Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

קניתי היום פורד מונדאו 2002 מנוע 2 ליטר.:-)

בנסיעתי בכביש מהיר שמתי לב שההילוך הרביעי בא מאוד מוקדם...משהו כמו 85 קמ"ש..זה נורמאלי?

כי אחר כך הסל"ד עולה משמעותית ככל שהמהירות גדלה. ויוצא מצב כזה. 110 קמ"ש, משהו כמו K4+ סל"ד...

ככה זה באוטו הנ"ל או שמשהו במחשב לא בסדר. הגיר כל כך קצר? אני פשוט רוצה להבין.

לא כיף לנסוע מעל מאה קמ"ש...כי רעש המנוע עולה משמעותית...

תודה רבה לכלל המגיבים!

ערב טוב!

מיכאל.

פורסם

HOLD? :-) יש דבר כזה?

:)

מצב מוזר...נראה לי שהבנתי מה הקטע פה...

אם אני מתחיל ללחוץ אז המחשב הסופר חכם בטח חושב שאני במצב ספורט ולא מעביר הילוכים בצורה רגילה...היום ניסיתי את זה ואכן כך. אם מתחילים לנסוע עם פול גז הסל"ד עולה משמעותית וההילוכים נמשכים כמעט עד הסוף.

טוב לדעת!!! חשבתי שקניתי חתול בשק !!! טפו טפו טפו!!!

תודה רבה בכל מקרה!

מיכאל

פורסם

כמה הרגל שלך שוקלת ? 1001.23 טונה ? המלצה שלי, תוריד ממשקלה, חבל על המנוע, לא בריא.

ואם לא הבנתי אותך, אשמח אם תסביר את עצמך יותר טוב, כי אני הבנתי שאתה רגל כבדה על הגז \:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שלום

בפורד מונדאו ובכלל ברכבים החדשים יש מחשב ניהול מנוע שמחובר לדוושת גז

המחשב "רואה" שאתה נוסע בצורה עירונית ואיטית ולכן הוא מעביר הילוכים בהתאם וכפי שנדרש

במידה ותילחץ על הגז יתר מידה אז הוא ישלב הילוך אחד אחורה או שימשוך את ההילוך הנוכחי

המלצה שלי:

תשמור על האוטו ותימנע מרגל כבדה קנית אוטו טוב עם אמינות גבוהה תשמור עליו...

בתודה

נתי

• תוכן חדש...