Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת על פיאט פונטו ספייס מהמודלים המוקדמים יותר (2001-2002).

בכל התחומים, צריכת דלק, אמינות, הנאה מנהיגה, מהירות, כוח, וכ'ו.. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי את המידע שחיפשתי. תודה רבה

פורסם

אהלן.

אני בעל ספייס 2001 דגם SX.

לאחר יישור קו גדול שעשיתי סך ההתרשמות שלי מהאוטו שהוא דיי אמין.צריכת דלק בממוצע בדרכים משולבות עם מזגן 1-13 פלוס מינוס. מבחינת כוח האוטו הוא דיי סביר הדגם שלי הוא 60 כח סוס יש הרגשה קצת איטית אבל סך הכל הוא רגיל.יש את הדגם היותר חזק ELX שהוא בעל 80 כח סוס אבל נדיר למצוא גיר רגיל. אבל אם הייתי חוזר אחורה הייתי מתעכב ומחפש יותר טוב את הELX ולא מתפשר על ה SX. מבחינת צורה ואבזור הן זהות ההבדל הוא מנוע 16 שסתומים ו80 כח סוס לעומת 60 של הSX. סך הכל אני מרוצה מהאוטו הוא נוח לי ובנסיעות ארוכות ממש נהנתי ממנו. שוב זו דעתי האישית והשאלה מה מתאים לך.

שמחתי לעזור.

דודו

פורסם

לא בדיוק זהות.

משענות ראש מתכווננות, מושב נהג מתכוונן לגובה, מזגן גם לאחור, קונסולה מרכזית עם יותר תאי איכסון למשל הם דברים שתמצא ברמת גימור ELX ולא ב SX.

!AWDSOME

פורסם

היתה לי ELX 01 ידנית 80 כ"ס.

רכב זריז, מאובזר וחסכוני מאוד.

נמכר עם פרסומו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת על פיאט פונטו ספייס מהמודלים המוקדמים יותר (2001-2002).

בכל התחומים, צריכת דלק - מהטובות בקאגוריה, אמינות - ?, הנאה מנהיגה - נחותה, מהירות - ? , כוח - לא משהו, וכ'ו.. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי את המידע שחיפשתי. תודה רבה

יתרונות : חסכון בדלק, מרחב פנימי, טיפולים זולים יחסית.

חסרונות: הנאה מנהיגה, מנוע חלש, בידוד רעשים, נוחות נסיעה (תלוי למה אתה רגיל).

סה"כ חבילה פרקטית למי שלא מפונק ולא מחפש ריגושים.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים...

שלום לכולם!

היום קניתי פיאט פונטו ספייס 2002 SX 1.3 , שמעתי הרבה תגובות טובות על הרכב...

אשמח לשמוע ממכם קצת מידע על הרכב,

כמו: צריכת דלק , חווית נסיעה , ריג'קטים קבועים / מחלות , תוספות לשיפור הרכב (מכני/קוסמטי)

תודה לכל אחד שמגיב...

ד''א גם אם יש דברים קטנים שנשמעים טריויאליים אשמח לשמוע.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לי הייתה התנסות מאוד מאוד גרועה עם הרכב הזה, קניתי מודל 2002 דגם ELX אוטומט + טיפטרוניק, הרכב היה עם קילומטרז' ממש נמוך ועם היסטורית טיפולים במוסך מורשה פיאט, לפני שקניתי את האוטו הסתכלתי בהיסטוריית טיפולים בעיקר כדי לוודות שהקילומטרז' אותנטי והיא הייתה ארוכה כאורך הגלות (10 עמודים לפחות), אני ממש מצטער שזה לא הדליק לי נורה אדומה אז, חודש אחרי שקניתי הלכה לי מצערת + מחשב הזרקה בעלות של 5000 ש"ח, בסוף לא תיקנתי את האוטו והחלטתי למכור אותו לבעל המוסך תוך כדי הפסד רציני בעיקר גם כי שמעתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות חשמל נוספות, הבעיה העיקרית של האוטו הזה שהוא כולו חשמלי ומורכב ויש לו כמה מחשבים, עדיף אוטו פשוט בייחוד אם קונים משהו ישן.

