לגביו הוא אם זה חצי שנה וכבר כתבתי בהודעתי המקורית את הספק הזה. (ליתר דיוק התכוונתי לתכולה העודפת שלא נכנסה לתיבה. מה שבתיבה יחכה).

על כל יתר הדברים אתה מוזמן לעיין במדריך הדואר (הספר האדום).

אל תשאל את מנהל הדואר שלך כי סביר שגם הוא לא בקיא בנוהלים ובטח לא בעידכונים והחוזרים שיוצאים תדיר.

רוצה לבדוק - שאל בבקרה המרחבית שלכם, (אם כבר אז הם אמורים להיות מוקד הידע המהימן יותר).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תשמע, אני מגיע מלב ליבה של עבודת הדואר וכל הדוגמאות שנתת בהודעות הנ''ל אלה עם עובודתיי בוקר בוקר.

יש חוקים יבשים ולא תמיד מה שרשום בספר זה מה שנעשה. ואתה יכול להיות בטוח שמה שרשמת לא נעשה, ללא ספק (אני מדבר על מחוז ירושלים, לא יודע מה קורה בשאר מחוזות הארץ)

פורסם
בתור דוור בדואר ישראל

מושיקו,

דוור בגיל 20 עוד לא מכיר את כל רזי הדואר. סביר שהמנהל שלך לא מכיר את כל הנוהלים. הבקרה דווקא כן, כי חלק מתפקידם זה למצוא את המחדלים ולהעיר עליהם.

זה שאתה מחלק דואר כל יום ויום או עוסק בהפניות לת.ד., עדיין לא אומר שאתה יודע הכל.

בתור דוור כלל לא אמור לעניין אותך אם ההפניה היא לת.ד בתשלום או לת.ד חינמי במרכז חלוקה.

לא כבוד גדול להתהדר שבמרחב שלך לא עובדים או לא מקפידים על נוהלים.

אי ההקפדה הזאת בסופו של דבר פוגעת בציבור כולו.

אי אפשר לבוא ולהגיד שבגלל שאצלך מעגלים פינות או מעקמים נוהלים, שכך הם פני הדברים. תשובה שאתה נותן למישהו צריכה להתבסס קודם כל על הנוהל היבש. אדם צריך לדעת קודם כל את הדבר הקיצוני יותר שיכול להיות. אם מקום מסויים קצת מעגל פינות, אז הרוויחו מההפקר אבל זה לא אומר שזה הנוהל ושתמיד יהיה כך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היום הלכתי לבדוק דואר, וגיליתי להפתעתי שכבר הגיעו לי שתי חבילות מחו"ל - הן הגיעו מהר מהמצופה (אחת תוך 9 ימים ואחת תוך עשרה!).

ראיתי על הפתק שכתוב שדואר רשום מחו"ל יוחזר לשולח תוך 30 יום אם לא יאסף (במקום 14 שחשבתי), ככה שזה נותן לי קצת יותר גמישות בתדירות בדיקת הדואר.

פורסם

ראיתי על הפתק שכתוב שדואר רשום מחו"ל יוחזר לשולח תוך 30 יום אם לא יאסף (במקום 14 שחשבתי), ככה שזה נותן לי קצת יותר גמישות בתדירות בדיקת הדואר.

14 זה במקרה שהדואר הרשום הוא מהארץ.

• תוכן חדש...