Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה ממש שום דבר חשוד , אתה משלם בשביל רדיו דיסק שהוא זבל מחברה סינית ולא ייתן לך כל כך הרבה.

בקיצור תרד מהעניין ועדיף שתוסיף עוד כמה מאות שקלים ותקנה פיוניר נחמד אם אתה רוצה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הדגם של הפיוניר שנתת קישור עליו הוא רדיו דיסק מאוד בסיסי יש בו אופציות כיוון רגילות ודיי בסיסיות.

הוא לא רע בשביל המכיר שלו עם לא הכי נורמלי,עם אתה לא מחפש משהו מאוד טוב או המון אופציות כיוון והתקציב שלך הוא עד 500 שקל אז זו בחירה נבונה.

פורסם

אני מחפש משהו זול

הרדיו דיסק שלי עובד אבל הוא עושה בעיות הוא של סוני ובזמנו עלה הרבה כסף אבל עכשיוה הוא מקצר ולפעמים שום מקש לא מגיב (הכל עובד)

וכן אני חושב שאני יקח אותו בסוף תודה

פורסם

עדיף את הפיוניר הכי בסיסי מאשר כל הזבלה האלה של R&Y, DRAGONFLY וכו'.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם הרדיו דיסק הזה כל באמפר הוא סכנת חיים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

R&Y לא מוכרת?

דווקא מאוד מוכרת ב"וואלה שופס"

"עוצמה אדירה איכות ברמה אחרת..." :-)

כמו שאמרו כול חברה מוכרת (בעולם) אחרת תעשה את העבודה טוב הרבה יותר

פיוניר,אלפיין,קלריון,סוני,קנווד,JVC ויהיו עדיפות בסדר הזה בסדרות הנמוכות והזולות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

R&Y לא מוכרים?!?!?!?

סליחה, אבל זאת אחת מחברות האלקטרוניקה המובילות בעולם. רמי ויוסוף בשמה המלא, הרכיבים מיוצרים בקפידה רבה ובדיוק מירבי במוסכי טול כארם היודעים באמינותם!!! נא לא להשמיץ סתם בבקשה

• תוכן חדש...