Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני יומים אני שמתי לב שאחרי שאני מניע את הרכב ( אחרי שהרכב עמד מעל ל6 שעות והתקרר) אז בהתחלה הכול רגיל.

אבל אחרי תחילת נסיעה (אחרי כמה שניות) מופיעות מין נקישות מתכתיות (שתים או שלוש) מכיוון המנוע, אחרי כמה שניות הן נעלמות ולא נשמעות כלל במשך כול היום.

מה זה יכול להיות?

(במוסך אמרו לי שזה כנראה בגלל שאני תידלקתי בדלק לא איכותי)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שמן מנוע בצמיגות לא מתאימה

פעם הוספתי חצי ליטר שמן בצמיגות לא מתאימה והיו נקישות בבוקר .

כמובן החלפתי את השמן זה נעלם לגמרי .

אבל בטח יכולות להיות עוד סיבות

פורסם

מדובר במנוע 1.3 2SZ-FE.

בזמן האחרון הרעש(נקישות, צלצולים) התחילו להופיע מיד אחרי הנעת הבוקר ולהעלם אחרי כמה שניות.

לחן חשדתי ברצועת אביזרים ומתחתי אותה קצת יותר, אני רוצה להוסיף שאת הבורג שמותח אותה(צמוד לאלטרנטור) היה קשה מאוד לסובב והוא כמעט ולא זז.

היום אני לא שמעתי שום דבר בהנעת בוקר, אז כנראה שזה הרצועה ( היא הוחלפה לחדשה ומקורית לפני שלוש חודשים).

פורסם

אתמול התדירות של הרעשים התגברה והרעש מזכיר מכונת תפירה.

הרעש נעלם בערך אחרי דקה(רק כאשר המנוע קר).

במוסך אמרו לי שהרצועה מתוחה כמו שצריך ומתיחה נוספת יכולה לגרום לנזק למייסבים, הם גם אמרו לי שאם הרעש נעלם אז זה בסדר, ושגורם הרעש יכול להיות רק מהרצועה כי כול מקור רעש אחר היה נשמע כול הזמן ולא רק בהנעת בוקר .

אני רוצה לציין שהרעש לא הופיע בערך שלוש חודש אחרי החלפת הרצועה לחדשה ועכשיו הרעש אותו רעש בדיוק חזר.

מה אתם מציעים לעזוב את זה או שאולי יש עוד סיבות לתיקתוקים בבוקר?

אולי זה נובע מהמבנה של המנוע שלי וזה אמור להיות כך?

פורסם

אני ממליץ לך להשאיר המכונית במוסך ללינת ליילה ובבקר כשינעוה ישמעו את הרעש.

יתכן שהרעש נובע מחוסר שימון לשסתומים ואולי החלפת מסנן שמן מנוע לחדש, מקורי יפתור הבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפני 2000 קילומטר הוחלף פילטר שמן (מקורי) ושמן מנוע מתאים.

לפני החלפת הרצועה הרעשים הופיעו כול בוקר ולאחר החלפת הרצועה הרעשים נעלמו (לשלוש חודשים בערך) ועכשו חזרו עוד פעם.

בגלל זה אני די בטוח שהסיבה קשורה לרצועה.

המוסכניק אמר לי שזה רעש מהרצועה כי כול חלק אחר היה מרעיש כול הזמן ולא רק בהנעת בוקר (מותחן, פולים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...