Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, אין לי וילון אחורי.

הבנתי את עניין הלייזר והאמת כך גם חשבתי לי שזה עובד.

אם כך המסקנה ברורה: הפתרון ללייזר הוא משבש בלבד.

אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על משבש לייזר הטוב ביותר + התרונות וחסרונות של שימוש במשבשי לייזר בכלל.

פורסם
טוב, העניין הוא שהניידת המשיכה לנסוע אחריי עד לרמזור שהיה אדום, עצרתי ברמזור והוא עצר אחרי, שהתחלתי לנסוע בירוק השוטר נסע רק עד אחרי הצומת ועצר בתחנת אוטובוס תיכף אחרי הרמזור, ירה ונסע, ואחרי זה הוא הראה לי באקדח לייזר גם את מרחק התפיסה שהיה 200 ומשהו מטר. זה מה שקרה.

אני נוהג בגולף GTI חדשה ותאמינו לי שהיה לי מזל עם השוטר הזה, כשראיתי במראה שהניידת עצרה חשבתי שחלפה הסכנה ונתתי פתיחה שהזניקה אותי להרבה יותר והוא תפס אותי רק באמצע התאוצה כשהייתי על 111 קמ"ש!

בקיצור כשהוא עצר אותי הוא התחיל לבדוק לי אורות, היגוי, צמיגים ועוד כמה דברים, למרות שהוא רואה רכב חדש! שאלתי אותו למה הוא מחפש אותי והוא שיחק אותה קשוח, אבל לא הפסקתי לחפור לו בראש במשך דקות ארוכות על כמה שהוא עלוב שזה מה שהוא עושה.. ושהוא עסוק במשחקי ילדים... ומבזבז את זמנו על מהירות כל כך נמוכה במקום לנסות ולתפוס עבירות הרבה יותר חמורות.. ובלה בלה בלה... עד שבסוף הוא נשבר ואמר: "אני לא מבין מה עובר לכם בראש אתם הנהגים שרואים ניידת תנועה עם סירנות דולקות בגג ולא רואים ממטר ועוקפים בלי בושה..."

אז פשוט הסברתי לו שכל הסיבה לתרגיל העוקץ הזה שהוא עשה לי היא בגלל שהאגו שלו בתחתונים מהעקיפה שלי ולכן הוא צריך להתבייש וללכת לטיפול של ילדים מפגרים ולא להיות שוטר.

זה מה שהיה בגדול, אבל מה שבאמת מעניין אותי זה מה היעילות של ה- V1 בכל מה שקשור למכמונות לייזר.

היו מאחוריך רכבים נוספים ?

רכבים מימין ? (אני מבין שמדובר על כביש דו מסלולי)

השוטר צריך להוכיח שהיה לו קשר עין קבוע איתך מרגע הרכישה ועד רגע התפיסה, אם היו רכבים נוספים על הכביש זה מעמיד את הנושא בספק גדול מאוד..

סה"כ הדוגמא הזו מבהירה היטב את טיבה של משטרת התנועה ויכולותיה.., פשוט עצוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המשבשים כדוגמאת הבליינדר המפורסם הם א' כל לא חוקיים, עד כה כל מי שמצאו לו בליינדר ברכב החרימו לו אותו על המקום

מעבר לזה אני לא חושב שיש משמעות פלילית לעניין (אשמח אם מישהו יעדכן)

בכל אופן, שברגע שלוזרים עליך אתה צריך לכבות את המכשיר ולבלום ע"מ שהשוטר ימדוד מהירות סבירה ולא איזה ERROR, מה שאני לא מבין זה איך השוטר יכול לתת לך דו"ח מהירות אם אתה משאיר את המכשיר דולק והוא לא מצליח למדוד?

פורסם

משבשי לייזר הם לא חוקיים בעליל!!!

העונש?

1. החרמת המכשיר (הלך הכסף)

2. דו"ח (כבר ימצאו על מה)

3. יתכן אף זימון למשפט

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם
סה"כ הדוגמא הזו מבהירה היטב את טיבה של משטרת התנועה ויכולותיה.., פשוט עצוב.

