Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 ohm במקביל ל 2 ohm זה 1 ohm סה"כ

2 ohm בטור עם 2 ohm זה 4 ohm סה"כ

אם המגבר שלך יציב ב 1 אוהם הרווחת, אם לא אז אתה צריך לעבוד על 4 ואז ההספק הסופי שיוציא המגבר יהיה יותר נמוך

פורסם

לגונן!

לפי התמונות באתר שאייל הביא בתרד' הזה -אתה יכול להגיד לי איזה מהם חיבור טורי ואיזה מקבילי...

תודה מראש!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

התמונה הראשונה היא חיבור מקבילי, אבל מה שמתואר בתמונה הוא יציאה אחת לסאב עם סליל כפול, אם אתה שם ברידג' של שני ערוצים אז כאילו לקחת את הכבלים של הפלוס משתי היציאות, חיברת אותם לכבל אחד ואז פיצלת אותו לשניים (שזה בעצם לא משנה, אתה יכול למשוך את שניהם ישר לחיבור של הסאב) וכל קצה משכת לפלוס של סליל אחד בסאב, וכן אותה פעולה בדיוק עם המינוס...

פורסם

לאייל!

שקניתי תיבה לסאב שלי- שהוא 2 סלילים הבחור חיבר לי רק סליל אחד! כלומר רק סליל אחד בעצם מחובר לי לקונקטור(הקונקטור זה אותו החלק השחור מפלסטיק שאליו אני מחבר את החוטים מהמגבר)!

אז מה קורה עכשיו??? רק סליל אחד מוחובר! מה החסרון בזה????

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

קיבלתי עליו ביקורות טובות! המחיר לא בשמיים!

וגם במקרה יש כזה לחבר- דגם ישן יותר אמנם אבל מצאה חן בעיניי השמיעה שם!

יש לו מגבר 4 יציאות שההספק שלו 300 אראמאס ב4 אום!

הוא מפעיל לו מצויין סאב פיוניר 304 וזוג אחוריים 350 וואט של פיוניר!

בגלל זה חשבתי ללכת לכיוון קראנץ!

אולי אתה תוכל לענות לי על השאלה מההודעה הקודמת!!

הבחור שחיבר לי את הסאב חיבר לי רק סליל אחד ויש לי שתיים! מה החיסרון בזה??

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

החסרון בזה הוא שגם הנתונים של הסאב משתנים וגם הפוטנציאל שלו לקבל הספק גבוה ולפתח עוצמה גדולה בין היתר, קטן.

תפתח את התיבה וחבר אותו לפי הציור שנתתי ותראה איך זה נשמע. אם זה אכן שני סלילים של 2 אוהם ומחובר רק אחד אז יתכן והמגבר שלך גם "מתאמץ" יתר על המידה שכן ככל הידוע לי הוא לא בנוי לעבוד עם התנגדות נמוכה מ4 אוהם כשהוא מגושר.

פורסם

אבל רק דבר אחד לא אמרתי!

הסאב בנ"ל הוא לא מה שמופיע בחתימה! אלא הסאב הראשון שלי והוא לפי מה שכתוב עליו עובד על התנגדות של 2 או 8 אום! ואנלא מוצא עליו שום מידע באינטרנט!

הסאב הוא זול והוא --- orion co12

*** הסאב audiobahn והמגברים של קראנץ בדרכם לארץ! הם נרכשו רק עכשיו

אחרי שלא מממש התרשמתי מהעוצמות שמוציאים הקנווד והלנזר! אבל הם סבבה! הם למשתמש המרוצה מעוצמה סבבה! אני אוהב ממש חזק!!!!***

בקיצור השאלה הסופית שלי היא- על הסאב הorion --מהי ההתנגדות שהוא עובד עליה עכשיו כאשר רק סליל אחד מחובר???

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

יש לי שאלה נוספת-

אם לדוגמא הייתי שם 2 קונקטורים לסאב הנוכחי שלי

ולכל סליל הייתי עושה קונקטור בנפרד- איך יהיה החיבור-טורי נכון?!?!!!?!?!?!

ואז בעצם אנינותן לכל קונקטור יציאה אחת של מגבר

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...