Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה חדשה סובארו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסובארו שבתמונה עמדה במקום בו הבעלים תכנן לבנות את הסוכה שלו והייתה מיועדת להימכר לברזל מכיוון שהוא לא חשב שאיש ירצה לקנות אותה (האוטו עם בעיה בגיר). מיד כששמעתי על כך נסעתי לרחובות, שילמתי לבעלים ועשינו העברת בעלות וכך זכיתי באחות גדולה (מודל 78 וכבר רשומה כרכב אספנות) לסובארו 79 שלי.

1.jpg

2.jpg

פורסם

תתחדש!

כן ירבו... :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מזל טוב! עוד אוטו עממי ניצל!:-D8) לא חושב, שתהיה בעיה לסדר או להחליף את הגיר- גם כאן, וגם באופן כללי, לא חסרים חלקים לסוברו מהדגמים האלה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הסובארו שבתמונה עמדה במקום בו הבעלים תכנן לבנות את הסוכה שלו והייתה מיועדת להימכר לברזל מכיוון שהוא לא חשב שאיש ירצה לקנות אותה (האוטו עם בעיה בגיר). מיד כששמעתי על כך נסעתי לרחובות, שילמתי לבעלים ועשינו העברת בעלות וכך זכיתי באחות גדולה (מודל 78 וכבר רשומה כרכב אספנות) לסובארו 79 שלי.

נראית נהדר!!! תתחדש.:shock::-)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תתישן!!!

עשית לי את היום,ומקווה שתעשה לי את השנה גם.

סוף סוף למדת לא לדחות קניות סובארו ולהגיע בזמן.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
תתישן!!!

עשית לי את היום,ומקווה שתעשה לי את השנה גם.

סוף סוף למדת לא לדחות קניות סובארו ולהגיע בזמן.

הוא למד ממך לנסוע ישר עם כסף והזמין את הגרר מיד .

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עברו להן כמעט ארבע שנים והנה הסובארו בהכנות סופיות לקראת טסט...

דרך אגב אם יש למישהו תושבת של מראה צד ימין של טנדר סובארו (מראה יש לי) אשמח לקנות ולצייד את הסטיישן במראה ימנית בנוסף לשמאלית.

תמונה (3).jpg

• תוכן חדש...