אני לא כ"כ מסכים.

הבחור מצהיר שנסע "הרבה יותר מהר" מ- 111 קמ"ש. כמה זה "הרבה יותר"? 150? 160? אני לא משוכנע שזו מהירות שאני אישית מוכן לסבול סביבי בכביש ציבורי, גם מצד GTI חדשה. אז השוטר חיפש מה עוד לא בסדר חוץ מהאגו של הכותב, אגב, שלא מאפשר לו לנסוע 100, רק מעל לזה...

אז בתחרות למי יש אגו גדול יותר ("אני שוטר אז אעצור אותך" או "יש לי GTI אז אני משתין על החוק ועל המשטרה"), או איבר חשיבה קטן יותר, אני לא יודע מי מנצח פה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
משבשי לייזר הם לא חוקיים בעליל!!!

העונש?

1. החרמת המכשיר (הלך הכסף)

2. דו"ח (כבר ימצאו על מה)

3. יתכן אף זימון למשפט

2. הפרעה לשוטר במילוי תפקידו (לא זוכר אם זה זימון למשפט או לא)

יש משבשי לייזר חוקיים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

העניין שרובכם מתעלמים ממנו.

לי לפחות זה פעם ראשונה מעולם שאני שומע על תפיסה של לזירה מאחור ואז עצירת המכוניות לאחר הלזירה.

בחיים שלי לא שמעתי על מקרה כזה וזה נשמע לי מונפץ ברמות על.

כמו שאנשים ניסו לחשב פה אולי במתמטיקה נטו זה אולי עוד ישמע הגיוני, במציאות אין שום מצב שהוא עצר, לזר והספיק לתפוס אותך בלי לאבד קשר עין.

אם לא היה חבל על הזמן הייתי הולך עם זה למשפט באלף אחוז.

אני לא כ"כ מסכים.

הבחור מצהיר שנסע "הרבה יותר מהר" מ- 111 קמ"ש. כמה זה "הרבה יותר"? 150? 160? אני לא משוכנע שזו מהירות שאני אישית מוכן לסבול סביבי בכביש ציבורי, גם מצד GTI חדשה. אז השוטר חיפש מה עוד לא בסדר חוץ מהאגו של הכותב, אגב, שלא מאפשר לו לנסוע 100, רק מעל לזה...

אז בתחרות למי יש אגו גדול יותר ("אני שוטר אז אעצור אותך" או "יש לי GTI אז אני משתין על החוק ועל המשטרה"), או איבר חשיבה קטן יותר, אני לא יודע מי מנצח פה...

תחסוך מאיתנו את הדיבורים היפי נפש עשה לי טובה.

בטח שגם אף אחד לא מעניין אותו אם אתה סובל או לא סובל מהירות כזאת.

אין הצדקה לדו"ח המחורטט הזה וזהו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

משבשי לייזר נמצאים בתחום האפור. אישית, עד היום לא שמעתי על אף אחד שהורשע על עבירה של הפרעה לשוטר במילוי תפקידו בעזרת המשבש.

עד ללפני שבוע, היה לי ותק של 4 שנים עם משבש בליינדר M20 שאף פעם לא פישל ועשה עבודתו נאמנה. אף פעם אפילו לא נעצרתי. צריך בסה"כ לדעת להתנהג נכון ולא לטוס כמו מפגר רק בגלל שמותקן משבש. מבחינתי, המשבש היה רק הקו הגנה אחרון.

לטובת הגנה אחורית כמו במקרה הנ"ל, יש צורך בדגם עם יותר עיניות (M45).

Veni Vidi Vici

פורסם
המשבשים כדוגמאת הבליינדר המפורסם הם א' כל לא חוקיים, עד כה כל מי שמצאו לו בליינדר ברכב החרימו לו אותו על המקום

מעבר לזה אני לא חושב שיש משמעות פלילית לעניין (אשמח אם מישהו יעדכן)

בכל אופן, שברגע שלוזרים עליך אתה צריך לכבות את המכשיר ולבלום ע"מ שהשוטר ימדוד מהירות סבירה ולא איזה ERROR, מה שאני לא מבין זה איך השוטר יכול לתת לך דו"ח מהירות אם אתה משאיר את המכשיר דולק והוא לא מצליח למדוד?

