Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוסך לא שמע את הרעשים כי הם מופיעים רק בבוקר, אבל הם בטוחים שזה מהרצועה כי לאחר החלפתה הרעשים נעלמו.

אולי לרסס ספריי מיוחד לחגורות מנוע?

אסור לרסס את הרצועה,

זה גם מיותר, וגם הורס את הרצועה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה להוסיף שהרעשים האלה (טיק טיק טיק טיק טיק....) הופיעו בערך אחרי חודשים שאני קיבלתי את הרכב מהסוכנות.

אחרי שימון הרצועה, אחרי זה החלפה שלה בחדשה(פעמיים), הרעשים נעלמו לפרק זמן מסויים ואחרי זה חזרו עוד פעם.

אני חושב שהפתרון זה פשוט לא להתיחס לזה.

פורסם
מנוע עם שרשרת תיזמון ורצועת אביזרים(אלטרנטור, מזגן, משאבת מים).

אתה יודע אולי לספר אם זה בנוי ככה גם ביאריס TS? מנוע 1.5 ?

תודה!

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
מנוע עם שרשרת תיזמון ורצועת אביזרים(אלטרנטור, מזגן, משאבת מים).

אם כך יכול להיות קשור למשאבת השמן או שרשרת התיזמון, לרצועת האביזרים יש השפעה על הרעש הזה.

אני מציע פעם אחרונה, שבעל מקצוע מומחה ישמע את הרעש לפני שיקבעו החלטות אבחוניות.

פורסם

משאבת השמן מונעת מגלגלת המנוע לרוב ע"י תותב מקשר מתכתי, גלגלת המנוע עשוייה משני חלקים כבדים שמוחברים ע"י יציקת גומי קשה למניעת רעידות ורעש (Harmonic damper).

כאשר נוצר חופש בין התותב המקשר של גלגלת המנוע ומשאבת השמן או יש תקלה המתוחן השרשרת או אחד המובילים שלו ורק כאשר הרצועה מורכבת או לא מתוחה נשמע רעש של נקישות במצבי עבודה שונים של מנוע, עקב עווות טבעי מאופן הפעולה המתוכנן של יצקת הגומי וחזרתה למקום בתנועות מחזוריות, מהירות וקצובות.

זה אמנם יריה באפלה כי לא נתקלתי בזה דווקא ביאריס אך סמפטום התקלה נשמע לי מוכר.

פורסם

קשה לאמת זאת אך עצם העובדה שמתחו רצועה והרעש נעלם אולי מצביעה על כך. דרוש ידע מוקדם בדגם הרכב הזה ולכן המלצתי לך שבעל מקצוע ישמע את הרעש.

למה הרעש קשור לרצועה כבר הסברתי, תקרא שוב.

פורסם

"כאשר נוצר חופש בין התותב המקשר של גלגלת המנוע ומשאבת השמן או יש תקלה המתוחן השרשרת או אחד המובילים שלו "

אני לא מבין מה הקשר בין השרשרת שמרעישה לבין הרצועה שלא מתוחה?, לפי דעתי אין שום קשר בין שני המכלולים(שרטוט מצורף)

" ורק כאשר הרצועה מורכבת או לא מתוחה נשמע רעש של נקישות במצבי עבודה שונים של מנוע, עקב עווות טבעי מאופן הפעולה המתוכנן של יצקת הגומי וחזרתה למקום בתנועות מחזוריות, מהירות וקצובות."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...