Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג חברים שמעוניין לקנות רכב שבוע הבא והם מצפים לילד בקרוב.

אני זוכר שהייתה כתבה בזמנו ובדקו רכבים שונים ודירגו אותם לפי קלות הכנסת העגלה ומרווח.

למישהו יש את הכתבה? יכול להשיג??

יש דרך להשיג כתבות ישנות שהתפרסמו בידיעות???

תודה מראש

ניב

פורסם

חפש בפורום השכן, בדיוק פרסמו שם את הלינק לפני יום או יומיים.

אבל, אני חייב לציין שהעיקר זה העגלה, ותלוי על מה הם מדברים (אינגלזינה? בוגאבו? מוצי?).

מחד, יש דברים שייכנסו כמעט בכל רכב; מאידך, יש רכבים שכמעט ולא ייכנס בהם כלום (ע"ע פוקוס 5ד').

אני יכול לומר שבגולף נכנסת בוגאבו + כמה סלים מהסופר + טיולון קטן. המוצי לא נכנסת שם (וטוב שכך, זו עגלה של נובורישים שקונים ג'יפים כדי לחנות על המדרכה ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מציע לחברים ללכת לסוכנות עם העגלה ופשוט לנסות ולהכניס אותה , ולהיווכח בעצמם מה נוח ומה לא.

מנסיון אישי עם המאגאן, לא מצאתי עגלה שלא נכנסה בתא המטען של זו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חפש בפורום השכן, בדיוק פרסמו שם את הלינק לפני יום או יומיים.

אבל, אני חייב לציין שהעיקר זה העגלה, ותלוי על מה הם מדברים (אינגלזינה? בוגאבו? מוצי?).

מחד, יש דברים שייכנסו כמעט בכל רכב; מאידך, יש רכבים שכמעט ולא ייכנס בהם כלום (ע"ע פוקוס 5ד').

אני יכול לומר שבגולף נכנסת בוגאבו + כמה סלים מהסופר + טיולון קטן. המוצי לא נכנסת שם (וטוב שכך, זו עגלה של נובורישים שקונים ג'יפים כדי לחנות על המדרכה ;-) ).

מה הכוונה לפורום השכן?

תפוז? YNET? סקאלה? מקס?

יש כל כך הרבה פורומים ברשת ...

החברה עדיין לא קנו את העגלה, הם בחודש שלישי, אבל אין ספק שבקניית האוטו הם צריכים להתחשב בקניית העגלה...

אשמח ללינק המדובר :-)

ניב

פורסם

יש לך את זה ואת זה.

בכל מקרה, אלא אם כן הם חושבים על קניה של רכב מיני, הם יוכלו למצוא עגלה שתכנס לרכב. אני מכיר לא מעט הורים עם 206, פולו וגטס שמסתדרים יופי.

בסופו של דבר זה עניין של סדר עדיפויות - האם הרכב יותר חשוב ומקסימום יהיה צריך להתפשר קצת על עגלה שתתאים לו, או שהעגלה יותר חשובה וצריך למצוא רכב שמתאים לה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מצויין !

באופן מפתיע דווקא מכוניות המיני דווקא די הצליחו במבחן, אולי עקב העובדה שמבנה תא המטען שלהן שונה...

מעביר את הידיעה, תודות למסייע :-)

פורסם

מניסיון עם עגלת קוויני היא נכנסת עם מזוודה גם בסקסו וגם ב205 הבעיה היא רק עם האמבטיה של העגלה.

אנחנו השתמשנו בהתחלה עם סלקל ואח"כ עם הטיולון ואין שום בעיה נכנס בקלות.

שיהיה במזל טוב.

• תוכן חדש...