Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כמה ימים אני שמתי לב שאם אני מניע את המנוע (בבוקר) ולא נוגע בגז (40-50 שניות) הרעשים("תיקטוקים") לא מופיעים בכלל באותו יום.

ואם אני מתחיל לנסוע ישר אחרי ההתנע (נוגע בגז) הרעשים מופיעים מיד ונעלמים אחרי 40-50 שניות.

כאשר הם מופיעם אז התדירות שלהם תלויה בסיבובי המנוע (לחיצה על הגז מגדילה את התדירות).

(לא צריך לשלוח אותי לבעל מקצוע, כי זה המקום הראשון שאני פונה כאשר מופיע בעיה)

פורסם

סע לבעל מקצוע! אין מה לפנות לפה יותר מכיוון שאף אחד לא יוכל לעזור לך דרך המסך והמקלדת! דרך הניחושים לא עובדת פה.:evil:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קומבינה מטופשת. אופן פעולת הרצועה הוא העברת תנועה ע"י חיכוך, מריחת סבון מורידה את מקדם החיכוך של גומי הרצועה, גורמת להחלקה של הרצועה על הגלגלות ועלולה לגרום לבלאי מואץ שלה.

מספרי הבדיחות שמחים מאוד כי אתה רגוע שבעית נפתרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...