מה שכן שמעתי שהדגם הידני יותר אמין אבל עדיין לדעתי פיאט זה הימור רציני ובד"כ Fiat = fix it again tommrow, אגב אם כבר תקנו/קניתם את האוטו אז שימו לב שכאשר אתם מתקנים במוסך (אני הלכתי למוסך השחר בנתניה) הם בד"כ ינסו להרוויח עליכם גם בעלות של החלקים מעבר לעבודה שהם מחייבים אותכם, אני קיבלתי הצעה לתיקון שכללה עלות של חלקים שכמעט כפולה מכל מחסן/מגרש חלפים שהתקשרתי אליו, מכאן אני כמעט משוכנע שהמוסך ניסה להרוויח עליי גם בעלות של החלקים.

פורסם

מדובר ברכב אמין ביותר,לשים לב להיסטוריית טיפולים סדירה,לנוזל קרור מקורי,מנוע הגה חשמלי נוטה לסיים את חייו אך היום יש פתרונות זולים לתיקונו.

60כס זה אומר שלא תדבק לכיסא כשתדביק את הדוושה,ומצד שני הרכב אינו צמא במיוחד לדלק.

שורה תחתונה מניסיון עם אחת שנת01ואחת שנת06 ממליץ בחום,שתיהין ידניות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לי הייתה התנסות מאוד מאוד גרועה עם הרכב הזה, קניתי מודל 2002 דגם ELX אוטומט + טיפטרוניק, הרכב היה עם קילומטרז' ממש נמוך ועם היסטורית טיפולים במוסך מורשה פיאט, לפני שקניתי את האוטו הסתכלתי בהיסטוריית טיפולים בעיקר כדי לוודות שהקילומטרז' אותנטי והיא הייתה ארוכה כאורך הגלות (10 עמודים לפחות), אני ממש מצטער שזה לא הדליק לי נורה אדומה אז, חודש אחרי שקניתי הלכה לי מצערת + מחשב הזרקה בעלות של 5000 ש"ח, בסוף לא תיקנתי את האוטו והחלטתי למכור אותו לבעל המוסך תוך כדי הפסד רציני בעיקר גם כי שמעתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות חשמל נוספות, הבעיה העיקרית של האוטו הזה שהוא כולו חשמלי ומורכב ויש לו כמה מחשבים, עדיף אוטו פשוט בייחוד אם קונים משהו ישן.

ם.

אין שם מחשבים, אלא מחשב אחד שמכוון הכל. אף פעם לא שמעתי ש"הולכת מצערת" (מה יש שם בדיוק "ללכת"?). בד"כ עושים ניקוי והכל מסתדר.

לגבי החלקים, אני מניח שאפשר היה כמובן להסתדר על חלפים משומשים בסכום של בערך 10% מהמחיר של חדש, מה שמעלה את הסברה שעשו עליך אחלה בחלה של סיבוב...

ספציפית, הפונטו ספייס לא רכב מורכב לטיפול ונחשב לאחד הפשוטים יותר שיש לקנות כיום. הוא כ"כ פשוט לטיפול שכל דבר עלה לי גרושים לסידור (30 ש"ח לגומיות מקוריות לציריה, למשל). אחרי שמכרתי את שלי, קניתי פיאט פנדה שיש בה את אותו מנוע.

פורסם

היי ברשותי פונטו ספייס שנת 01

דגם ELX גיר אוטו', הרכב בסך הכל אמין , הוא די זריז וצריכת הדלק טובה 1ל12 ב70 עירוני 30 בין עירוני .

הנסיעה מאוד נוחה , מצערת ניקיתי לפני חודש בערך וזה סידר בעיה מסוימת שהייתה לי.

מעבר לזה באמת תחפש רכב עם ספר טיפולים סדיר ונוזל קירור מקורי.

• תוכן חדש...