Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש כרגע רכב חדש,והחטלתי לפנות לפורום אודיו לגבי זה.

בגלל ניסיון כלשהו שיש לאנשים פה עם רכבים אקוסטיים וכו'.

האם קיים רכב אקוסטי ובעל מערכת חשמל חזקה למערכת "רצינית".

תודה :).

פורסם

מסחרית? פרטית? אחוד? ג'יפ? כל דבר והיתרונות והחסרונות שלו. תן לנו כיוון. בכל מקרה גולף סדרה 4 תענה על זה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יכנסו בלי בעיה ברגע שמעיפים את המושב האחורי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ואחרי זה עף הנהג מהעוצמה :-)

מצטער על חוסר פרטים.

רכב פרטי,

ידוע לי על הגולף אך הרכב לא נוח לדעתי.

לא משנה אם הרכב האצ' או סדאן,העדפה לרכב גדול (מזדה 626,פיגו' 406 וכו').

תודה.

פורסם

רכבים גרמניים יענו לך פחות או יותר על התנאים של האקוסטיקה, השאלה היא המחיר.. לגבי חשמל אין לי מושג..

בכל מקרה אתה לא מוותר על איטום נכון?

ד"א בתור אחד שיש לו רכב יפני תתרחק מהם כמו מאש, האקוסטיקה שם על הפרצוף.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

למכוניות אמריקאיות ישנות יש שכבה רצינית של פח. אני לא מבטיח לך אמינות בשמיים אבל אוטו גדול, נוח, ופח כמו של טנק זה כן. בדוק אמריקאיות באיזור סוף שנות ה80 תחילת 90.

פורסם

פולקסווגן, אודי, במוו, מרצדס כל מה שגרמני בה בתוספת אקוסטיקה.

רק הבגז' של הבמוו דפוק מעט, הוא מנותק מהסלון לגמריי.

יש מתכת בינייהם, לכן יהיה צורך בקצת חיתוך ו/או בסאב ממש חזק.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

רוב המכוניות היום מגיעות כשהן מטופלות נגד רעשי כביש בצורה מאסיבית, קוריאניות לא הייתי ממהר כי חלק מהסיבות שהן זולות יותר הן בגלל השקעה בחומרים זולים יותר אבל מכוניות יפניות היום - תופתעו לגלות שהן לא פחות שקטות מרכבים גרמניים.

דווקא בקורולה 2008 אני חייב לציין שינוי לרעה.

אתה צריך לעלות עם הרכב על כביש ובייחוד על כביש מהיר, לסגור את החלונות (אם חלונות פתוחים אין בכלל מה לדבר על בידוד אקוסטי - באף רכב) ולראות אם יש רכב שאהבת בו יותר את שקט הנסיעה.

תמיד אפשר לטפל מעבר בעזרת חומרים מבודדים (ראה ערך דיינאמאט, סקונד סקין, ריפאבנד וכו'...)

נוחות זה עניין של הגדרה.

גם אמריקאיות חדשות עדיין מתאפיינות בפח חזק מאוד ובתנאי נסיעה נוחים במיוחד, אני לא מדבר על שברולט אביאו או אופטרה שזה בכלל דאייהו אבל הליין האמריקאי של המאליבו, אימפאלה, מונטה קארלו - הלוואי עליי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לשאול מה אתה מתכנן שאתה צריך רכב אקוסטי בעל מערכת חשמל חזקה?

כי זה לא דבר שאתה לא יכול לעשות כמעט מכל רכב, בהשקעה מתאימה.

הרכבים הגרמניים אמנם נחשבים אולי לחזקים מבחינת הדלתות וכו', אבל אני לא לגמרי בטוח שדווקא מבחינה אקוסטית הם יהיו טובים יותר. זה גם פונקציות של מרכיב החומרים ממנו עשויים חלקי פנים הרכב, והמיקום שלהם, [החזרים וכו'], מה שתורם/מזיק לאקוסטיקה מאד. [אליקו סיפר לי שיום אחד הוא הוריד את משענות הראש והבמה הלכה לאיזה מקום אחר..] אלא אם כן אתה מתכוון ב"אקוסטי" לאטום ושקט. סבבה, אבל זה לא אקוסטי..

אתה יכול לרדת במחיר הרכב עצמו, ולהקדיש לנושא החשמל והאקוסטיקה -או האיטום-, כמה אלפיות טובות. זה יהיה הרבה יותר טוב מאשר רכב סטנדרטי, עם החשמל והאקוסטיקה המקוריים, ככל שיהיו [יחסית].

אם אתה מתכנן איזה רכב SPL חזק, מה שכתבתי לא כל כך רלוונטי, כי קשה להגיע ל300 אמפר, ואין מקום לכל המצברים בסיאט איביזה.. אז באמת עדיף למשל איזה בלייזר עם מנוע 6-7 ליטר שיסובב לך את כל האלטרנטורים.. ויהיה מקום לכל הבטריות:wink:

פורסם

בלייזר, טוב שלא אמרת לו לקנות YUKON

הוא אמר 60K... השנתון לרכבים כאלה יהיה מאוד נמוך.

האמת בשכונה שלי יש אחד שמוכר מרצדס יפהיפיה שנת 92 עם 175 אלף קילומטר (מנוע שני ליטר) - יכול להיות אחלה :-P

ב60K אתה אפילו יכול למצוא פאסאט שנות ה2000 שיש להן גג מעוגל שלרוב תורם רבות לתכונות אקוסטיות.

מאזדה 3 אפילו יכול להיות מעניין אם אתה מחפש גג מעוגל - פלסטיקה קצת בעייתית.

רכבים שאני התלהבתי בהם מתוצאות אקוסטיות הם טויטה קורולה\ראנקס דגמים 2003 עד 2007

פאסאט - כל הדגמים

גולף דור 4

בכלל פולקסוואגנים...

שוב - זה גובל בבולשיט - כי אתה תמיד יכול לטפל ברכב מבחינה אקוסטית, רק תקנה מראש רכב שנשמע לך שקט בכביש מהיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל העוזרים.

לא אמרתי שאני לא יקדיש אטימה בניות וכו' כמו ברכב הנוכחי.

אבל בהונדה כמה שלא תעשה אטימה הכל עדיין ירעד ובעייתית מבחינת מערכת החשמל(אין מקום לשים מצבר גדול יותר מ46A.

נגדיר את זה ככה :

רכב בעל בידוד טוב+,ואפשרות לשדרוג מערכת החשמל (מצבר וכו' בלי סיבוכים.)

האם הבורה היא זהה לגולף?

האם רכב פיגו' יכול להיות אופציה ? או מבחינת הפלסטיקה הוא על הפנים?

תודה.

פורסם

הבורה שלי.

אבל מבחינה אקוסטית.~

ומקום. מחפש בורה סטיישן. או פאסאט סטיישן. מקום לקבור 8 סאבים יהיה מקום לעגלה של תינוק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...