Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא כבר חודש בהתלבטות ובאמת כל אחד אומר לי משהו אחר ועדיין לא קיבלתי החלטה ברורה על מה כדי לי ללכת.

ככה אני סטודנט ובו נגיד שיוצא לי בערך לסעת 200-150 ק"מ בשבוע בערך...

כמובן מה שהכי חשוב לי זה צריכת הדלק והאמינות שיהיה כמה שיותר חסכוני אבל גם אמין, כי אני סטודנט וקשה לי לממן יותר מדי תיקונים ודלקץ

ככה בהתחלה הייתי די נעול על הפולו 1400-1600 שנתון 98-97 אמרו לי שהוא די חסכוני בדלק ומאוד אמין, ורק לאחרונה חלק אמרו לי שהוא לא (ד"א איך דגם של המנוע 1000? סוחב?)

אז בדקתי עוד רכבים שנראים לי טוב

אופל קורסה (99-97)

סיאס איביזה (97-99)

ויש גם את הפיאט פונטו שעולה יותר זול מהם בו נגיד שנתון 2000-99 עולה בערך 15 אלף אבל איך היא באמת מבחינת אמינות? לא שמעתי עליה דברים טובים... ומה ההבדל בינה לבן הפונטו ספייס?

בקיצור איזה רכב עדיף בשבילי מבחינת אמינות וחיסכון? פולו, קורסה, איביזה או פונטו?

מצטער על החפירה אני פשוט לא יודע למי לפנות עוד :]

פורסם

לי יש פולו 1.6 והיא לא הכי חסכונית בדלק במיוחד בנסיעות עירוניות וקצרות אבל אמינה מאוד.

האופל אסטרה לפי מה ששמעתי ממכרים פחות אמינה, לפי דעתי הפיאט תהיה הכי חסכונית גם בדלק וגם חלקים זולים יותר וגם תוכל למצוא שנתון גבוה יותר

קח בחשבון שבשנתונים האלה הרכב העדיף הוא זה שנמצא במצב מכני הכי טוב שתמצא.

פורסם
לי יש פולו 1.6 והיא לא הכי חסכונית בדלק במיוחד בנסיעות עירוניות וקצרות אבל אמינה מאוד.

האופל אסטרה לפי מה ששמעתי ממכרים פחות אמינה, לפי דעתי הפיאט תהיה הכי חסכונית גם בדלק וגם חלקים זולים יותר וגם תוכל למצוא שנתון גבוה יותר

קח בחשבון שבשנתונים האלה הרכב העדיף הוא זה שנמצא במצב מכני הכי טוב שתמצא.

אני מדבר על פולו 1.4 בלי התחת (הקטנה) איך היא מבחינת דלק?

ופיאט אני מפחד לקנות אמרו לי יש הרבה בעיות :|

ורנו מגאן יכולה להכנס פה או שלא לגעת?

פורסם

אין לך שום צורך בדיזל, וגם ברכב משפחתי כמו מגאן, למרות שמגאן 1400 סמ"ק די חיסכונית.

מה עדיף?

מה שתמצא במצב טוב יותר ורק עם גיר רגיל.

אין שום בעיה עם פיאט, גם לא עם מגאן ידנית.

עוד הפעם בקשר לאמינות- ברכב ישן מה לרוב קובע זה אופן הטיפול וצורת הנהיגה של הבעלים הקודמים וגם מספר קילומטרים שהרכב נסע עד כו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האופל אסטרה לפי מה ששמעתי ממכרים פחות אמינה.

מי אמר לך? החבר של האמא של הדוד של הסבא של החתול שטרף את העכבר שחרבן ברכב? :?

כל עוד אין לך נסיון מעשי ברכב מסוים, אל תדביק לו סטיגמות שליליות על סמך שמועות.

פורסם

אופל אסטרה רכב מצויין

לי יש שנת 97 מאז שהיא יצאה מהחנות אצלי

רכב מצויין לשנים שלו גם מאוד מיתקדם

לא עושה בעיות כימאת אבל פה ושם צצה בעיה וזה ביגלל הגיל בטוח ח ואופן הנהיגה שלי ח מאז שהרכב עבר מאבא אלי

פורסם

למה סטודנט תפרן צריך רכב בסדר גודל של המגאן או האסטרה ולא סופר מיני קטנה, זולה וחסכונית?

בתקציב כזה ולאור העובדה שאתה סטודנט תפרן, נסה למצוא את הרכב השמור ביותר מבין אלו שציינת. מהר מאוד תגלה שרוב מה שמסתובב בשוק במצב לא מזהיר במיוחד, מה שעלול לגרור אותך להוצאות כספיות גדולות. אם אין לך דרישה לגיר אוטומטי, אף אחת מהן לא תיהיה גרועה במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי אישית יש קורסה 97 1.4 ידנית

רכב טוב זול בתיקונים וטיפולים לא הכי חסכוני בעולם אבל דיי בסדר

ממוצע של בין 11.5-12.5 תלוי בצורת הנסיעה.

(השיא היה 16.3 בנסיעה לאילת עם מזגן! :-D)

לי יש את גרסת ה-8 שסתומים עד כמה שאני יודע היא יותר אמינה מה-16 שסתומים

אבל יותר חלשה אבל יצויין לחיוב רצועת כח רחבה ולכן הסחיבה גמישה וטובה

על טווח סל"ד מכובד שמתחיל יחסית נמוך.

אם אתה רוצה אופציה נוספת אז לפי מה שממליצים בפורום

זה הפונטו מבחינת חסכון בדלק וחלפים+טיפולים זולים

תריץ חיפוש אני בטוח שתמצא המון חוות דעת עליה

בגדול כל רכב ששמרו עליו טוב יהיה אמין באותה המידה אז

חשוב למצוא אקזמפלר שמור מבעלים שאכפת לו - שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...