Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו - קיא סיד EX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא משנה, האחריות ל- 7 שנים מוגבלת לכמות ק"מ (150K), כך שהטענה שלך לא רלוונטית.

מנוע מודרני של רכב בנזין אמור להחזיק מעמד הרבה מעבר ל- 150K (כמובן בלי תקלות התחממות/ חוסר שמן, שאז הנהג אשם שלא עצר בזמן או מילא שמן).

גם אם מסתכלים מבחינת ק"מ, זה עדיין 50K ק"מ יותר מהיבואנים שנותנים על הרכבים 3 שנים אחריות/100K ק"מ. חוץ מזה, ממוצע הק"מ השנתי בארץ (לרכב בנזין) הוא באזור ה-18-20K, מה שאומר שלהרבה נהגים יקח לא פחות מ-7 שנים להגיע ל-150K ק"מ.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על מה הוא ראוי לשבח? על פרסום מוטעה?

אתה קשקשן ברמות.

מרחק קליק אחד, ויש לך פירוט מלא של האחריות ומה היא כוללת:

תקופת האחריות

האחריות המוגבלת לרכב חדש מחולקת לתקופות שונות.

כל חלקי רכב קיה, למעט פריטים/חלקים בעלי תקופת

אחריות מוגבלת או שאינם נכללים באחריות כמפורט

להלן, מכוסים כיסוי מלא למשך 36 חודשים, ללא מגבלת

ק"מ (וכן האחריות לחטיבת ההינע למשך 84 חודשים

או 150,000 ק"מ), החל מהתאריך שבו הרכב נמסר

לראשונה ללקוח.

האחריות לחטיבת ההינע מכסה את הפריטים

הבאים:

• מנוע

חטיבת הצילינדרים/ראש מנוע וכל החלקים הפנימיים,

סעפות, גלגלי תזמון, שרשרת תזמון, מכסה מערכת

התזמון, סתמים ואטמים, משאבת שמן, משאבת

מים, גלגל תנופה, מכלל אגן שמן, מכסה נדנדים

ותושבות מנוע.

• תיבת הילוכים

מארז בית תיבת ההילוכים וכל החלקים הפנימיים,

גלי הינע סרן (קדמי), טבור קדמי, מסבים, אטמים

וסתמים, ממיר מומנט, בית ממיר המומנט, כיסוי

המצמד ובית המצמד.

הכי ברור שיש - רשימה מלאה של כל מה שכלול.

לעומת זאת - יש יבואנים ויצרנים מכובדים אחרים, שיש להם כנראה מה להסתיר, והם מחביאים את תנאי האחריות בחוזה הרכישה ובסוכנות, שלא תדע מראש, חלילה, מה אתה עומד לקבל...

* מידע ספציפי לגבי משך תקופת האחריות נמצא בחוזה הרכישה וזמין גם בסוכנות סקודה שלך.

אז מי מטעה כאן ?

****גילוי נאות - אני לא מוכר רכבי קיה, אין לי קיה ואבא שלי אינו בעל מניות בקיה ישראל או קיה העולמית****

פורסם

לכל הקשקשים של למה ליקנות רכב קוראני במחיר של יפאנית,אז הקיה סיד מיוצרת באירופה לשוק האירופאי ,גם אם האחריות המלאה היא לשלוש שנים והחלקית היא לשבע שנים אז מה הבעיה פה? גם באחריות החלקית יש חלקים שעולים כסף והרבה אז בימקום לידרוש את זה משאר היצרנים\יבואנים אז יש כאלה שעוד מיתלוננים פשוט הזוי.

לגבי הרכב אז לטעמי הרכב ממש יפה ובמחיר של פחות מ-116K (זה תלוי בכושר המיקוח של הלקוח) מקבלים רכב יפה מאוד שוב לטעמי,רכב מודרני, 7 שנות אחריות ומחיר תחרותי אז מה הבעיה? מה הקרולה וההונדה לא מיוצרות בטורכיה וידוע שלהרבה קרולות המנוע שווק חיים לאחר זמן קצר.

פורסם
אתה קשקשן ברמות.

מרחק קליק אחד, ויש לך פירוט מלא של האחריות ומה היא כוללת:

הכי ברור שיש - רשימה מלאה של כל מה שכלול.

לעומת זאת - יש יבואנים ויצרנים מכובדים אחרים, שיש להם כנראה מה להסתיר, והם מחביאים את תנאי האחריות בחוזה הרכישה ובסוכנות, שלא תדע מראש, חלילה, מה אתה עומד לקבל...

אז מי מטעה כאן ?

שמר:

א. האם גם בפרסומים בעיתונות אפשר להקליק קליק אחד ולראות את כל הרשימה הזו?

ב. לא התייחסת לטענה שלי כלל, והיא: סיסמת הפרסום החד משמעית היא: "7 שנים אחריות". מה אפשר להבין מזה, שיש לרכב 3 שנות אחריות בלבד, והשאר זאת אחריות חלקית, או שיש לרכב 7 שנות אחריות מלאה?

לגבי אחריות בסקודה- רשום לך בדיוק מה היא כוללת.

שנתיים אחריות מלאה.

אחריות ל- 3 שנים על פגמים בצבע.

אחריות ל- 12 שנים על חלודה לא חודרת.

ספר האחריות שברשותי לא חידש כלום, חוץ מהדברים הרגילים: "האחריות לא כוללת חלקים מתבלים וחלקי גומי...."

stio נכון שאתה "קצת" מצטער על זה שלא קנית את הסיד ? :lol:

התשובה היא לא.

הפאביה היא סופר מיני בעוד שהסיד היא משפחתי קומפקטי, אני לא צריך רכב גדול שכזה.

פורסם

אני מקווה שתצליח להנות בנסיעות שלך עם הסיד בכבישי הארץ, כי במבחני דרכים שעשו לו כתבו שהמיתלים שלו מכוונים להתאים לכבישים אירופאיים משובחים...

• תוכן חדש...