Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה ב-ebay

no-speed-limet
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת:אני רוצה לקנות פילטר פתוח ב-ebay ואני לא מצליח להירשם בגלל המדינה, העם זה חשוב?

והעם הקניה באי ביי כדאית? אמינה?

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

באיזו מדינה אתה גר שאתה לא מצליח להרשם לאתר? אני גר בישראל ולא היתה לי שום בעיה להרשם עם הכתובת האמיתית שלי.

לגבי אמינות הקנייה באיביי - אתה מבין איך האתר הזה עובד? אתה לא קונה מהאתר אלא דרך האתר. מי שמוכר לך בסופו של דבר זה בן אדם (או חנות) שבסך הכל משתמשים באתר כפלטפורמה להתקשרות. האמינות קשורה יותר לטיב המוכר מאשר לאתר עצמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

LiveHelpEnterInfo_379x19.gif

iconFormError_16x16.gif

Enter your first name

Last name

iconFormError_16x16.gif

Enter your last name

s.gif

Street address

iconFormError_16x16.gif

Enter your street address

City

iconFormError_16x16.gif

Enter your city

State / Province

iconFormError_16x16.gif -Select-AlabamaAlaskaArizonaArkansasCaliforniaColoradoConnecticutDelawareDistrict Of ColumbiaFloridaGeorgiaHawaiiIdahoIllinoisIndianaIowaKansasKentuckyLouisianaMaineMarylandMassachusettsMichiganMinnesotaMississippiMissouriMontanaNebraskaNevadaNew HampshireNew JerseyNew MexicoNew YorkNorth CarolinaNorth DakotaOhioOklahomaOregonPennsylvaniaRhode IslandSouth CarolinaSouth DakotaTennesseeTexasUtahVermontVirginiaWashingtonWest VirginiaWisconsinWyomingPuerto RicoVirgin IslandsNorthern Mariana IslandsGuamAmerican SamoaPalau

Select your state

ZIP / Postal code

iconFormError_16x16.gif

Enter your ZIP / Postal code

Country or region

United StatesCanadaUnited KingdomAustraliaSee all countries...

s.gif

Primary telephone number

iconFormError_16x16.gifs.gif - s.gifs.gif - s.gif ext.: Enter your primary telephone number

Email address

iconFormError_16x16.gif

Enter your email address

Re-enter

איפה שרשום state/province אין שם אפשרות לבחור ישראל או משהו וב-country or region כמו שרואים את עושה כול המדינות ואין כלום

מה לעשות???

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אבל אין לי את האפשרות אפילו לרשום את ת"א.

תשימו לב אטין שם אפשרות כזאתי

יש למישהו עצה איך אני עושה את זה?

פורסם

תחת Country or region תבחר ישראל.

אתה לא צריך לרשום כלום תחת State / Province.

לי לא הייתה בעיה להירשם עם ישראל והעיר שלי.

!AWDSOME

פורסם

התעלקות - איך אני אמור לרשום שם את מס' הטלפון כדי שזה לא יוציא שגיאה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...