Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לסבא שלי יש תו נכה לרכב שלו, עכשיו כמה שאלות:

1. האם על כל תו נכה ניתן לגשת לעיריה ולקבל חניה תמרור לחניה + סימון חניה ?

2. האם אני יכול להוסיף את סבא שלי כבעלים נוספים ברכב שלי ולקבל תו נכה גם על הרכב הנוסף ?

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי השאלה הראשונה ,

אתה צריך להגיש בקשה , והיא צריכה לעבור וועדת תעבורה.

כחבר וועדת תעבורה בדימונה , לרב אנחנו מאשרים חניה עם תמרור אבל לא חניה פרטית.

כלומר כל רכב עם תו נכה יכול להחנות את רכבו בחניה זו.

לגבי שאלתך השניה ,

לא ניתן לקבל 2 תוי נכה לשני סוגי רכב שונים (אם הנכה הוא יחיד).

ירון מאיר

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אך לפי הידוע לי אסור לך לחנות בחניית נכים עם תו נכה, אלא אם האדם הנכה אשר

הרכב רשום על שמו נוכח במקום.

פורסם

מאיר תודה :)

מוטי אתה לא טועה, אבל יש בעיה לאכוף את הנושא, היות ושוטר לא יכול להמתין ליד רכב ע"מ לוודא שהאדם שנהג את הרכב אל החניה הינו נכה.

פורסם

אור, אתה מנסה לנצל לרעה בצורה צינית את תו הנכה.

בגלל אנשים כמותך קיים זילזול בכל נושא חניית הנכים, ונכים שבאמת נזקקים לחניה סובלים מכך בסופו של דבר.

קח לתשומת ליבך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

פעם חנתה אישה בחניית נכים, היא לא נראתה לי נכה (שכן היתה קופצנית) , על התו נכה היה רשום השם דוד .

ממול עמדו 3 פקחים שברחו מהשמש, ואמרו לי : אם יש תו נכה ,אסור לנו לתת דוח, ושלחוני לדרכי.

דבר דומה קרה לי בבית החולים בעירי, אמא וחייל צעיר חנו בחניית נכים והם הפכו את האוטו ומצאו תו עם שם של גבר.

זה מדהים הניצול האגואיסטי של משפחות של נכים בתו ,שדופקים בסופו של דבר נכים .(והם מכירים את הסבל של בן משפחתם).

עד כמה שידוע לי , אם מישהו יטרח לאכוף את העניין הנ"ל (ניצול לרעה של התו), זה קנס של מעל 10000 שח.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
לגבי השאלה הראשונה ,

אתה צריך להגיש בקשה , והיא צריכה לעבור וועדת תעבורה.

כחבר וועדת תעבורה בדימונה , לרב אנחנו מאשרים חניה עם תמרור אבל לא חניה פרטית.

כלומר כל רכב עם תו נכה יכול להחנות את רכבו בחניה זו.

לגבי שאלתך השניה ,

לא ניתן לקבל 2 תוי נכה לשני סוגי רכב שונים (אם הנכה הוא יחיד).

ירון מאיר

מה אתה אומר, אתה בטוח שאתה חבר בוועדת תעבודה?

לחבר קרוב יש אח נכה , ויש להם 2 תו נכה, ל2 רכבים שונים.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
שלום, לסבא שלי יש תו נכה לרכב שלו, עכשיו כמה שאלות:

2. האם אני יכול להוסיף את סבא שלי כבעלים נוספים ברכב שלי ולקבל תו נכה גם על הרכב הנוסף ?

תודה, אור.

תקבל פה תשובות.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

שלום, יש להבהיר שאין לי כל כוונה לעשות שימוש לרעה בנושא של התו

השאלה נשאלת מכיון שאצלינו במשפחה אין כזה דבר "אוטו שלי", אני וסבא שלי משתמשים ברכבים ביחד (לי יש אוטו ולו יש אוטו, אבל אנחנו נוסעים ב2 הרכבים).

לכן נשאלה השאלה, שכן סבא שלי באמת זקוק לתו עקב היותו בן 80 וסובל ממחלת ראות (קושי בהליכה למרחקים, בעיה ללכת לקניות לבד בגלל זה ועוד).

אבא שלי הסביר לי שאפשר להוציא 2 תוים על שם אחד, אבל לא יותר מזה.

תודה בכל מקרה על ההארות והערות, הסירו דאגה מליבכם, אני אמנם נכה חלקית/זמנית עקב תאונה, אבל אין לי כוונה לבצע שימוש לרעה בתו נכה, אין לי לב לעמוד בחניה הכי קרובה לקניון ולחשוב שאולי מישהו באמת היה זקוק לחניה הזו.

פורסם

לא כל פעם שתראה אדם צעיר וקופצני נכנס לרכב שחונה בחניית נכים מנצל באמת את היתרונות של התו,

לפעמים הוא מזיז את הרכב כמה מטרים קדימה עד לנכה עצמו.

ולפעמים הוא סתם מנצל את זה.

ברוב הערים בארצנו אין צורך בכלל בתו נכה כדי למצוא חנייה[להוציא תל אביב, רמת גן, חיפה וירושלים].

----

פורסם

לא מנסיון, אלא משהו שראיתי בעבר - תו נכה אחד עם מספרי רישוי של 2 רכבים שונים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה אתה אומר, אתה בטוח שאתה חבר בוועדת תעבודה?

לחבר קרוב יש אח נכה , ויש להם 2 תו נכה, ל2 רכבים שונים.

אתה לא חייב להאמין לי .

אם אתה רוצה אתה יכול גם לברר עליי בעירייה.

לגבי החבר שלך,

קרא את סעיפים 21 ו 22 מתוך ההודעה שרשם חברנו לפורום אדלרון.

אני לא מכיר את החבר שלך ואת בעיותיו, אבל אני יודע מניסיוני שלא ניתן לקבל תו נוסף.

אבל מכל כלל יש יוצא מהכלל.

ירון מאיר

פורסם

בעקבות טענות של נכים כי הם מוגבלים לרכב אחד ויחיד ואינם מקבלים תו לרכב שני, החליט משרד התחבורה לאפשר הוספת רכב שני על תו בודד. זאת הסיבה שבה על תו אחד נמצאים שני מספרי רישוי.

ההיגיון מאחורי זה הוא שהנכה לא נוסע בשני רכבים בו זמנית ולכן אם הוא מחליף רכב, שיקח איתו את התו.

בחו"ל יש מדינות שהתו אינו ספציפית לרכב, והנכה יכול לקחת את התו לכל רכב אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אור,

אם יש פתרון לסבא, לא כדאי להוסיף אותו לרכב שלך:

1.זאת הוספת יד.

2. אחרי 120 שנה, כדי להסיר אותו מהרכב תצטרך צו ירושה/קיום צוואה.

3. אם משהו לא ילך בדיוק חלק עם ענין הירושה, לא תוכל לחדש רישיון רכב מעבר לחידוש אחד בלבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום אני בכל מקרה לא מוסיף לרכב שלי, אנחנו רוצים להוציא תו לרכב של ההורים על השם שלו, כי לפעמים הם נוסעים ולוקחים אותו.

כשאנחנו נוסעים ביחד אין בעיה שאני אוריד אותו בכניסה לאן שנסענו ואלך להחנות.

• תוכן חדש...