Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות חברים.

לאחר חיפשו ובדיקת מספר רכבים.

אני מתבלט בין שני הרכבים הבאים :

פיג'ו 306 מנוע 1800 קבריולה,אוט',שנתון 97.

לבין

רובר MGF שנתון 97 ידנית מנוע 1800.

פי'גו המחירון שלה הוא 37 - הוא ירד ל 32 ואפילו ל 30 (האם צריך להדליק לי נורה?)

רובר MGF שנתון 97 - דובר על בערך 40 אלף ש"ח כשהמחירון 33 אלף!!

חשוב לציין * ברובר יש מנוע חדש עם קבלות - אחריות למשך שנה ע"י מוסך בפ"ת.

מה דעתכם ?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש ?

מכונית לנהיגה או לפוזה ?

אם לפוזה, אני לא יכול לסייע. זה משהו שצריך להיפתר בינך לבינך.

אם לנהיגה, אין מה להשוות.

האחת רודסטר דו-מושבית ידנית עם מנוע מרכזי והנעה אחורית,

השניה קבריולה רבת פוזה, שהיתה פעם בעלת התנהגות כביש מצויינת, עד שניסרו לה את הגג, הוסיפו לה משקל, וסירסו אותה בגיר אוטומטי די פלגמטי.

בכלל לא כוחות, אלא אם אתה זקוק לדרגשים שמאחור (יש שיכנו אותם "מושבים", בעיקר אם מדובר בילדים מתחת לגיל 12).

פורסם

ולהוסיף נקודת ראות קצת שונה:

אחת היא פיג'ו 306 לכל דבר עם מלאי חלפים עשיר מאוד (מקוריים וחליפיים), כל מוסך ידע לטפל בה והמחירים של הטיפולים והחלקים הם בגדר ההגדרה "עממי", גם שיפורים בכלל לא חסרים ובבסיס מדובר בשילדה לא רעה בכלל.

השניה היא רכב עם גישה בילתי אפשרית למנוע, חלפים יקרים בצורה לא שפויה, רק בעלי מקצוע יעודיים יודעים לטפל ברכב ולכל תקלה ממוצעת תצתרך להוסיף 1000 ש"ח לפרוק והרכבה של כל החלק האחורי בשביל שבכלל תהיה לך גישה לחפש את התקלה. תחבר את זה לאמינות ממוצעת ומטה ותקבל אחזקת רכב יקרה מאוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ולהוסיף נקודת ראות קצת שונה:

אחת היא פיג'ו 306 לכל דבר עם מלאי חלפים עשיר מאוד (מקוריים וחליפיים), כל מוסך ידע לטפל בה והמחירים של הטיפולים והחלקים הם בגדר ההגדרה "עממי", גם שיפורים בכלל לא חסרים ובבסיס מדובר בשילדה לא רעה בכלל.

השניה היא רכב עם גישה בילתי אפשרית למנוע, חלפים יקרים בצורה לא שפויה, רק בעלי מקצוע יעודיים יודעים לטפל ברכב ולכל תקלה ממוצעת תצתרך להוסיף 1000 ש"ח לפרוק והרכבה של כל החלק האחורי בשביל שבכלל תהיה לך גישה לחפש את התקלה. תחבר את זה לאמינות ממוצעת ומטה ותקבל אחזקת רכב יקרה מאוד!

תודה על העזרה - לשני המגיבים.

אלך בהתחלה על הפ'גו מאחר וזהו רכב פתוח הראשון שלי

אני רוצה "להתנסות" ברכב שהוא באמת "עממי" מבחינת הוצאות אחזקה

לעומת הרובר שברגגע שראיתי איפה המנוע יושב הבנתי שכל תקלה וכל טיפול

משמעו המון כסף..

נלך על הצרפתים?(אני לא טועה נכון?)

מחר אלך לעשות בדיקה לרכב

* במידה ויש כאן אנשים שהיה להם פ'יגו 306 קבריולה 97 אוט' אשמח אם תספרו לי

לאן אני נכנס מאחר ומחר במידה והבדיקה תעבור חלק

אעשה העברת בעלות..

תודה!!!

• תוכן חדש...