קודם כל, אני יכול לסתור את דבריך מניסיון אישי. שוטרים לזרו עלי. כיביתי את המשבש, הם עצרו אותי, גילו את המשבש ושיחררו אותי לבסוף בטענה של (רק בגלל שראינו שמראש נסעת לאט...). שוטרים לא אוהבים להתעסק עם הבליינדר, בעיקר בגלל שהבליינדר לא משאיר עיקבות.

ישנם משבשים ישנים המשאירים לשוטר סימון שיבשו אותך- E07 אני חושב. במקרה כזה יש לשוטר עדות ברורה לקיום מכשיר משבש. הבליינדר משדר קריאות אחרות אשר אינן מעידות על הימצאות משבש ולכן השוטרים מעדיפים לא להתעסק אלא להמשיך לקורבן הבא, זאת אלא אם הנתפס יהיה מעצבן במיוחד, כמו שנראה כותב ההודעה הראשונה בשרשור הזה. (מצטער, אבל לרדת על השוטר אף פעם לא יעזור).

מעבר לבליינדר יש את השארק - הוא יקר יותר מהבליינדר אבל בעל יתרון עצום של חוקיות, המכשיר נמכר בתור גלאי חניה עם כל האישורים התקינים, יש לו מנגנון המבטל את השיבוש לאחר מספר שניות לפי הגדרת המשתמש וזה כדי "למנוע שיבוש של מכשירים משטרתיים". ב]ועל הוא גם עובד וגם עם רישיון. הבעיות שלו - יקר, רק עיינית קדמית. עיינית אחורית תעלה את המחיר בהרבה.

ובקשר לפותח השירשור. אני מצטער לומר אבל לפי תיאורך את סיפור המעשה אתה נראה קצת נוטה לצרות. לפתוח ליד מכונית משטרה למהירות של 160 קמ"ש זה טיפשי. סיכוי טוב שהשוטר ראה מראש את התנהגותך ולכן דאג ללזור עליך מתחנת האוטובוס.

אף אחד אומר לא לנסוע מהר, אבל לבצע זאת ליד ניידת משטרה זה כמו להשתין בבריכה, אבל מהמקפצה ...

פורסם

טיפשות לשמה

רק בישראל

בכל אירופה נהגתי וגם עקפתי ניידות במהירות סבירה ומעולם לא התעסקו איתי בשטויות כאלה.

הכבוד של השוטרים..זה העניין

השם ישלם שכרם, מצטער, אין לי אמפטיה לעלוקות

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בכל ישראל נהגתי וגם עקפתי ניידות, במהירות סבירה ולא-כל-כך-סבירה, ומעולם לא התעסקו איתי בשטויות האלה.

כנראה שוטר עם חסך-ילדות קשה (כמו הילד המזד*** ששרט לי אתמול את האוטו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מעבר לבליינדר יש את השארק - הוא יקר יותר מהבליינדר אבל בעל יתרון עצום של חוקיות, המכשיר נמכר בתור גלאי חניה עם כל האישורים התקינים, יש לו מנגנון המבטל את השיבוש לאחר מספר שניות לפי הגדרת המשתמש וזה כדי "למנוע שיבוש של מכשירים משטרתיים". ב]ועל הוא גם עובד וגם עם רישיון. הבעיות שלו - יקר, רק עיינית קדמית. עיינית אחורית תעלה את המחיר בהרבה.

נשמע מעניין מאוד המשבש הזה, חיפשתי ברשת ולא מצאתי את המכשיר הזה המכונה "שארק".

אפשר לקבל פרטים/קישור לאתר/מבחן או כל מידה לגביו?

תודה.

• תוכן חדש...