Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא באמת משבש, זה חיישן חניה שעובד על אותו תחום לייזר של הממל"ז וברגע שהוא מזהה שימוש כזה הוא אוטומטית מפסיק לעבוד, אני לא הייתי סומך על דבר כזה יותר מאשר בליינדר.

פורסם
זה לא באמת משבש, זה חיישן חניה שעובד על אותו תחום לייזר של הממל"ז וברגע שהוא מזהה שימוש כזה הוא אוטומטית מפסיק לעבוד, אני לא הייתי סומך על דבר כזה יותר מאשר בליינדר.

זה משבש כמו שצריך. מי שמוכר את זה מוכר גם את הולנטיין. זה פשוט מסכה למה שזה באמת.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בהזמנה מחו"ל המחיר צפוי להיות בערך חצי מהמחיר בארץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מוטרד ממשהו אחר - בזמן האחרון אני שומע יותר מדי מקרים של דוחות של 250 שקל (תפיסה על מהירות לא גבוהה ממש). מה קרה?

פורסם

מה קרה?

חסר כסף בקופת המדינה, כולם מושחתים וגנבו את הכסף, צריכים למלא את הקופה על חשבונינו.

במקום שהשוטרים ילכדו את הגנבי רכב הארורים, הם עסוקים בלהתחבא מאחורי עצים וללחוץ על כפתורים בדבורה/ לייזר. פשוט בושה.

פורסם

לפי האתר של ה-laserprotector הוא חיישן חניה וזהו, לא מצויין שם שהוא משבש לייזר.

אם ובאמת הוא משבש לייזר וכל הקטע של חנייה הוא רק "מסכה", אז איך באמת נוכל לדעת מה טיב יעילותו כמשבש?

האם בכל זאת יש איזה ביקורת או מבחן שעשו לו בתור משבש?

פורסם

תציץ שוב באתר.

יש שם הצעת התקנה של חיישן חניה לאופנוע... :shock:

פורסם
תציץ שוב באתר.

יש שם הצעת התקנה של חיישן חניה לאופנוע... :shock:

כנראה בגלל שהם מציינים שזה לא רק לחנייה אלה גם להתראה על מכשולים בדרך, ואולי זו הסיבה שזה מותאם גם לאופנוע.

• תוכן חדש...