Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לראות היום אוטו שעל הנייר - הכל טוב ויפה.

אבא שלי ראה מודעה של לובינסקי טרייד - ובתור דוגמא הייתה שם 307, 2005, החל מ-62K ש"ח (ועוד בפריסה לתשלומים)

השאלה אם יש שם מציאות ששווה להסתכל או שלפחד לקנות חתול בשק ואני יכול ליפול חזק, או לחילופין המחירים יותר יקרים ואני לא אמצא את הדגם הספציפי שאני מחפש - 206XS 2001+

עזרתכם הדחופה...

פורסם

אעפ"י שתמיד צריך לבדוק טוב טוב את הרכב ולא לסמוך על בדיקה שמספקים לך, לובינסקי טרייד אין נחשב למקום אמין ובטוח.

אם תסתכל במודעות המכירה של לובינסקי (רכבים חדשים, לא הטרייד אין) תראה שהם מוכנים לעשות טרייד אין אך ורק לרכבים מיד 1, ללא תאונות כלל, עם הסטוריית טיפולים מלאה ועם ק"מ נמוך.

זה מה שיש לצפות למצוא שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דוקא כן רואה שם XS אחת

עריכה - רק' שהיא 2007 ואני רואה שאתה מחפש 2001.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור מי שעבד בלובינסקי, אני יכול להגיד שלגבי רכבים כאלו, שיש להם ביקוש רב יחסית, יותר ממולץ להרים טלפון או לקפוץ ולבדוק אם עתידה להגיע כזו בקרוב.

עסקאות הטרייד נסגרות בד"כ כמה שבועות לפני שהרכב מגיע למגרש, כי הבעלים מחזיק בו עד לקבלת הרכב החדש לפי ההסכם, ומכוניות כאלו שיש להם ביקוש - יש להן לרוב רשימת ממתינים, ולכן הן ימכרו בפועל לפני שיגיעו למגרש בכלל.

HFturbo

• תוכן חדש...